Оценки от математика 2

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

Аз пък съм с 3.65...очаквана оценка.Кат видях, че няма се справя с повече от 7 задачи взех, че оплесках и другите:)
БТВ за рязането...брато и жалби да подаваш нищо няма да стане...нямаш си напредстава за кво става на въпрос.Пиши след кат си видиш грешките и ние да се посмеем как може да земат за такова нещо(Един приятел ми разказва за ТУ и се смях от сърце:)).Щом решат да те режат...до тука си.Може и за грознопис да те резнат въпреки, че се явяваш на мат:):):)Айде кажи после плссс:)
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

мога да кажа само 4е в су ще 4акат студенти за специалности като математика, математика и физика и тн. надали има някои който иска да се занимава с преподавателска дейност, а в тия специалности........
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

snow написа:мога да кажа само 4е в су ще 4акат студенти за специалности като математика, математика и физика и тн. надали има някои който иска да се занимава с преподавателска дейност, а в тия специалности........
Има има...аз лично познавам двама:)
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

явно нямат 4увство за самосъхранение. майка ми е завършила 4иста математика, защото това е искала и сега е у4ител. ако изявя такова желание ще ме убие, пък и аз не искам.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

snow написа:явно нямат 4увство за самосъхранение. майка ми е завършила 4иста математика, защото това е искала и сега е у4ител. ако изявя такова желание ще ме убие, пък и аз не искам.
Е то ясно ама...един познат има 6.00 диплома и 5.60 на изпита и на първо е писал МИ.Аз го гледах странно амаа кво от това:):):)
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Тъпо са го измислили с жалбите. Кел файда като си видиш изпита след първо класиране ... к'во, ще ти поправят оценката и ще чакаш после второ? То 2/3 от местата ще са заети, ако не и повече, зависи от специалността.

Аз лично не бих спорил, даже мисля че МНОГО са ми писали - 3.70. Че аз очаквах нищо да не ми дадат, егати изпита, егати чудото.

Вече за това, че са ми писали 5.20 по английски бях бесен ама какво да ги направя... Нали уж три пъти са ги проверявали, а-у. Даже се учудвам, че има такъв лукс да идеш да си видиш работата....
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

не се коркай :) с тоя бал си влезнал стопанско в су-то
как искам да съм ти колежка
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

snow написа:мога да кажа само 4е в су ще 4акат студенти за специалности като математика, математика и физика и тн. надали има някои който иска да се занимава с преподавателска дейност, а в тия специалности........
Ти си нямаш идея колко хитро можеш да си уредиш живота с една специалност като Математика например.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Elcho
В началото бе словото

Мнение от Elcho »

4.95 ... още едно 0.05 да ми бяха дали, поне да казвам, че имам 5, че както се бях нахвалила колко съм решила... :lol: Иначе много тъпо, мислех, че съм решила 9 и половина задачи (макар че бях наясно, че решенията може и да са прекалено измислени), а на мат1 дето нищо не направих и толкова неща зарязах имам 4.90. Карай, остава 5.10 от предварителния, мисля, че ще си мис стигне, нали съм момиче:)

Само едно въпросче имам, знам, че е задавано, ама тук е толковва объркано че не знам къде да го търся... Сега директно чакаме класиранията, нали? Не трябва да ходя да подавам допълнително документи и ала-бала, нали? Чак след класирането.
mdf
В началото бе словото

Мнение от mdf »

Мда, чакаш 6-ти август :) Успех ;)
Аватар
eos_kz
В началото бе словото

Мнение от eos_kz »

Съжалявам ако не е точно по темата, но мислите ли(или познавате ли) че някой с оценка по математика >=5.75 да е писал компютърна химия някъде из желанията? Знам че въпроса е тъп но работата е там че аз по химия имам 5.75, а тази година заради медицината бала по химия доста ще се вдигне.
Благодаря за отг :)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

На бас че ще ти стигне от първо класиране ;)
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
eos_kz
В началото бе словото

Мнение от eos_kz »

дано баса го спечелиш ти :wink:
We're all dead people in vacation, but still we dance
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Статистики от изпита:

http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... tika-2.pdf
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”