Хахаха, даже незнам кой е тоя квартал, ама поста много ме развеселиtwiggy написа:питайте някой от кв. орландовци дали няма задгробен живот
Мислите ли ,че има Ад и Рай?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не вярвам в ада и рая, обща взето не вярвам в Библията въобще, но вярвам в прераждането, вярвам че душата не умира и че от настоящия ни живот зависи какви ще сме и как ще живеем в следващия...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Баш там си е гробището
Добре бе хора, ако аз сега ви кажа, че съществува питие, което може да ви докара до абсолютен екстаз и блаженство, и че съществува друго, от което ще си изповръщате червата в агония, че първото се казва Пешо а второто Гошо, ако хиляда души с убеденост потвърдят истинността на думите ми - не мислите ли, че след няколкостотин години ще се водят същите спорове? "Има ли Пешо и Гошо?"
Оставям ви да помислите върху материята, а аз си пускам втори епизод на Six Feet Under
Добре бе хора, ако аз сега ви кажа, че съществува питие, което може да ви докара до абсолютен екстаз и блаженство, и че съществува друго, от което ще си изповръщате червата в агония, че първото се казва Пешо а второто Гошо, ако хиляда души с убеденост потвърдят истинността на думите ми - не мислите ли, че след няколкостотин години ще се водят същите спорове? "Има ли Пешо и Гошо?"
Оставям ви да помислите върху материята, а аз си пускам втори епизод на Six Feet Under
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
?!?!?!?!:roll:pora_e_priqtel написа: Добре бе хора, ако аз сега ви кажа, че съществува питие, което може да ви докара до абсолютен екстаз и блаженство, и че съществува друго, от което ще си изповръщате червата в агония, че първото се казва Пешо а второто Гошо, ако хиляда души с убеденост потвърдят истинността на думите ми - не мислите ли, че след няколкостотин години ще се водят същите спорове? "Има ли Пешо и Гошо?"
нещо не схванах метфората
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
добре, ще се поправя веднага - разбрах метафората, ама нещо не ми се стори на място. за пешо и гошо никой няма да спори след сто години защото ще са твърде незначителни
. а същността на спора за ада и рая е много по-дълбока от това дали съществува еди какво си и това не е било приумица на някой просто да зададе такъв въпрос, за да си спорят хората... 
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Заклета атеистка съм - не вярвам в съществуването на Ад и Рай. Не мога да разбера защо хората не могат да се примирят с мисълта, че след смъртта не става нищо интересно. 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: