Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

И нашите квестори бяха леко неориентирани. Една от тях говори с едно момиче и после току каза: А, сега разбрах, че имало и есе!!! :?
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Shamana написа:
Бавария написа:една пред мене си взе 4 листа допълнително
Това е нищо, при мене имаше една, която си взе 9 допълнително :shock: :shock:

Ох, а аз написах пет страници...
Чувствам се жалка...
Пламке, и аз така направих. :thumbleft:
Nukta, лелее, ззабрамих "Другоселец"! :shock: Сега като го спомена, такъв яд ме хвана на мене! :shock: :shock: :shock:
niana
В началото бе словото

Мнение от niana »

[color=darkblue][/color]

Temata gore-dolu e ''normalna''.Az zavur6ih 1 vi6e toku 6to i sega pak kandidatstvam i v sravnenie s 2003 kogato mi se padna Botev e dosta po-dobre......A ocenkite do golqma stepen sa subektivni..... :)
AzoN
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от AzoN »

TimShel_Girl написа:И нашите квестори бяха леко неориентирани. Една от тях говори с едно момиче и после току каза: А, сега разбрах, че имало и есе!!! :?
Хах.. да не би да си била в зала 130 на Химическия, защото квесторката там каза същото? :lol: :lol:
Последно промяна от AzoN на 13 Юли 2007, 18:07, променено общо 1 път.
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

И аз прескочех "Другоселец"...не ми е симпатичен тоя разказ просто... Иначе писах за "Шибил", "Индже", "Постолови воденици", "Божура", "През чумавото" и "Албена" :roll:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
jexjex
В началото бе словото

Мнение от jexjex »

и аз писах по цитатите, проблемът беше по-провокативен и ми се стори, че изисква повече мисъл. а и темата за йовков е страхотна и реших, че всички за нея ще пишат
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

AzoN написа:
TimShel_Girl написа:И нашите квестори бяха леко неориентирани. Една от тях говори с едно момиче и после току каза: А, сега разбрах, че имало и есе!!! :?
Хах.. да не би да си била в зала 130 на Химическия, защото квесторката там каза същото? :lol: :lol:
А де, а де - точно там :wink:
AzoN
От дъжд на вятър

Мнение от AzoN »

TimShel_Girl написа:
AzoN написа:
Хехе.. голяма мъка беше докато си открием залата... пък тази беше голяма шматка, добре че млъкна накря. :)
Аватар
HaPuCyBaHa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от HaPuCyBaHa »

абе много ли е лошо, че обърках името на женда и я писах дженда. не знам от къде ми хрумна ама ми звучеше по-добре :roll:
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

AzoN написа:
TimShel_Girl написа:
AzoN написа:
Хехе.. голяма мъка беше докато си открием залата... пък тази беше голяма шматка, добре че млъкна накря. :)
Да...как на едно момиче му каза да се премести и после му благодари : Благодаря ти .....скъпа сънародничке!! :wink:
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Лелеее... Тая е била голям образ. :lol:
При нас в аулата на Биологическия бяха много симпатични. Само че едната я сбърках с кандидат-студентка, добре, че (май) не разбра... :lol:
Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

е при нас беше егати скуката.Добре че вратата беше отворена и можех да гледам как хората си излизат от съседната зала преди мен :D
AzoN
От дъжд на вятър

Мнение от AzoN »

Germanicus написа:е при нас беше егати скуката.Добре че вратата беше отворена и можех да гледам как хората си излизат от съседната зала преди мен :D
това е било много утешително ;)
Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

да, особено като не ми идват идеи у кухата глава...
Аватар
uNDiDo
От дъжд на вятър

Мнение от uNDiDo »

Аз мисля, че е важно човек да е защитил тезата си, а чрез кои произведения го е направил вече зависи от личното тълкуване на поставения проблем. Човек винаги може да намери мотиви за едното и другото в почти всяка творба на Й.Й. 8)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”