Като малки, какви сте мечтали да станете като пораснете...

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

В коя от дисциплините? :lol:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Кърлинг :lol:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

И правиш ли нещо по въпроса да постигнеш мечтата си? Мислиш ли, че СУ е най-точното място, където ще получиш достатъчно добра подготовка? :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Майтапя се. Втората част е хубава мечта - да има Олимпиада в България, иначе за кърлинга и медала се измайтапих. Бях писал, че играя баскетбол и волейбол, така че наесен трябва да видя, с кои ще играя.
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Сценарист иначе е страхотно,обаче идеите трябва да са ясни.При мен не става-също имам много идеи,но те се преливат и ми става каша в главата.За това,най-добре камионче.Ние с 2shae вече сформирахме екип и само остава да се разберем какъв ще е камионът.
Smile!
Аватар
2shae
В началото бе словото

Мнение от 2shae »

Волво,Мерцедес или МАН(ходил съм в заводите на МАН в Германия)!Твърдо против съм за Рено,защото емблемата на марката ми прилича на .....Не,че има нещо лошо ама предпочитам нещо по тираджийско!
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Е,значи нямаме проблеми-ще си паснем.Аз съм за Volvo или новите DAF-ове.Едно въпросче-защо толкова искаш да си такъв?
Smile!
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Виж това и ми кажи преориентира ли се? :D
http://www.vacationidea.com-разрови се;)
Smile!
Аватар
2shae
В началото бе словото

Мнение от 2shae »

Обичам когато правя едно нещо,да го правя с любов и то да ми доставя удоволствие!Израстнал съм сред автомобили,карам от четвърти клас,баща ми също е шофьор.Имам още много причини ама не са за форума!
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
Аватар
Eve
В началото бе словото

Мнение от Eve »

като малка мечтаех да стана адвокат, но след като учих малко право в гимназията разбрах ,че това не е за мен... сега мечтая един ден да стана тв водеща или да се занимавам с реклама, но за едно мечтаеш, друго става, а всащност кои знае :wink:
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

когато бях много малка исках да стана метачка :D
струваше ми се много забавно :wink:
но като попораснах исках да стана лекарка,но в гимназията биологията и химията не ме привличаха особено и затова се захванах с математика и френски и ето ме сега в СУ-стопанско управление с френски език :D :wink:
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

пианистка ;)
и досега понякога ме е яд, че оставих тази си мечта.. :), т.е. че не се потрудих по-усърдно за осъществяването й :)
Аватар
rene
От дъжд на вятър

Мнение от rene »

Едва ли ще кажа нещо ново, защото и аз мечтаех да стана космонавт. Дори отидох да уча в електротехникум, защото смятах, че като бъдещ космонавт трябва да имам множество технически познания.
Е, за съжаление техникума "Попов" не се оказа това което очаквах. Нещо повече - накара ме да намразя не само електротехниката, но и всички видове техника, както и всичко свързано с токове и напрежения. Още на втората година вече бях загубила желание, както да ставам космонавт така и да се занимавам с електротехника.
Прекарах известно време в безцелно лутане и напразно търсене на професията, която би ми подхождала, която едновременно би ме правила щастлива и би била полезна за обществото. Едва на скоро се запалих по историята и реших, че искам да стана археолог. За съжаление твърде късно започнах да уча, не ми стигна времето да науча всички теми и не успях да изкарам висока оценка на изпитите. Затова не ме и приеха. Така че, от мечтаната Археология, ме дели цяла година усилено учене. Пожелайте ми успех, приятели, както и аз желая на ВСИЧКИ ВАС да реализирате мечтите си. :wink:
Аз знам, че нищо не знам....
Аватар
Asahi
В началото бе словото

Мнение от Asahi »

Като малък (което беше преди много, много години) исках да стана аниматор :blob8:
Не че сега имам нещо против :)
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Футболист , сега поне да стана мениджър е добре :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”