Като малки, какви сте мечтали да станете като пораснете...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- fire
- Живее, за да пише
И правиш ли нещо по въпроса да постигнеш мечтата си? Мислиш ли, че СУ е най-точното място, където ще получиш достатъчно добра подготовка? 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Волво,Мерцедес или МАН(ходил съм в заводите на МАН в Германия)!Твърдо против съм за Рено,защото емблемата на марката ми прилича на .....Не,че има нещо лошо ама предпочитам нещо по тираджийско!
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
Обичам когато правя едно нещо,да го правя с любов и то да ми доставя удоволствие!Израстнал съм сред автомобили,карам от четвърти клас,баща ми също е шофьор.Имам още много причини ама не са за форума!
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
Едва ли ще кажа нещо ново, защото и аз мечтаех да стана космонавт. Дори отидох да уча в електротехникум, защото смятах, че като бъдещ космонавт трябва да имам множество технически познания.
Е, за съжаление техникума "Попов" не се оказа това което очаквах. Нещо повече - накара ме да намразя не само електротехниката, но и всички видове техника, както и всичко свързано с токове и напрежения. Още на втората година вече бях загубила желание, както да ставам космонавт така и да се занимавам с електротехника.
Прекарах известно време в безцелно лутане и напразно търсене на професията, която би ми подхождала, която едновременно би ме правила щастлива и би била полезна за обществото. Едва на скоро се запалих по историята и реших, че искам да стана археолог. За съжаление твърде късно започнах да уча, не ми стигна времето да науча всички теми и не успях да изкарам висока оценка на изпитите. Затова не ме и приеха. Така че, от мечтаната Археология, ме дели цяла година усилено учене. Пожелайте ми успех, приятели, както и аз желая на ВСИЧКИ ВАС да реализирате мечтите си.
Е, за съжаление техникума "Попов" не се оказа това което очаквах. Нещо повече - накара ме да намразя не само електротехниката, но и всички видове техника, както и всичко свързано с токове и напрежения. Още на втората година вече бях загубила желание, както да ставам космонавт така и да се занимавам с електротехника.
Прекарах известно време в безцелно лутане и напразно търсене на професията, която би ми подхождала, която едновременно би ме правила щастлива и би била полезна за обществото. Едва на скоро се запалих по историята и реших, че искам да стана археолог. За съжаление твърде късно започнах да уча, не ми стигна времето да науча всички теми и не успях да изкарам висока оценка на изпитите. Затова не ме и приеха. Така че, от мечтаната Археология, ме дели цяла година усилено учене. Пожелайте ми успех, приятели, както и аз желая на ВСИЧКИ ВАС да реализирате мечтите си.
Аз знам, че нищо не знам....