Kakvo mislite za MO?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
М.Стоева
В началото бе словото

Мнение от М.Стоева »

При мен случаят е, че нямам никаква идея с какво ми се занимава като професия и избирам специалността заради дисциплините, които са ми интересни и не са тясно насочени. За зидането по строежите аболютно никой не може да ти гарантира, че няма да се занимаваш с това. Идеята ми беше да не разчиташ на сульо и пульо из форуми, които говорят врели-некипели, а просто трябва да поговориш с човек, който наистина е запознат. Убедих се лично. Освен да ти кажат "да, хубаво е, мхмъм интересно е" или "недей да се занимаваш, кофти преподаватели"- малко трудно е някой да ти даде абсолютно детайлна картинка чрез форум...
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

kamenchooo написа:.Исках да разбера дали като изляза с МО ще мога да си намеря някаква си работа по-специалността.
ХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХА това само фортуна ще покаже.А ако толкова искаш да знаеш аз ти казвам ДА ЩЕ СИ НАМЕРИШ РАБОТА ПО СПЕЦИАЛНОСТТА сцепи си задното отверстие от учене,ще го направиш ли хахахахахха
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Каменчо, та значи, вчера гледах данни от едно място за работната заплата на секретарката на министъра на външните работи(къде, как и по каква линия ми попадна това инфо не казвам). 350 лв. заплата. Министъра едва ли взима повече от 1500 лв. Но, има доста екстри- лимузини, храна, хотели, пътни и т.н.
Та, ето ти актуално инфо, ти избирай...
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

L'Inspecteur написа:Каменчо, та значи, вчера гледах данни от едно място за работната заплата на секретарката на министъра на външните работи(къде, как и по каква линия ми попадна това инфо не казвам). 350 лв. заплата. Министъра едва ли взима повече от 1500 лв. Но, има доста екстри- лимузини, храна, хотели, пътни и т.н.
Та, ето ти актуално инфо, ти избирай...
Мерси за инфото.
Аве Плазмодий ти бавноразвиващ ли си или само се прайш на такъв.Егати тъпото говедо.Не мислиш ли,че е нормално един човек ,който ще учи 5 години дадена специалност да разбере дали може да има реализация.Естествено че нишо не е сигурно,но все пак...Ти като си избирал специалност да не би да си избрал това което ти звучи най-добре????
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Crematory написа: МО със сигурност е от специалностите без реализация.
Съгласна :salute:
МО,ако нямаш познати в областта трудно ще се реализираш по специалността. Поне така са ми казвали.
Изображение
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

ra4e^f написа:
МО,ако нямаш познати в областта трудно ще се реализираш по специалността. Поне така са ми казвали.
Еми аз съм авер с президента,оня агент Гоце нали го знаете.Мисля че ще успее да ми уреди нещо :wink:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

kamenchooo написа:
ra4e^f написа:
Еми аз съм авер с президента,оня агент Гоце нали го знаете.Мисля че ще успее да ми уреди нещо :wink:
Твоето щастие е като музика за моите уши :thumbright:
Изображение
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

ra4e^f написа:
kamenchooo написа:
ra4e^f написа:
Твоето щастие е като музика за моите уши :thumbright:
Може да го питам нешо и за теб,щот си точна,ама не знам дали ще намери :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Хахахаах :)
Наистина..колко мило от твоя страна 8) Не бери грижа за мен, наблюдавай международните отношения как вървят,пък ние раците ще се оправим някакси
:angel13:
Изображение
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

ra4e^f написа:Хахахаах :)
Наистина..колко мило от твоя страна 8) Не бери грижа за мен, наблюдавай международните отношения как вървят,пък ние раците ще се оправим някакси
:angel13:
Международните отношения вървят на зле,но като завърша ще ги оправя :D :D :D :oops:
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Хаха наистина вървят на зле ако бацаш в Бг :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

[quote="kamenchooo"]Еми да ти кажа няма да си скъсам задника от учене сега година и половина и после още 5 години,защото ме кефи да уча МО.Исках да разбера дали като изляза с МО ще мога да си намеря някаква си работа по-специалността.Дали изобщо е приложима.Ясно е че на 25 години няма да стана "важна клечка",която да взима 5000 лв заплата.Обаче да съм учил 17 години и накрая да ходя да зидам по строежите не ми се иска.А ти каква основа търсиш???Това е висше образование!!!Или имаш намерение да учиш докато станеш на 50???[/quote]
Неслучайно казват че МО е специалността на безработните :wink: :wink: :wink:
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

E не мисля че съм безработен.
А и 2ма мои колеги днес бяха на интервю за свободно място в отдела където работя. Който го може- може. Който стои и чака само, си чака и чака...
Каменчо, по-добре се насочи към друга специалност.
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

L'Inspecteur написа:E не мисля че съм безработен.
А и 2ма мои колеги днес бяха на интервю за свободно място в отдела където работя. Който го може- може. Който стои и чака само, си чака и чака...
Стига ве човек тъкмо окончателно се реших,а ти сега ми изтърси това.
Мислех си за бакалавър в СУ,а магистратурата някъде из Европа.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

kamenchooo написа:
L'Inspecteur написа:E не мисля че съм безработен.
Стига ве човек тъкмо окончателно се реших,а ти сега ми изтърси това.
Мислех си за бакалавър в СУ,а магистратурата някъде из Европа.
Хехе, то и аз се бях засилил бакалавър извън БГ, но разбрах, че живота е това което ни се случва докато правиме планове за други неща.
Не знам доколко си навътре, но МО не е за всеки. Една голяма част от колегите ми дори и нямат представа за какво иде реч. Затова трябва много внимателно да помислиш и да решиш. Учебния план мисля че един колега го беше пуснал, виж какви дисциплини има и т.н.
Лично за мене МО е това което винаги съм искал и материала ми харесва засега. Мога и да си работя, и да си уча- не ни натоварват кой знае колко. Днес дори взех изпит само с 4 часа учене. Идеята ми е- ако искаш да учиш, ще научиш. Ако искаш диплома- ще я имаш...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”