Войната по пътищата...

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Не съм си и помислил, че го защитаваш.
Само малоумник може да го защитава.

П.П. Ако някой се е познал в "малоумник", нарочно беше 8)
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Имаш предвид мен?ОК.Твоя си работа, щом ти харесва, злобей си.Само не разбирам с какво злобата ще помогне на убитото момче, на родителите му???Нищо.Твойте нерви опъваш, на никой друг. :!:
А иначе никого не защитавам, а казвам, че може вески утре да е на неговото място и в живота нищо няма сигурно...Има разлика... :oops:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Гузен негонен бяга. Нямам теб предвид.

Имаше една тъпня написана по-горе.

Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ни най-малко не съм гузна. :P Но добре, ОК, аз само пояснявам какво имам предвид.
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Не бих казал, че всеки може да е на негово място. Аз не бих шофирал като бесен след употреба на алкохол, застрашавайки и своя, и чужди животи. :wink:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

castelo написа:Не бих казал, че всеки може да е на негово място. Аз не бих шофирал като бесен след употреба на алкохол, застрашавайки и своя, и чужди животи. :wink:
нито пък аз
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

Когато се случи катастрофата в Перник(мисля,че там беше),никой не защити жената с 'на всеки може да се случи',затова не виждам и сега причина ,само защото е известен и е постигнал толкова,да го защитаваме.
И мен ме хвана яд като разбрах,защото всички се радвахме,когато Албена и Максим спечелиха златото,но двете неща нямат нищо общо.Ако е виновен трябва да си понесе последтвията.Както вече беше казано по-горе 'златният медал не може да се равнява на човешки живот'.
A Mind is a terrible thing to waste!
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

castelo написа:застрашавайки и своя, и чужди животи. :wink:
Е да де, ама като си в Хамър по-малко застрашаваш своя. Да му мислят другите в малките колички.

Най-добре е да караш ТИР. Кой ще те бутне освен друг ТИР. А за катастрофата в Луковит какво ще кажете? Какво като ТИРа е бил на КФОР.
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Максим е оцелял като по чудо, нали лявата част на хамъра е била унищожена?
Ibiza DJ
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Хамъра е голямо чудо, шЪ знайтИ!

Казах ли, че му желая смърт в мъки? :scratch:

Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Такааам...
нали знаете, в ада до българския казан няма нужда да стои дявол...
Максим сгреши много сериозно, но си пое отговорността и е готов да си носи последствията от грешката... Не се направи на интересен, не избяга, помага с каквото може да пострадалите, не се крие зад титли? Кому е нужно да злобеем? Ами че той дори сега да си прекрати кариерата ще е направил повече за България отколкото всички ние с вас събрани заедно за целия си съзнателен живот! Освен това, не е безотговорен човек, общувала съм с него, имало е причина да седне в колата пил и да бърза... дори на тренировки е изключително внимателен, какво остава като шофира. Имало е причина да го направи! И повярвайте ми, никое земно наказание не е по-голямо от това, което му причинява съвестта му в момента! Така че не злобейте! Той ще си понесе последствията! Изглеждате толкова жалки така-хубаво е, че и големите не са идеални, да плюем по тях, единствено така и ние малките се чувстваме значими. Грозно е! Максим е голям мъж и голям Човек, дори и сега се държи достойно, и ще продължи да бъде Човек, такива като него се броят на пръсти, за съжаление. А вие наистина изглеждате жалки така...
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Аз, да злобея... не ме познаваш. Аз не злобея. Не ми е в кръвта.
Проста да умре искам, толкова ли е много!? Като е бързал толкова,
да е взел такси да го закара!

За мен той е УБИЕЦ. УБИЕЦ

И да, аз съм направил нещо повече от него - не съм убил!

Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Убиец е човек, който убива съзнателно.Максим ще бъде съден и ще си понесе наказанието, няма спор, в един единствен миг се е държал безотговорно и някой е загинал. И той ще си понесе последствията.Като умре няма да върне загиналото момче, а ти като говориш така унижаваш единствено себе си и само доказваш, че въпреки, че по негова вина е загинал човек, не можеш да му се измериш на малкия пръст. Не твърдя, че е невинен. той ще си сърба каквото е надробил. Ти на себе си вредиш като злобееш... Грозно е, унизително е за теб.
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Абе оставете на мира Максим, не сте били там, не знаете как точно се е случило!!! Малко преди катастрофата полицайте са го спрели и ако не беше спрял, нямаше да се случи! Какво право имаме ние да се изказваме толкова грубо по адреса на Стависки, след като пътищата ни са скапани? Бил съм 100 пъти на тоя скапан път около Ропотамо - по-гнусен път не съм виждал, 2 коли не могат да се разминат. Първо да си оправим пътищата, че сме на първо място в Европа по броя на загиналите в автокатастрофи!!! Максим не е виновен, а количество алкохол намерено в кръвта му е направо смешно - 1,1 промила. Та това е по-малко от 1 бутилка бира! Та вие всеки ден пиете по 100 бири (в двора на СУ вече няма къде да стъпиш - навсякъде празни бутилки от бира!) и не се знае колко пъти сте карали в такова състояние! Истината е само една - ние търсим скандали, защото завиждаме на тези които са постигнали нещо в този живот и се радваме когато те неволно попадат в такива неприятности. Ако на негово място беше едно обикновено момче, щяхте ли да го плюете с такъв ентусиазъм??? :evil:
Ibiza DJ
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Дали щяхме да го плюем е друг въпрос, а ти защо толкова пламенно го защитаваш? Лични мотиви?
Виновен е, като всеки друг. Дали е Максим фигуриста или Максим строителния работник ми е през културата. Друг е въпросът, че законът ще бъде снизходителен към него.
medicate, medicate
Публикувай отговор

Обратно към “България”