SU ULTRAS

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
lo_flo
Драскач
Курс: втори

Мнение от lo_flo »

fragile написа:Като си такава фенка - дай без експанзивности разни. По-спокойно, Сивушке! :D

:oops: :oops: :oops: Споко съм!!!
Който не пие на екс, да не види секс!!!
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

lo_flo написа:СУ е върхът!!!За мен това е най-добрият Университет!!!Аз съм кандидат-студентка тази година и мойта мечта е да вляза ПА !!!!Пишете ме и мен в клубчето!!!Да живее Традицията!СУ roooooooooooooooooocks!!!!
Аз не бих била тоолкова ентусиазирана. И аз съм кандидат-студентка и точно затова не мога да съм толкова категорична нито дали СУ е върхът, нито дали е зле. Това, че университетът си е изградил име не значи, че то не може да се опетни. Особено в България - тук всичко се случва, нищо не трябва да те изненадва и не трябва да те кара да бъдеш сигурна :)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Моля, не флудете. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

И Университета се пише с главна буква, ако още не сте го научили :!: :!: :!:

Стана дума за доц. Иван Тонов.
Е как. Рулира, много ясно. Преди няколко дена стана на 60. Да е жив и здрав и да изнася все такива хубави лекции. 8)
Изображение
INTERFEN
Да живей словото

Мнение от INTERFEN »

СУ завинаги !!! :wink:
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Оле, Боже. Смешковци колкото щете. Само ме напуши на смях :lol: като се натъкнах на ей това :
??? написа:имам чувството,че софийския лежи на стари ларви,там е по-скоро за хора,които искат да учат в хуманитарните специалности,имам много познати,които искат да учат в софийския само и само да са там и то някоя специалност свързана с компютри,за мен те просто са заблудени,не знам за мен ТУ е по-добрия вариант. :wink:
Изображение
lo_flo
Драскач
Курс: втори

Мнение от lo_flo »

Page_B написа:
lo_flo написа:СУ е върхът!!!За мен това е най-добрият Университет!!!Аз съм кандидат-студентка тази година и мойта мечта е да вляза ПА !!!!Пишете ме и мен в клубчето!!!Да живее Традицията!СУ roooooooooooooooooocks!!!!
Аз не бих била тоолкова ентусиазирана. И аз съм кандидат-студентка и точно затова не мога да съм толкова категорична нито дали СУ е върхът, нито дали е зле. Това, че университетът си е изградил име не значи, че то не може да се опетни. Особено в България - тук всичко се случва, нищо не трябва да те изненадва и не трябва да те кара да бъдеш сигурна :)

Така е абсолютно си права,но в крайна сметка СУ е моята мечта и нищо няма да може да разклати мнението ми за него!Корупция и простотия има навсякъде,друг е въпросът,когато човек се сблъска с нея,какво ще направи и как ще реагира!!!
Извинявам се за флууда!
Който не пие на екс, да не види секс!!!
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

А аз нямам информация за корумпирани лица. :?: И да има, те са толко... толкова малко в сравнение с некои кочини, които се мислят за университети :lol: :lol: :lol:

А в действителност никъде не съм видял някои да назове имена. Само слухове, които не са доказани.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Циндил-Пиндил написа:След днешната мизерия мога със стопроцентова увереност да кажа:... :whax: :whdat:
Май леко си превъртял покрай тези курсови работи... Да не би да те е нарочил В. Бояджиев? Дано не! :wink:
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Циндил-Пиндил написа:След днешната мизерия мога със стопроцентова увереност да кажа:
виас затвърждават изпадналата си позиция за 5 години напред заради председателя на журито - Владимир Тодоров.
Днес идва Арти изключително изнервен от олимпиадата в Созопол. Задавам му най-логичния въпрос - максимума от 30 точки ли имаш или една са ти взели като във Търново? И ми казва, че две са му взели заради една задача, КОЯТО Е БИЛА СЪС СГРЕШЕНО УСЛОВИЕ! И Арти показва, защо е грешно условието и прави доказателството както трябва да бъде. Оня се видял, че е тъп и се е заял - какво друго? Абсолютно заслужено тоя път Арти трябваше да има 30 точки.

Сега очаквам пълното класиране. Как са го натъкмили :evil: Но както и да го стъкмяват, все тая. СУ мачка!
Изображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

И къв е изводът? Арти е бил в Созопол и не се е обадил като е минавал през Бургас! :o :P

По темата: Еееееми, гадняри! :evil:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

Мнение от Traqn`` »

по-малоумна тема не можахте ли да измилите ?
...
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм

Мнение от marrylin »

Traqn`` написа:по-малоумна тема не можахте ли да измилите ?
...

А ти защо просто не си замълчиш,когато няма какво да кажеш?!
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

Мнение от Traqn`` »

тая тема е все едно във форума на ЦСКА да пуснеш тема "кой смята, че ЦСКА е най-добрият отбор .... "
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Traqn`` написа:тая тема е все едно във форума на ЦСКА да пуснеш тема "кой смята, че ЦСКА е най-добрият отбор .... "
Не е кат' да няма логика. :)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Не е така, защото се появяват разни кретеноидни идиотчета, които и аз не знам кви възгледи изповядват. Но поне в тази тема не пишат, а ти пишеш дрънканици. А всъщност какво трябва да се очаква във форум на СУ, да му се невиди? Ако ше превъзнасяш вузчетата, имат си предполагам форумчета, оди там.

А тука замълчи, защото само си навреждаш.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”