Предварителния изпит по история в УНСС

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
marinela_koleva
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от marinela_koleva »

И аз съм на същото мнение.За разлика от предни години сега ще се приема не с 4 и 5,а с 5 и нещо и 6.Не виждам кой знае какъв проблем.Просто сега борбата ще е за стотни.

А относно темата за СУ и УНСС- честно казано искам и в двата университета.Ако стане така че ме приемат и на двете места наистина не знам кое да избера :roll: Но има време още...Мисля си че и двата ВУЗ-а са чудесни.Както за УНСС се носят лоши слухове,така се носят и за СУ.Всеки трябва да прецени сам за себе си къде иска да учи.Никой не може да ви каже къде ВИЕ ще се чувствате по-добре :!: На едни ще им хареса СУ,на други УНСС,трети не харесват нито един от двата университета.Всичко е до лична преценка.
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.

--- Бъртранд Ръсел ---
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Ще изразя едно крайно пристрастно, необективно и най-вече - лично мнение.
Следя и двата форума, на УНСС/СУ, както и имам наблюдения в/у хора, учещи съответно в УНСС/СУ. Просто не ми харесват тези от УНСС, пишещи по форума, както и повечето от тези които искат да учат там. Не в смисъл, че са ми неприятни - с някои от тях се разбираме добре, често излизаме на по биричка и т.н., но са просто... несериозни. А това е нещо, от което мечтая да избягам от 10ти клас. Разбира се, има и изключение от правилото (двамата-трима от класа ми, които искат да учат там), но все пак не ми харесва атмосферата, отношението на студентите/кандидат-студентите.
В Су ми е точно обратното... Ходейки по коридорите на монументалния Ректорат, говорейки с преподавателите, виждайки евентуални бъдещи колеги, както и сегашни студенти... Повече ми допадат, не знам как да го обясня. Разбира се, предполагам и там има отрепки, както и навсякъде, но засега не съм срещнал и една. А и разбира се, да учиш в Алма Матер, най-старото ВУЗ в България, произвело такива умове от световна величина - само това ми стига 8)
Моля, сдържете се от коментари от типа "в СУ администрацията е гадна", "не си прав, СУ не е това което беше" и т.н... Както казах, не съм обективен и много пристрастен :)
medicate, medicate
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Моето мнение е точно огледално на твоето, обаче в полза на УНСС. :lol:
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

А и разбира се, да учиш в Алма Матер, най-старото ВУЗ в България, произвело такива умове от световна величина - само това ми стига
дам...и като се замисля доста от преподавателите в УНСС(специално тези с по-хуманитарна насоченост) са завършили именно СУ....
абе СУ си е религия...
и повечето от тези които искат да учат там. Не в смисъл, че са ми неприятни - с някои от тях се разбираме добре, често излизаме на по биричка и т.н., но са просто... несериозни.
същия пример...98% от съучениците ми искат УНСС...на изпитите-масово 3ки...аз не искам и ...5.90,5.85...изводи...е да,има 1 момиче дето се скъса да чете по геогр.а изкара 3.50...за тези с мат не ми се говори...само евала на 1 сученичка че на географията изкара 5.98...

абе хора всякакви
ИзображениеИзображениеИзображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”