Семестриални такси във ФМИ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Обаче се чудя за какво си казваме, че си стискаме палци един на друг, като типично по български, на всеки му е в главата мисълта:
А дано мен ме вземат, а теб не! :twisted:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Е да. Всеки трябва да претакова другия.

Иначе ако няма допирни точки, какъв е проблема на пожеланията?
Изображение
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

uktc написа:Обаче се чудя за какво си казваме, че си стискаме палци един на друг, като типично по български, на всеки му е в главата мисълта:
А дано мен ме вземат, а теб не! :twisted:

Мен какво ми пречи дали въпростното момиче ще влезне или не.. нито ми заема място нито нищо, отделно че наистина и го пожелавам. Може да си прав за мисленето на българина, но пък според мен то е доста грешно.. все пак всичко зависи от теб. Ппредстави се добре на изпита пък нека и другите да се представят какво ти пука на теб след като ти сам си се представил добре.. това с вземането на мен а теб не.. е за тия дето разчитат на грешките на другите, а не на собствените си умения и знания.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Може да е момче, но да се представя за момиче... :naka: :lol:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

бръм бръм написа:Мен какво ми пречи дали въпростното момиче ще влезне или не.. нито ми заема място нито нищо, отделно че наистина и го пожелавам. Може да си прав за мисленето на българина, но пък според мен то е доста грешно.. все пак всичко зависи от теб. Ппредстави се добре на изпита пък нека и другите да се представят какво ти пука на теб след като ти сам си се представил добре.. това с вземането на мен а теб не.. е за тия дето разчитат на грешките на другите, а не на собствените си умения и знания.
Разбира се, че е така. Ти ако се представиш достатъчно добре, другите каквото и да са направили не би трябвало да те бърка.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
never-obey
В началото бе словото

Мнение от never-obey »

искам да питам има ли стажове по специалностите и в кои специалности има? във информатиката има ли?
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Има стаж като изборна дисциплина, но той е за 3ти и 4ти курс.
http://www.fmi.uni-sofia.bg/electives/100
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
never-obey
В началото бе словото

Мнение от never-obey »

благодаря много за инфото, ама се чудя защо няма стаж в новия списък с изборни дисциплини
http://www.fmi.uni-sofia.bg/education/b ... isciplini/
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”