Давате ли пари на просяци?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
lady_di
В началото бе словото

Мнение от lady_di »

В нашата страна зависи от цвета на кожата, още повече, че ако редовно се сблъскваш с тези типове и винаги има негативни последици, няма как да мислиш за хуманната страна на въпроса!
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!!!
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

Ти сама го каза-хуманната страна...Именно това ти казвам,че е същественото-Човешкото в Човека!!
Една голяма част от съвременните конфликти са поради невъзможността на хората да живеят един с друг, поради завистта и злобата на някого животът ни стана нетърпим.Познат е и конфликтът м/у поколенията,м/у разл соц прослойки:никоя от конфликтните страни,независимо дали спорът е м/у родители-деца,христяни-мюсюлмани,скейтъри-рейвъри или чалгаджии-рапари не проявява благоразумието да изслуша другия... :P
...Всъщност това е една вечна тема,която не би трябвало да подлежи на обсъждане..И все пак lady_di ,мисля,че говорим за едно също с различни думи :wink:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

не давам ! баща ми казва,че в случайте,в които се е случвало да им даде и после се случва нещо неприятно :evil:
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Зависи от това в какво настроение съм.А и не може на всеки ъгъл да даваш пари на всеки.Нормално е (поне за мен) като видиш такъв човек да изпиташ някакво съжаление,но не можеш да помогнеш на всеки(за жалост) :(
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

Няма как да се даде едностранчиво,категорично мнение-от една страна като им даваш поощряваш просяците,а не би трябвало да е така,защото всеки ще се съгласи,че има и други начини да се изхранват...от друга пък-изпитваш съжаление и не винаги можеш да ги подминеш :roll:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”