Оригинални CD-та??

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

На мнение съм, че поне творбите на българските музиканти трябва да се купуват. Обикновено струват не повече от 12 лв. Наистина дори тази цена не е особено приятна и си признавам, че все още не съм си купил 2-3 албума, които ми харесват, но все пак разходите за хобито са с предимство :? . Иначе имам Artery - Newtopia, Vendetta - Amici Dei Inemici Mundi и Redrum - Redrum.
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

Sw1tched написа:Обикновено струват не повече от 12 лв.
Ми то повечето оригинални дицкове струват 12лв. да го кажем 14 ако се купуват от по-гъзарски магазини. Само нелицензираните за БГ дискове са от 30 нагоре...
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Така де, разликата е, че на чуждите изпълнители им е почти все тая в България колко CD-та ще се купят щото е нищожна бройката, но за българските музиканти, от това често зависи дали ще има следващ албум.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Остават ли ви пари за семки? :P
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Абе чакам си диска от Меломан вече нам' си колко време...ужас
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

?????
Че от тогава не мина ли повече от месец?
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

мнее
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

бахти тъпаците :x
Аватар
Morning Star
От дъжд на вятър

Мнение от Morning Star »

Стремя си да си купувам оригинални цд-та, когато имам пари, то май в последно време само за това си харча парите...и въпреки това колекцията ми не е много голяма :( в момента съм подметнала дискографията на Диму Боргир и за съжаление установявам, че освен че струват много дисковете е трудно да се намерят, което е наистина жалко...в бургас няма нито един магазин където човек да може да си купи оригинално цд на Диму и единствената възможност са поръчки от разни бг сайтове,но дори и там им нямат всички албуми :cry:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Morning Star написа:Стремя си да си купувам оригинални цд-та, когато имам пари, то май в последно време само за това си харча парите...и въпреки това колекцията ми не е много голяма :( в момента съм подметнала дискографията на Диму Боргир и за съжаление установявам, че освен че струват много дисковете е трудно да се намерят, което е наистина жалко...в бургас няма нито един магазин където човек да може да си купи оригинално цд на Диму и единствената възможност са поръчки от разни бг сайтове,но дори и там им нямат всички албуми :cry:
http://www.kupicd.com
Имат всичко. Ако не намираш нещо в каталога, прати мейл и ще видиш, че ще ти намерят каквото се сетиш :wink:
Аватар
Morning Star
От дъжд на вятър

Мнение от Morning Star »

Циндил-Пиндил написа:
Morning Star написа:Стремя си да си купувам оригинални цд-та, когато имам пари, то май в последно време само за това си харча парите...и въпреки това колекцията ми не е много голяма :( в момента съм подметнала дискографията на Диму Боргир и за съжаление установявам, че освен че струват много дисковете е трудно да се намерят, което е наистина жалко...в бургас няма нито един магазин където човек да може да си купи оригинално цд на Диму и единствената възможност са поръчки от разни бг сайтове,но дори и там им нямат всички албуми :cry:
http://www.kupicd.com
Имат всичко. Ако не намираш нещо в каталога, прати мейл и ще видиш, че ще ти намерят каквото се сетиш :wink:
оооо ще те позлатя да знаеш :!: :!: :!: :D
Аватар
Psyche
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Psyche »

Sw1tched написа:Така де, разликата е, че на чуждите изпълнители им е почти все тая в България колко CD-та ще се купят щото е нищожна бройката,
но за българските музиканти, от това често зависи дали ще има следващ албум.

РЕСПЕКТ ! ! ! Напълно съм съгласна с това мнение. :!:
Изображение
故失道而后德 ,失德而后仁 , 失仁而后义 , 失义而后礼 。
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Така е, но не всички български музиканти заслужават да издадат следващ албум :)
И понеже Суичд свири в метълкор/хардкор банда, ще дам пример с групи от тази сцена - имам 5-6 диска и касети на БГ групи: BFH, Last Hope, Face Up!... За мен това са групи, които с труда си са заслужили уважението на феновете, респективно - да им се купуват албумите.
Обаче днес в тази сцена има истински бум на групи и групички. Трябва ли да се чувстваме длъжни да си купуваме демото на всяка от тях, само защото те са част от сцената?
Аватар
Psyche
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Psyche »

^Не,разбира се. :wink: Аз лично за това си ползвам фри-сървърите и торентите:тегля,преслушвам,ако ми хареса,си купувам оригинала.Ако не-трия.Лесно.
Изображение
故失道而后德 ,失德而后仁 , 失仁而后义 , 失义而后礼 。
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Аз пак се добрах до форума и се включвам на темата за дисковете да се оплача. Днес по темата съм песимистична.

Мрън.

Първо, че диска на Алис, който исках да си купя, тук е $40 (40 долара :( !), а всъщност струва само 12 долара в нормалните страни.

Второ, че в София музика може да се намира само в Александрата (обаче е супер ограничен избора) и в Orange, който е добре зареден, ама защо така е единствен.. Нищо не мога да си намеря аз.

И пак за кой ли път се убедих, че трябва да се пазарува по нета от чужбина. Хем по-евтино, хем има всичко.

Мрън :)
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”