Неделя 21 януари Културология срешу...

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Ми и аз пия за тях :) а от благодарности няма нужда всичко си е много сърдечно и вярно :) Пък тъй като пия за много неща предполагам че за "мацка" би било достатъчно добра причина
In vino verittas
Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

Ей Добрев ,каква е тая простащина от тебе,каква е тая пичка?Малко я обиждаш така.Кажи мацка,мадама,момиче,кокиче и т.н.,ма да кажеш пичка....!!!!!!!!!Аз си я уважавам Данито и не ми е приятно така да се говори.
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

:lol: :lol: :lol:
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Капитана написа:Ей Добрев ,каква е тая простащина от тебе,каква е тая пичка?Малко я обиждаш така.Кажи мацка,мадама,момиче,кокиче и т.н.,ма да кажеш пичка....!!!!!!!!!Аз си я уважавам Данито и не ми е приятно така да се говори.
Благодаря, Марто :sunny:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Защо ме избирате за капитан не разбрах, обаче все пак благодаря! Да викам ли момчетата, които извиках миналия път за мача в неделя? Кои ще дойдат от курса? Само с културологията ли ще играем?
Последно промяна от I am weasel на 17 Яну 2007, 23:39, променено общо 1 път.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Уизъл, ако отбора на форума не се събере за някакъв мач в неделя, ще ме пишеш ли към вашия отбор? ако нямате достатъчно хора де :) аз може пак да пазя, само трябва да си намеря ръкавици
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Абе ти му правиш комплимент, то те напада. Е такова чудо, не бях виждал, ама нейсе. Айде по живо, по здраво!!! :evil:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Трипио, ако нямаме хора може да минеш към нас. Даже ако искаш може да се редуваме всички в отбора на по един гол, защото така е най-честно. Но все още не знам колко човека ще се съберем.
Последно промяна от I am weasel на 18 Яну 2007, 03:37, променено общо 1 път.
Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

Java незнам защо не виждаш разликата, сигурно си от село!Dobreff ние разбрахме , че искаш да направиш комплимент,но го направи малко първично и не както трябва.Това е!Не ми се сърдете!
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

хахах Служим на Треньорката!!!! Или май на отечеството беше... ;) нема значение, Добреф, разбрахме какво искаш да кажеш, и абсолютно всички сме съгласни с теб, ама то като се прави четка се прави по-фино, по-елегантно някакси така... мисля, че и ти разбираш за какво говорим :) Мисля, че толкова стига по темата, че взеха наши хора да спамят и други теми по тоя случай...
zamunda.net will never die!
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Остава ли в срещата за мача културология - етнология от 9.30 в неделя пред ректората или не?
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Ох, пиленца....айде да кажа едно голямо Благодаря на всички за всичко и да приключим темата, че нещо почнахте да се оливате ;)

П.С. Добрев, "благодаря"-то се отнася и за теб :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Да, Нико, остава срещата :D
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

I am weasel написа:Трипио, ако нямаме хора може да минеш към нас. Даже ако искаш може да се редуваме всички в отбора на по един гол, защото така е най-честно. Но все още не знам колко човека ще се съберем.
ами аз все пак ще дойда, ако сте много хора, ще седя за резерва.. намерих едни стари ръкавици вкъщи, така че мога да пазя цял мач, или поне през по-голямата част - като ми писне и искам да се пораздвижа, ще ме сменя някой :)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”