Тениски за играчите от форума?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

И аз искам.

Размер S, и да пише - 'Надя' като име и отдолу вместо номер - 'фен'! (Ако трябва да е на латиница, няма проблем)
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

колко пари последно, по 20 ли?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Зенга, колко лева ще излезе с лого отпред и номера и името отзад? Аз ще нося парите.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
zenga
В началото бе словото

Мнение от zenga »

сега ще вляза в сайта да проверя това или ако няма точно това упоменато никъде, утре ще им се обада и ще пиша отново, ок?
m_maria
В началото бе словото
Обратна връзка:

Ако имате нужда от оферта

Мнение от m_maria »

Професионалната екипировка за спорт мисля, че няма да е много по - скъпа от памучните фланелки, които сте избрали. Без да се натрапвам, ако имате нужда от още една оферта звънкайте:
983 23 78 - офис Бургелов
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Нас ни интересува дали ще може да се щампова някакво лого, номер и име на тениските. А не знам вие дали предлагате подобна оферта и колко десетки лева ще искате... :roll:
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
m_maria
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от m_maria »

FeverNew написа:Нас ни интересува дали ще може да се щампова някакво лого, номер и име на тениските. А не знам вие дали предлагате подобна оферта и колко десетки лева ще искате... :roll:
Предлагаме и лога и имена и номера и всичко каквото се сетите. Елате до офиса да изпием по едно кафе и да ви покажа какво предлагаме, а за цените съм сигурна, че няма да са неприемливи за вас. Няма да прекалявам с рекламата :roll: знаете как да ме намерите.

Поздрави!
Мария
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Сега съм в сесия и това са ми последните дни на масирано животоспасяващо учене, така че може би по-натам ще имам време да мина.

Но все пак, бихте могла на лично съобщение да ми пратите поне орентировъчна цена за примерно 10 тениски или екипа с лого, щампа с име по избор и номер.
Въобще една ценова листа, просто за да имаме някаква идея, ако не е проблем разбира се. :roll:
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”