Диктовката по английски
Модератор: Boromir
- RealSugar
- Постоянно присъствие
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
quote="dormouse"]ТРЯБВА ДА СЕ ХОДИ НА КУРС СПЕЦИАЛНО ЗА ТОЗИ ИЗПИТ![/quote]
Ако визираш курсовите на СУ не съм съвсем съгласна... една приятелка ходи на всичките, аз се подготвях на друг курс и пак изкарах по-висока оценка... Но по принцип е хубаво да се иде, ако никога не сте се явявали на подобни изпити
Ако визираш курсовите на СУ не съм съвсем съгласна... една приятелка ходи на всичките, аз се подготвях на друг курс и пак изкарах по-висока оценка... Но по принцип е хубаво да се иде, ако никога не сте се явявали на подобни изпити
-
maxi
Ама да бе,точно това казвам и аз-не може да си сам и ученик и даскал,който да те проверява и да те поправя.Ми то ако можеше така,даскалите щяха да умрат от глад.Пък и те имат повечко инфо от предишни години- техни ученици дето са влезли им снасят разни работи.Но най-си е важно да си четем и да се упражняваме - няма начин.
- Juventus
- В началото бе словото
Няма да кандидатствам тази година:)maxi написа:А ти като си 11 кл как ще кандидатстваш?
Въпреки това предпочитам от далеко, че да е леко.Захванал съм се с това кандидатсване една година предварително , защото на наще все им се оправдавам ,че уча много по математика и английски(ясно ти е, че само ги баламосвам) и затова успеха ми е толкова зле по останалите предмети.Като прибавим и съвкупността от това, че колкото и да се влошава образованието в БГ и да спада нивото, аз уча в гимназията с най-добро име и най-големи традиции в града, както и че до не отдавно бях тоя дето беше от генийчетата на випуска ,а сега съм с няколко предупрежедения за изключване и на последно място, но не и по значение - болната амбиция на наще да съм номер 1 по всички предмети ,а аз дори не съм си купувал учебници по нищо друго освен англ. и мат. през тази учебна година.И като събереш всички това се сещаш, че колкото и голям непукист да съм, няма как да не се притеснявам за кандидатстането.
П.С.
Аз ли съм толкова зле с този HTML или се бъгнаха таговете?!
Ако визираш курсовите на СУ не съм съвсем съгласна... една приятелка ходи на всичките, аз се подготвях на друг курс и пак изкарах по-висока оценка... Но по принцип е хубаво да се иде, ако никога не сте се явявали на подобни изпитиrealsugar написа:quote="dormouse"]ТРЯБВА ДА СЕ ХОДИ НА КУРС СПЕЦИАЛНО ЗА ТОЗИ ИЗПИТ!
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Прощавай, ама коя е тая гимназия???? И как ти, който още нямаш средно, си позволяваш да се изказваш като последна истанция за качеството и името на конкретно учебно заведение. Със същия успех аз бих могла да изтъкна моето училище като най-велико. Но не го правя, тъй като смятам, че е смешно!Juventus написа:Като прибавим и съвкупността от това, че колкото и да се влошава образованието в БГ и да спада нивото, аз уча в гимназията с най-добро име и най-големи традиции в града...maxi написа:А ти като си 11 кл как ще кандидатстваш?
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аз досега само в две училища съм учил и все се оплаквам, че са зле
Рядко чувам някой да казва, че даскалото му харесва!! Защото всичко си има недостатъци. Ако искаш да мързелуваш - пада ти се такова, в което много се учи. Падне ли се пък мързеливо даскало - после те е яд, че нищо не си научил и се конкурираш с другите. Аз лично съм комбинацията мързи-ме с мързеливо даскало. Но сега, 12-ти клас, вече ме е яд, че не влязох в ПМГ; сега нямаше да се мъча с тия тъпи задачи.
- Juventus
- В началото бе словото
Уча във Велико Търново в ПМГ "Васил Друмев".Смея да твърдя ,че е най-добрата гимназия в града, защото като изключим езиците , където по обясними причини неможем да се мерим с хората, учещи в езикови гимназии, имаме най-високи резултати по останалите предмети на градски състезания и олимпиади.
А по въпроса за дръстично заниженото ниво в българскоро образование, като се почне от началните училища, през гимназиите, че даже и в университетите не виждам какво толкова може да се спори.Естествено ,че всяко правило си има изключение(златните медалисти от световната олимпиада по мат. например), но фактите са си налице: в преговорите с евросъюза една от най-проблематичните глави ,където отнесохме най-много критики бе образованието;според световната образователна организация(или там както бе името) през 1989 сме били на 9то място в света по ниво образованието,през 1994 на 15то,през 2001 17то, а сега сме на 19то(не,че е зле да си 19ти от цял свят, но е на лице константна тенденция към понижаване) - статистиката я видях по националната телевизия или БТВ;а за всичко останало си "позволявам" да вадя изводи от не малкото ми контакти с хора от други градове и от лични наблюдения естествено:)
На въпрос не е възпитано да се отговаря на въпрос ,поне така ни учиха едно време в детската градина
, но ще си позволя да попитам ти учител ли си?
А по въпроса за дръстично заниженото ниво в българскоро образование, като се почне от началните училища, през гимназиите, че даже и в университетите не виждам какво толкова може да се спори.Естествено ,че всяко правило си има изключение(златните медалисти от световната олимпиада по мат. например), но фактите са си налице: в преговорите с евросъюза една от най-проблематичните глави ,където отнесохме най-много критики бе образованието;според световната образователна организация(или там както бе името) през 1989 сме били на 9то място в света по ниво образованието,през 1994 на 15то,през 2001 17то, а сега сме на 19то(не,че е зле да си 19ти от цял свят, но е на лице константна тенденция към понижаване) - статистиката я видях по националната телевизия или БТВ;а за всичко останало си "позволявам" да вадя изводи от не малкото ми контакти с хора от други градове и от лични наблюдения естествено:)
На въпрос не е възпитано да се отговаря на въпрос ,поне така ни учиха едно време в детската градина
Не знам, за мен ли питаше дали съм учител? Както и да е.
Напълно съм съгласен за ПМГ без никакъв сарказъм и така нататък. За езиците е вярно и в нашата ПМГ, но има и доста ученици, които ходят на курсове и смея да твърдя, че знаят повече от хора в езиковите гимназии, но това е само според мен, нищо не може да се постави под общ знаменател.
Извинявай за поправката, пич, дрАстично се пише. На английски нали ще кажеш drastic, а не drUstic, все пак и изпит по английски ще имаш
Напълно съм съгласен за ПМГ без никакъв сарказъм и така нататък. За езиците е вярно и в нашата ПМГ, но има и доста ученици, които ходят на курсове и смея да твърдя, че знаят повече от хора в езиковите гимназии, но това е само според мен, нищо не може да се постави под общ знаменател.
Извинявай за поправката, пич, дрАстично се пише. На английски нали ще кажеш drastic, а не drUstic, все пак и изпит по английски ще имаш
-
maxi
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Някой запознат дали има информация за книжки с тестове като тези на СУ.Правил съм такива тестове,знам много добре какво представляват,но такава книжка,която да е издавана от университета дали няма?( не си мислете,че се надявам да се падне един от 10-те теста,които са в книжката,просто за подготовка
)
-
maxi