Софийският университет днес...

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Малка държава като нашата, трябва да въведе системата на привилегированите институции. Държавата ги определя, съобразно интересите на обществото, и те получават привилегии да контролират другите от бранша. Напр. СУ решава кои от другите унита по какво стават и по какво не! Така МОН се отървава от грижи за всичко в областта на висшето образование, закриват ВАК и НАОА и всички безбройни комисии и експертни съвети към тях. Представяте ли си напр. комисия от дребни провинциални унита, които трябва да поведат институционална акредитация на СУ? :shock: :shock: :shock: Да кажат СУ става ли като университет, факултети, катедри и т.н. Абсурд!
Затова Бъзката е прав в много отношения, си мисля и аз... Жалко че обществото ни е толкова егалитарно, че отхвърля по принцип евтини и разумни решения, които са очевадни! :roll:
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

Aз си харесвам и университета и специалноста и преподавателите.Радвам се, когато са ходили по Македония и къде ли не(мухахаха Македония е авторитет за нас).Мисля, че ако човек има желание и възможност, в СУ може да научи много неща!А на който не му харесва, да си ходи - НБУ-та секви има!:-)!
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Initial_D
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Initial_D »

Много злоба сте натрупали бе!Защо така? Всеки има право да си учи където иска...и това с привилигерованите не е хубаво..защото цялата ни държава е така ако се замислите=>и затова сме на това положение..не превръщаите СУ в Парламента!
Need I Remind You Where I Come From?
Изображение
Initial_D
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Initial_D »

Доколкото ми е известно живеем в демократична страна..и мога да си говоря колкото искам..пък и ти ме цитира по-горе,нали? :lol:
Need I Remind You Where I Come From?
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Говори си свободно, но за демократичната страна го забрави! :? Като сме демократична страна защо никъде не дават дума на противниците на ЕС? :shock: Гласуването по договора за присъединяване беше досущ като по Виенския протокол от 1 март 1941 г. И тогава дитирамби за разумните ръководители, цивилизационен избор и др. подобни, а 4 години по-късно ги разстреляха, и с основание. :evil: Дано паралелите не са наистина чак толкова точни.... :twisted:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

"СУ - сполучлив опит за убийство на цял университет!" :violent1:
Сега ще ме срине! :violent3:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? ...с все по-кратки светли периоди? :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”