Руски език 2007
Модератор: Boromir
Diktovkata si beshe trudna i suchinenieto...inache prevodite i testovete ne bqha tolkova trudni.Prosto trqbva da si prilagash pravilata i logikata....za "ne raz" da, otdelno se pishe.a za tova che vuprosite sa bili 8... ne sum zabelqzala ama bqha kazali neshto che sa oburkali nomeraciqta
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
http://www.gramma-bg.com/catalogue.php?pid=56
аз се готвих по този справочник и по един учебник по който учат първокурсниците...там правилата са описани много добре
аз се готвих по този справочник и по един учебник по който учат първокурсниците...там правилата са описани много добре
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Аз бях по тоя справочник +
Матура за отличен
+
Руска орфография
+
Руска морфология
Ще видим дали си е струвало 30те кинта всичко
Матура за отличен
+
Руска орфография
+
Руска морфология
Ще видим дали си е струвало 30те кинта всичко
medicate, medicate
Би трябвало да се смята за грешка."Звонить Веронике" нещо такова беше.аз си спомням че той влязъл в стаята разположил си нещата ... разглеждал някакви знамена или картини не помня....че говоил на ломаном английском языке защото неможел да говори по немски......уж не е нищо сложно,а диктовката ми беше най-трудна
МАГИ плс прати ми текста за четене с разбиране alesq@mail.bg
МАГИ плс прати ми текста за четене с разбиране alesq@mail.bg