Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Имам един въпрос относно тази фирма. Може ли да се запиша в началота на 2007, като ще кандидаствам догодина.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Мдам , можеш да се запишеш когато поискаш те ти правят индивидуална програма и евентуално ако има други , които са като теб ще ви сложат заедно. При нас има три момичета , които догодина ще кандидатстват , но отсега ходят , има и такива , които сега се записват , а ще кандидатстват тази година :roll:
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Относно сумите за които говорите при Образователни технологии. Защо не разделите цената на часовете и изпитите, които получавате срещу нея. Плюс допълнителните часове за индивидуална консултация. Получава се около 5-6 лв на час, а един частен учител взима мин по 10, а някои и по 20 лв :roll:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

А как ви се струват темите ( за тези които са ходили и ходят на курса по история ) :) аз се записах, започнах да ги уча, но някои от тях са ми доста объркани :) ... споделете повече опит... как учите ( то за всеки е индивидуално) ... но все пак :)) п.с имам един малко глупав въпрос :oops: темите в книжките всяка година са едни и същи нали , в смисъл такъв не се обновяват ... ???
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Обновяват се или поне нещо от сорта , но не са едни и същи. Имат доста сходни неща, но различните години имат и по нещо преправено. Една приятелка беше ходила преди две години и ми даде книжките си и сега сравнявам с моите , забелязват се разлики :roll:
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Съществени ли са разликите и много ли са , защото имам чувството , че моите дето ми ги дадоха са от миналата година даже от по-миналата ... на книжката с план - структурите пише 2005 г ...
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Ми основните неща са същите в по- старите учебници има повече подробности май , а в новите е наблегнато на други неща ... :roll: не се притеснявай първите книжки наистина са си от 2005 и моята е оттгогава :wink:
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Оф незнам вече :) да пръснеш толкова пари за уроци и накрая нищо ... :((( дано да успеем все пак, ами книжката на Миляна Каймакамова и колеги ???
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Ми за нея съм чувала само добри отзиви , едно момче ми каза , че се е готвило само по нея и е успял :) :roll: И аз не знам plamKA дано наистина успеем, ще си стискаме палци и ще си помагаме с каквото можем :wink:
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

На мен темите на Образователни технологии ми се струват доста добри. Ама на мен ми е интересно някой като каже, че книжката на Каймакамова е добра... вие на изуст ли мислите да учите темите? :shock: Аз определено мисля да уча от различни места и накрая да си систематизирам темичката сама.. Определено няма да мога да назубря дадена тема... :roll:
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Винаги съм си мислила ,че на изуст работите не стават... но 2 години вече кандидатствам с разбиране и пак не става.. незнам вече какво да мисля.Пробвам се да уча буквално,но после мн бързо ми се изпарява от главата :( и след 1 седмица имам чувтвото,че нищо незнам.. дано поне от тези уроци да има полза
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Ми plamKA поне на мен ми помагат малко или много. Учителката ни разказва темата като приказка и особените места повтаря на няколко пъти и те просто ти се набиват в главата като ги обсъдим и в училище и самите събития ги знам като разказче. Лошото е , че не запомням имената и годините и някои подробности, както и извори, но след като знам в основни линии събията като прочета темата няколко пъти и като си я разкажа, мисля успявам да я науча, но много бързо забравям някои иначе важни неща :cry:

За изпитванията ги научавам почти перфектно, но после за нула време ги забравям и като опитам не мога да си ги разкажа гладко , а да не говорим да ги напиша :?
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

teufelchen, и аз съм така :( Когато учителя ми разказва урока ми е супер яко и си мисля, че всичко знам. Но като се прибера и се помъча да напиша нещо, не става :( Дано по късно свикна, щото иначе не знам...
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

plamKA написа:Винаги съм си мислила ,че на изуст работите не стават... но 2 години вече кандидатствам с разбиране и пак не става.. незнам вече какво да мисля.Пробвам се да уча буквално,но после мн бързо ми се изпарява от главата :( и след 1 седмица имам чувтвото,че нищо незнам.. дано поне от тези уроци да има полза
Е, извинявай, ама и сто години да кандидатстваш, докато не се научиш, че не се пише "незнам", а "не знам" и "наизуст" вместо твоето "на изуст (?!?!?)", никой няма да те приеме. Пък ти учи колкото си щеш.
Тия грешки и в пети клас са крайно недопустими. Лично мнение, аз от четвърти нямам никакъв проблем с правописа. Както и повечето ми съученици в гимназията, апропо. :)
Поздрави и ти стискам искрено палци да те приемат тази година, убедена съм, че ще учиш с хъс :)
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Initial_D
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Initial_D »

Не подценяваите Образователни Технологии...тия разбиват...и аз ходех там...първото свързано с учене място което ми хареса....хората печени учителката ми направо я обожавам...на тях дължа това че съм в СУ.И за сведения на някои от 10 души 9 ги приемат в университетите...фирмата си има репутация и то доказана не само на думи..все още си се виждаме групата!Приятелите ми които са 12 клас сега почти всички са там на курсове...е тези които са на математика не им завиждам какво ги правят!!!Ама определено са си доста добри и атмосферата те предразполага към учене (аууу как можах да го кажа това),защото хората там са супер яки...докато тука в СУ се сблъсквам само с предрасъдъци разни комплексари които си умират като разберат че си от София да кажат колко мразят града..и гледат само за това да се задрънкат,а пък да не ви казвам колко са пълните егоисти!!!
Кефете се докато сте в даскало че после хората порастват и стават доста задръстени!
Need I Remind You Where I Come From?
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”