Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- teufelchen
- От дъжд на вятър
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Относно сумите за които говорите при Образователни технологии. Защо не разделите цената на часовете и изпитите, които получавате срещу нея. Плюс допълнителните часове за индивидуална консултация. Получава се около 5-6 лв на час, а един частен учител взима мин по 10, а някои и по 20 лв 
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
А как ви се струват темите ( за тези които са ходили и ходят на курса по история )
аз се записах, започнах да ги уча, но някои от тях са ми доста объркани
... споделете повече опит... как учите ( то за всеки е индивидуално) ... но все пак
) п.с имам един малко глупав въпрос
темите в книжките всяка година са едни и същи нали , в смисъл такъв не се обновяват ... ???
- teufelchen
- От дъжд на вятър
- teufelchen
- От дъжд на вятър
- teufelchen
- От дъжд на вятър
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
На мен темите на Образователни технологии ми се струват доста добри. Ама на мен ми е интересно някой като каже, че книжката на Каймакамова е добра... вие на изуст ли мислите да учите темите?
Аз определено мисля да уча от различни места и накрая да си систематизирам темичката сама.. Определено няма да мога да назубря дадена тема...
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
- teufelchen
- От дъжд на вятър
Ми plamKA поне на мен ми помагат малко или много. Учителката ни разказва темата като приказка и особените места повтаря на няколко пъти и те просто ти се набиват в главата като ги обсъдим и в училище и самите събития ги знам като разказче. Лошото е , че не запомням имената и годините и някои подробности, както и извори, но след като знам в основни линии събията като прочета темата няколко пъти и като си я разкажа, мисля успявам да я науча, но много бързо забравям някои иначе важни неща 
За изпитванията ги научавам почти перфектно, но после за нула време ги забравям и като опитам не мога да си ги разкажа гладко , а да не говорим да ги напиша
За изпитванията ги научавам почти перфектно, но после за нула време ги забравям и като опитам не мога да си ги разкажа гладко , а да не говорим да ги напиша
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
teufelchen, и аз съм така
Когато учителя ми разказва урока ми е супер яко и си мисля, че всичко знам. Но като се прибера и се помъча да напиша нещо, не става
Дано по късно свикна, щото иначе не знам...
Завивам те без думи, нежно
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Е, извинявай, ама и сто години да кандидатстваш, докато не се научиш, че не се пише "незнам", а "не знам" и "наизуст" вместо твоето "на изуст (?!?!?)", никой няма да те приеме. Пък ти учи колкото си щеш.plamKA написа:Винаги съм си мислила ,че на изуст работите не стават... но 2 години вече кандидатствам с разбиране и пак не става.. незнам вече какво да мисля.Пробвам се да уча буквално,но после мн бързо ми се изпарява от главатаи след 1 седмица имам чувтвото,че нищо незнам.. дано поне от тези уроци да има полза
Тия грешки и в пети клас са крайно недопустими. Лично мнение, аз от четвърти нямам никакъв проблем с правописа. Както и повечето ми съученици в гимназията, апропо.
Поздрави и ти стискам искрено палци да те приемат тази година, убедена съм, че ще учиш с хъс
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
Initial_D
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не подценяваите Образователни Технологии...тия разбиват...и аз ходех там...първото свързано с учене място което ми хареса....хората печени учителката ми направо я обожавам...на тях дължа това че съм в СУ.И за сведения на някои от 10 души 9 ги приемат в университетите...фирмата си има репутация и то доказана не само на думи..все още си се виждаме групата!Приятелите ми които са 12 клас сега почти всички са там на курсове...е тези които са на математика не им завиждам какво ги правят!!!Ама определено са си доста добри и атмосферата те предразполага към учене (аууу как можах да го кажа това),защото хората там са супер яки...докато тука в СУ се сблъсквам само с предрасъдъци разни комплексари които си умират като разберат че си от София да кажат колко мразят града..и гледат само за това да се задрънкат,а пък да не ви казвам колко са пълните егоисти!!!
Кефете се докато сте в даскало че после хората порастват и стават доста задръстени!
Кефете се докато сте в даскало че после хората порастват и стават доста задръстени!
Need I Remind You Where I Come From?