неприетите на общежитие - а сега накъде?и с кого?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
The_Snake`
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
аиде пак
Та 2 неща:
1. От СУ такава смешна история не бях очкавал.
2. Chill Pill защо се отказа от идеята за кашона
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
уляляяя
Кофти кофти кофти
Ние верно сме бая бездомните изоставени онеправдани и измамени.. тзттзтзтзтзт
от темата виждам 3 момиченца,дето да търсят квартира. аз смятам да поровя нещичко и петък-събота-неделя паля кънките и до софия. обаче ми трябва поне още една пациентка дето евентуално може да е с мен,че всичко е по 2 мин. /иначе много парички майка им мечка/
който има желание и е смел достатъчно - да пишееееее
от темата виждам 3 момиченца,дето да търсят квартира. аз смятам да поровя нещичко и петък-събота-неделя паля кънките и до софия. обаче ми трябва поне още една пациентка дето евентуално може да е с мен,че всичко е по 2 мин. /иначе много парички майка им мечка/
"Лудите, лудите, те да са живи!"
- ChiLL_PiLL
- Драскач
Re: аиде пак
rinzo написа:Та 2 неща:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- ChiLL_PiLL
- Драскач
Re: уляляяя
ееххх тръгваш на голямата одисея бургас-софия ааааEf написа:Кофти кофти кофти
ааа за кашона - правим интервю,щото ни е мноо нестабилен и се искат умерени движения,пък ти ако вземеш да циклиш вътре ше изкъртиш плочките,дето ги няма
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Добр де, доколкото аз разбрах 2ро класиране за общежития по бал няма. Защо, за Бога? При положение, че има хора, които се отказват, защо не направят 2ро класиране и по бал. Приемат документи от 29 Септември само по доход, следователно места има. Мисля, че би било по-честно да има и 2ро класиране по бал.Cris написа:Да ви зарадвам неприетите, аз вероятно ще освободя едно място във ФМИ, щото ще се съм на квартира при една много приятна женичка - само 50 години по-голяма от мен!
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.