На мен ми се струва, че мъжете като не се получат нещата с някоя жена, вместо да видят истинската причина, предпочитат да се убеждават как всичко е за пари...Crematory написа:Все пак е финансово независим, де! Пък и тя сама не може ли да се храни?
Какво търси жената в мъжа
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
В моя случай не е така, уверявам те. По принцип е възприето мъжа да издържа жената, а не обратното. Не, че не можете сами, просто е по-лесно друг да го прави вместо вас. Няма лошо - кой не обича така?
Еманципирайте се вие и скоро ше ви оставим на произвола на съдбата, ше видите... Хахахаха!
Правя оценка на ситуацията, това обаче, няма нищо общо с живота и опита ми. Говоря от името на потърпевшите. Аз не съм такъв, но се сблъсквам с такива всеки ден, но най-вече с жени със споменатите характеристики. 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Смени си средата.
В моята малко жени се захласват по пари. В момента вадя повече пари от мъжа си. И като гледам, вероятно в следващата година това ще е положението. Иначе - да, искам да си стоя вкъщи и да си гледам 3 дечица, без да ми се налага да ходя на работа. Но за да имам това на 20, трябва да съм се омъжила за някой на 40-50 - изградил кариера и спестил пари. Ми не ща. Добре ми е сега, без пари и без деца, но да изграждаме заедно живота си. Важно е какви амбиции има един мъж, какво иска да постигне...И да виждаш качествата и волята в него да постигне това, да го подкрепяш и да му вярваш.
Защото имам примери на познати, омъжили се на по 20 години, за пари, родили по едно дете и сега, 2 години по-късно - парите ги няма, а мъжът не може да ги изкара наново...
И не ми казвай да се еманципирам, щото смятам това за една от големите грешки на жените...За това сега ни се сополивите и ходите по козметични салони, докато ние се трепем да работим, да гледаме къщи и деца, мда.
В моята малко жени се захласват по пари. В момента вадя повече пари от мъжа си. И като гледам, вероятно в следващата година това ще е положението. Иначе - да, искам да си стоя вкъщи и да си гледам 3 дечица, без да ми се налага да ходя на работа. Но за да имам това на 20, трябва да съм се омъжила за някой на 40-50 - изградил кариера и спестил пари. Ми не ща. Добре ми е сега, без пари и без деца, но да изграждаме заедно живота си. Важно е какви амбиции има един мъж, какво иска да постигне...И да виждаш качествата и волята в него да постигне това, да го подкрепяш и да му вярваш.
Защото имам примери на познати, омъжили се на по 20 години, за пари, родили по едно дете и сега, 2 години по-късно - парите ги няма, а мъжът не може да ги изкара наново...
И не ми казвай да се еманципирам, щото смятам това за една от големите грешки на жените...За това сега ни се сополивите и ходите по козметични салони, докато ние се трепем да работим, да гледаме къщи и деца, мда.
- ra4e^f
- Форумно зомби
Ще пропусна другите неща и ще се насоча към паричките. /май е техен ред за обсуждане след красотата../ Та.. лично аз в очите на някои хора изглеждам материалистка. Всъщност може и да е така. За мен е много,много,ама много важно Той да има пари,кинти,зелени гущерчета. Но по-важно е да видя в него това,че ще съумее да ги запази и /с моя или без моя помощ/ .. размножи,ако мога така да се изразя. Защото! Защото не искам семейството ми да се лишава,детето/децата ми да страдат по един или друг начин. В този ред на мисли-да,нека съм материалистка. Всичко казано не изключва задължението ми да печеля и аз пари,естествено.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не бе. Тя средата ми си е добре.Crematory написа:Смени си средата.![]()
Жената трябва да готви, да чисти, да шие , да гледа деца и да е хубава. И вярна. И умна.
Мъжът трябва да работи, да копае, да жъне, да цепи дърва, да коли животни, да купува да продава и да е силен. И верен. И умен.
Т'ва е. Недейте, казвам им аз, да свиквате с електричеството, недейте ползва пластмасови съдове, не си купувайте готови разфасовки, не общувайте с другоселци, защото всичко това ще убие човешкото у вас, но кой да ме слуша...
- crazy kaio
- От дъжд на вятър
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хаха. Аз исках такъв:crazy kaio написа:Жените не знаят какво искат. В общи линии и мъжете. Ако знаеха щяха да го получат! Това е то
+ да е дългокос и хубав.Jamesmagno написа: Мъжът трябва да работи, да копае, да жъне, да цепи дърва, да коли животни, да купува да продава и да е силен. И верен. И умен.
Получих го.
Та има нещо вярно в думите ти.
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Да бе тъпо е да се говори общо не го правете по-добре ... мъжете така, жените иначе... няма такива.
Който може значи ще го намери който не - здраве да е, който знае какво иска ще го има който не-пак ще има нещо което си мисли че иска така че къв е проблема...? Не това е най-важното, има далеч по -важни неща, аз съм сама и така ми харесва, не искам да намирам никого, не искам да харесвам никого, защото просто не ми трябва!
Който може значи ще го намери който не - здраве да е, който знае какво иска ще го има който не-пак ще има нещо което си мисли че иска така че къв е проблема...? Не това е най-важното, има далеч по -важни неща, аз съм сама и така ми харесва, не искам да намирам никого, не искам да харесвам никого, защото просто не ми трябва!
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: