Аха, дано еволюираш някой ден от безмозъчна овца.Stark написа:Не революция,а еволюция
Преразглеждане на оценката?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Не бъди скроменнямазначение написа:Не мисля за момчета, не съм педал... за теб не се и съмнявам.Stark написа:Вярваш в мен и в бъдещия ми просперитетнямазначение написа:Аха, дано еволюираш някой ден от безмозъчна овца.Stark написа:Не революция,а еволюцияколко си мил,сигурно момчетата са луди по теб
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Ами да ти кажа аз проблем с четенето от 5-годишна нямам...Ама така като те гледам...ти ще трябва още да се постараеш...Целият ми пост се отнасяше именно за критериите,но явно вместо да помислиш малко и да свържеш нещата(защото не мога да отделя време,а и да крада от времето и търпението на хората да обяснявам като на олигофрен елементарни работи),си решил да изкарваш отрицателната си енергия върху мен.Споко,на мен не ми пречи...Аз не исках нито да се заяждам,нито да упреквам някого(още по-малко теб конкретно).Просто казах нещата,за да ги знаете,за да имате инфо как става номерът.Който оценил,оценил...нямазначение написа:DID_miss- защо поне не прочете темата? Толкова ли е трудно? Никой не говори за компетентността на проверяващите- защото тя е ясна. Говорим за друго.
Има критерий да не се пише подробно за българи и славяни. Подробно писане- една единица наказание от оценката. Дотук добре, ясно и точно, темата също предполага да не се пише за тях. Но ето какво става- едната част от проверяващите си наказват както са се разбрали подробното писане с една единица, но другата част- не. Тоест, дори при 20 страници за развитието на българи и славяни не е отнето нищо от оценката. Не може да са каже кои са "добрите" и кои "лошите"- тези, които са намалили оценката или тези, които са си затворили очите. Важното е, че едни са прецакани, други- не и съответно баловете са нереалистични. И другото което е важно е, че всяка година има прецакани по този начин и всички си мълчат и повтарят папагалски, че СУ е номер едно. Еми, не е. Защото няма никакъв контрол над работите и всеки практически си пише каквото му дойде...
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
А какво те кара да мислиш, че тези неща не са ни ясни? Че да ни ги сервираш по подобен начин?
И друг въпрос. Интелигентно ли е да се заяви, че има безгрешни хора?
Твоите последни два поста могат да бъдат наречени по всякакъв начин, но не и "културни" и "безобидни". А според мен не трябва тласкана от собствената си посредственост да обиждаш останалите, които очевидно са малко по-непосредствени от теб (защо те наричам посредствена ли? Позволих си да отговоря на втория ми въпрос, четяйки твоите постове).
А, да. И на теб няма какво да си изкарвам. Не си мисли, че бих изхабил и 1% от агресията си както за теб, така и за някой друг виртуален ник.
И друг въпрос. Интелигентно ли е да се заяви, че има безгрешни хора?
Твоите последни два поста могат да бъдат наречени по всякакъв начин, но не и "културни" и "безобидни". А според мен не трябва тласкана от собствената си посредственост да обиждаш останалите, които очевидно са малко по-непосредствени от теб (защо те наричам посредствена ли? Позволих си да отговоря на втория ми въпрос, четяйки твоите постове).
А, да. И на теб няма какво да си изкарвам. Не си мисли, че бих изхабил и 1% от агресията си както за теб, така и за някой друг виртуален ник.
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Не се притеснявай, това, което си е в мен, си остава в мен. Имай предвид, че единственото, което ме изкарва извън релси, е посредствеността във всичките й форми. (Това може да се приеме като "да" и опит за отговаряне на незададен въпрос, който дори вероятно не би бил въпрос, ами по-скоро опит за нещо като иронична задявка.)Magian написа:нямазначение, имаш ли брат или сестра?
нямазначение написа:А какво те кара да мислиш, че тези неща не са ни ясни? Че да ни ги сервираш по подобен начин?
По какъв начин?
Не.?!?!?!?!?!?!?!?нямазначение написа:И друг въпрос. Интелигентно ли е да се заяви, че има безгрешни хора?
Не само ,че го правиш,а и продължаваш...нямазначение написа:
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Ами ти като го заяви така дръзко какво излиза... че изявлението ти беше "неинтелигентно" ли?DID_miss написа:Не.?!?!?!?!?!?!?!?нямазначение написа:И друг въпрос. Интелигентно ли е да се заяви, че има безгрешни хора?
DID_miss написа:Не само ,че го правиш,а и продължаваш...нямазначение написа: Твоите последни два поста могат да бъдат наречени по всякакъв начин, но не и "културни" и "безобидни". А според мен не трябва тласкана от собствената си посредственост да обиждаш останалите, които очевидно са малко по-непосредствени от теб (защо те наричам посредствена ли? Позволих си да отговоря на втория ми въпрос, четяйки твоите постове).
А, да. И на теб няма какво да си изкарвам. Не си мисли, че бих изхабил и 1% от агресията си както за теб, така и за някой друг виртуален ник.Усмихвам се,защото...съм посредствена,не разбирам обидите и въпросите ти...не ме интересуват.А и когато не можеш да промениш нещата,единственият ти шанс е да бъдеш посредствен,нали?
Или ти намираш нещо изключително в собствените си размисли?...Извинявай,ако е така.
Не намирам нищо изключително в размислите си, намирам ги за съвсем нормални. И освен това... посредствен си, когато не искаш да промениш нещата, не когато не можеш... защото изключително често не можеш. Посредствен си, когато нямаш дори вътрешния порив да промениш нещо и плуваш по течението като планктон.
И както казах... не хабя нищо чрез теб.
Спокоен съм, нали ти казвам. Няма "тейк ит изи", защото мога да кажа, че аз го "туукнъх ънизи"... но все пак го "туукнах"...Magian написа:нямазначение, споко бе човек. Shit happens. Тейк ит изи. И да се възмущаваш и да псуваш, няма да "поправиш" Света.
А що се отнася до псувните- не мисля, че съм псувал някой юзър тук, псувня е "майка ти да еба" например, не "ти си посредствен/а" или "размишлението ти е посредствено".
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
DID_miss, много добри изказвания, браво
Напълно се съгласявам с мнението ти по въпросите
нямазначение, ти по-добре го раздавай по-леко и по-спокойно с изказванията. И преди да ме изкараш поредната неспособна да чете в темата (смях в залата...
), ще те уверя че прочетох всички коментари тук (да, да не повярваш направо
) и намирам начинът, по който обиждаш народа поред без абсолютно никакви смислени (смислени за други хора, освен за теб) причини, за меко казано противен
По принцип никак не обичам да се заяждам, но ти наистина дразниш 
нямазначение, ти по-добре го раздавай по-леко и по-спокойно с изказванията. И преди да ме изкараш поредната неспособна да чете в темата (смях в залата...

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Напълно - 100% подкрепям нямазначение. За мое щастие аз съм от тези чиято оценка не бе намалена, само защото не са си платили 500лв. за уроци, в които да благоволят и да ми кзажат: Аууу не требе да пишете за славяни и прабългари ако се падне тая тема.
Двойният стандарт е на лице. Моята оценка е с 1ца по-голяма от неговата, чели сме еднакви теми, от един и същи автор. Тази тема я знаехме еднакво добре и просото друго логично обяснение
за този фарс няма.
Двойният стандарт е на лице. Моята оценка е с 1ца по-голяма от неговата, чели сме еднакви теми, от един и същи автор. Тази тема я знаехме еднакво добре и просото друго логично обяснение
за този фарс няма.
аре да цитираш къде точно обижда и псува, защото за момента мнението ти си остава част от плявата, с която е претъпкано в тая тема.нямазначение, ти по-добре го раздавай по-леко и по-спокойно с изказванията. И преди да ме изкараш поредната неспособна да чете в темата (смях в залата... ), ще те уверя че прочетох всички коментари тук (да, да не повярваш направо ) и намирам начинът, по който обиждаш народа поред без абсолютно никакви смислени (смислени за други хора, освен за теб) причини, за меко казано противен По принцип никак не обичам да се заяждам, но ти наистина дразниш
It may sound absurd, but don't be naive
Even heroes have the right to bleed
I may be disturbed...but won’t you concede
Even heroes have the right to dream
It’s not easy to be me...
Even heroes have the right to bleed
I may be disturbed...but won’t you concede
Even heroes have the right to dream
It’s not easy to be me...