Бойни спортове
Модератори: ники, Methuselah
- TeDuS
- В началото бе словото
Здравейте....искам да попитам има ли вариант да се признаят за спорт към СУ тренировки в друг клуб. Тренирала съм 3 години (преди КСК-то 2006/2007) киокушин карате в СТЗ, а скоро разбрах че има вариант да продължа да тренирам в София. В противен случай, ако "външните" тренировки не се признават, мисля да пиша катерене. Кик бокса и джудото не са ми присърце. Това би означавало съвсем да се замотам в спаринг техники, кати и пр.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
правилната техника е много важна, но това важи в не по-малка степен за каратето, там дори е по-съществено, защото няма фактори като ръкавици (който си е значим), простота на движенията (който пък е много характерен
).
за носа е малко относителна работа - не мисля, че някой на тренировка ще те бие с цел да те потроши, поне на мен не ми се е случвало. факт е, че носът страда, но обикновено това се получава при по-сериозни двубои, където се играе на "вързано". световната ни шампионка по бокс Галина Иванова няма счупен нос, прави си изводите
не че те убеждавам или нещо, просто явно имаш грешно разбиране за някои неща
за носа е малко относителна работа - не мисля, че някой на тренировка ще те бие с цел да те потроши, поне на мен не ми се е случвало. факт е, че носът страда, но обикновено това се получава при по-сериозни двубои, където се играе на "вързано". световната ни шампионка по бокс Галина Иванова няма счупен нос, прави си изводите
не че те убеждавам или нещо, просто явно имаш грешно разбиране за някои неща
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Много желаещи за кик-бокс се събрахме.entry91 написа:Студентите от по-горните курсове, които тренират кикбокс искам да ги попитам как се провеждат тренировките, кои са треньорите и накрая на годината има ли изпит по спорта?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- TeDuS
- В началото бе словото
Все още нямам идея!!!! Не зна как стоят нещата там, какви клубове има, какви са треньорите. Аз чесно казано държа много на добрия учител / треньор. Няма смисъл да ходиш само и да переш по някаква клуша напълно безцелно!!!! Ако имаш някакви предположения - аз съм на срещаВ кой клуб в София ще тренираш?
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
ами водят на националния стадион.единият със сиг е по кик бокс-Роман някой си(ако наистина те интересува,ще видя как точно се казваше),а другият ми е водил само по бокс,обаче мисля,че по принцип и по кикбокс води-Палми Ранчев:)
тренировките нз сега как ще са,защото нали от октомври започва новият сезон,та тогава ще се види
тренировките нз сега как ще са,защото нали от октомври започва новият сезон,та тогава ще се види
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка: