Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
В такъв случай "Персонална инормация" си я слагаме на фейвъритс (ако все още не фигурира там) и тръпнем до 7ми август! Успех на всички, макар да сме си конкуренция
Аз да попитам примерно имам 26.20 бал и съм писал първо желание психология а някой друг колега има 27.00 бал и е писал пето желание психология. Ако на него не му стигне бала за по-горните специалности него ли ще приемат психология или мен ?????
в крайна сметка - ПОТВЪРЖДАВАНЕТО за участие на второ класиране, след като вече си приет НЕЩО на първо, не е необходимо да се направи ЛИЧНО, нали така?
демек може мама/тати/вуйчо или куция доберман от съседния вход да го свърши, просто трябва да има попълнени документите в определения срок?
добре ве тва с депозирането на дипломата е гадно...аз доколкото разбрах ако си приет на 1во класиране нещо и за да продължи6 напред трябва да си я остави6... ?? и таака зна4и не може6 да у4аства6 в други уни-та???
Здравейте! Имам един въпрос. Трябва ли да се подават документи за участие в 1-во класиране или участваме автоматично? Ако е така до кога се подават и какви са те? Благодаря предварително
sweet_d написа:Здравейте! Имам един въпрос. Трябва ли да се подават документи за участие в 1-во класиране или участваме автоматично? Ако е така до кога се подават и какви са те? Благодаря предварително
Трябва да си ги подала в периода 22ри юни до 7ми юли. (т.е. ако си държала изпит, значи си попълвала и документите, значи си се записала )
Joanna_87 написа:добре ве тва с депозирането на дипломата е гадно...аз доколкото разбрах ако си приет на 1во класиране нещо и за да продължи6 напред трябва да си я остави6... ?? и таака зна4и не може6 да у4аства6 в други уни-та???
мда и аз така разбрах, тоест избираш си едното Уни и само там участваш на второ класиране
Joanna_87 написа:добре ве тва с депозирането на дипломата е гадно...аз доколкото разбрах ако си приет на 1во класиране нещо и за да продължи6 напред трябва да си я остави6... ?? и таака зна4и не може6 да у4аства6 в други уни-та???
мда и аз така разбрах, тоест избираш си едното Уни и само там участваш на второ класиране