Безумната тема по Биология !!! 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

green

Мнение от green »

twiggy написа:извинете че ви флудвам малко темите за биологията но нв мога да се сдържа :) какво толкова нормално има да държат на тъпата екология. мене ако питате трябва да я разкарат както и еволюцоята биохимията цитологията и генетиката там са си най-важни макар и да има специалности екология география и биология и пр.
Напълно съгласен !!!
Аватар
sobriety
В началото бе словото

Re: Безумната тема по Биология !!! 2006

Мнение от sobriety »

Не знам в каква връзка попаднах на тази тема, но искам да кажа нещо по въпроса. Темата, която се падна 2006 по биология ,изобщо не е някаква подигравка "с тези, които са се готвили сериозно". Ако наистина си се готвил сериозно, ти ще си седнал да четеш по ВСИЧКО, а не - екологията е тъпа , няма смисъл да я чета.

Второ: на тази тема писах и други неща , за кръговратите примерно и не мисля, че са ме санкционирали , предвид, че имам 5.50.

За двумембранните органели - писах и за ядро, а не знам дали е трябвало, защото имах 4.25. Но там май се бях оляла на теста като се замисля..
Просто не давайте такива правосъдия - тъпа тема, остра тема. Всички са включени.
Merops
В началото бе словото

Мнение от Merops »

Темата си е била страхотна. На мен пък например генетиката не ми харесва и какво това значи ли, че трябва да я махнат? Айде стига глупости. Много щях да се изкефя, ако на моя кандидат-студентски изпит се беше паднала подобна тема. Има и хора с първо желание екология(като мен) или биология. Даже нашия випуск биолозите са колкото молекулярците.
"Днес хората знаят цената на всичко, но не и стойността на каквото и да било."
"Природата винаги е права - грешките и заблужденията произлизат от хората!"
Аватар
sobriety
В началото бе словото

Мнение от sobriety »

Това имах предвид. Не мисля, че е по-маловажна от останалите, просто защото няма 36 термина в нея.
(и моето първо желание беше екология :) )
knepper
В началото бе словото

Мнение от knepper »

Надявам се сега като се ява на изпит по биология на 25 май .....да се падне всичко друго но неи и еволюция или биоценози
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”