А КАЛИНОВА И КОЛЕВ, 2 КУРС-ОТЗИВИ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС???

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Публикувай отговор
Аватар
mexicana
От дъжд на вятър

Мнение от mexicana »

копакабана, тези , които сме МО, учим История на външната политика на България с доц. Калинова и Валери Колев ( и двамата, щото предметът ни е двусеместриален), а доц. Калинова застъпва тази част , която е след Втора Световна война ( А Колев е от 1878 до 2 СВ).
нямахме тест преди устния .иначе като отношение и двамата нямат гершка.обективни са и всичко минава спокойно.
за съжаление нямах шанса да ме изпитва Калинова ( щото паднах в боя по-рано :roll: ), но всички колеги, които излизаха от кабинета й, казват че много ги предразполага , помага, насочва те дори и да сбъркаш ( то само като я видиш винаги усмихната ти става леко :lol: )
това е за тях, но КАЛИНОВА определено е за този период1945-2005.
успех :D
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

mexicana,
Да разбирам ли от поста ти че си била поразена и те чакат септемврийски събития? :? Ако първото е вярно, скъсаха ли те, или сама се отказа без да говориш? :roll:
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Благодаря за изчерпателния отговор! Ще видим лично как е изпитът - в сряда! Ако не..., има и друг тираж - септември!
Аватар
mexicana
От дъжд на вятър

Мнение от mexicana »

отказах се , защото секунди преди да вляза на изпита, припаднах .
все тая :D
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
съпруга-coming soon...
Аватар
mexicana
От дъжд на вятър

Мнение от mexicana »

на копакабана- стискам палци!!!!!!!!
съпруга-coming soon...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

mexicana написа:отказах се , защото секунди преди да вляза на изпита, припаднах .
все тая :D
Мале - чак толкова да се притесняваш за един изпит хич, ама хич не си струва! Никой изпит не заслужава такова отношение :wink:

Аз минах вчера с последния тираж, та и да нях маписал нещо във форума, то щеше да има хронически характер :P

Оцелях. При Колев ми се падна един от трите въпроса, които НЕ БЯХ учил, а при Калинова - един от трите, които БЯХ :lol: Но и двамата бяха добронамерени, макар и взискателни. При Колев изкарах петица, ама не можах да я защитя при Калинова, щото ме разходи из тъмни гори тилилейски (разбирайте непознат материал), та в крайна сметка 4 - строго, но справедливо. :?
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя

Мнение от koppakabbana »

Благодаря.На Мексикана й пожелавам това да не й се случва повече,знам колко е кофти.Горе главата.Аз май ще се откажа по-рано от секунди преди изпита
Аватар
mexicana
От дъжд на вятър

Мнение от mexicana »

браво, Пор!!!!
а Копакабана, защо ще се отказваш? ако си учила поне малко, има смисъл.не се влияй от това което 4етеш тук, защото все пак е субективно :wink: изпитът наистина не е труден, тяхното отношение е подкрепящо и просто няма за какво да се плашиш.все пак ако можеш да се явиш сега- по-добре, отколкото да си похабиш част от лятото в учене ... :roll:
надявам се при теб всичко да мине леко :) стискам палци
съпруга-coming soon...
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя

Мнение от koppakabbana »

Е,на Пора,браво,късметлия! Това би било "Идеално - за нас четиримата",за мен например. Защото при нас е само периодът на доц.Калинова и е всичко-и външна,и вътрешна политика,и онзи образ ТлЖивков-в целия си блясък
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя

Мнение от koppakabbana »

Е,на Пора,браво,късметлия! Това би било "Идеално - за нас четиримата",за мен например. Защото при нас е само периодът на доц.Калинова и е всичко-и външна,и вътрешна политика,и онзи образ ТлЖивков-в целия си блясък
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя

Мнение от koppakabbana »

Е,на Пора,браво,късметлия! Това би било "Идеално - за нас четиримата",за мен например. Защото при нас е само периодът на доц.Калинова и е всичко-и външна,и вътрешна политика,и онзи образ Т.Живков - в целия си блясък :(
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя

Мнение от koppakabbana »

Извинете,че повторих 17 пъти един и същи отг :oops: :oops: :oops:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Какво каза? Не разбрах :P

Абе при Калинова бях късметлия, при Колев - карък - балансът се изравнява. Парадоксът обаче е, че изкарах по-висока оценка при Колев :?
Аватар
mexicana
От дъжд на вятър

Мнение от mexicana »

парадокси много имаше на този изпит. за съжаление големият парадокс тая година беше- защо толкова много хора от курса се отказаха доброволно от изпит при положение, 4е я нямаше негативната настройка от преди това...дали това, 4е вс епак това се оакзаха 2 тежки изпита в 1 ден, дали многото затрупващи подробности докараха някои колеги да " прегреят", и просто да нямат физи4еската сила да дойдат на изпита :shock:
дано занапред изпитът да не бъде в един ден и при двамата предподаватели и моля- да няма сърдити , 4е не е в един ден :wink: (бел.ред.-предишни години са се сърдели 4е изпитът им е бил разделен в два разли4ни дни :shock: :shock: :shock: велики люде)
съпруга-coming soon...
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя

Мнение от koppakabbana »

Е,историците нямаха днес този проблем! Проблемът при тях беше ТЕСТ и...80% останаха за септември именно при усмихнатата доц. Калинова. Някои си го знаеха от преди изпита,ама други бяха положили доста усилия и посветили дни на Съвременна история на България.
Е,защо ви го казвам? Поне малко да ви успокоя,че все още не са въвели при вас първо тест,а после устно "общуване".
А,за този вид изпити - два периода в един изпит и ден - много е затормозяващо,изнервящо и изтощително.
Горе главата!!! Има надежда да се промени нещо! :) :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”