И аз не съм ходила по курсовеmaimunka написа:Аз поне не съм дала нито лев за курсове, а има хора дето и 1000 лева са се изръсили за курсове.
Колко ще ви струва кандидатстудентската кампания?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
е, аз пък ходих- на целогодишенblack_lady написа:И аз не съм ходила по курсовеmaimunka написа:Аз поне не съм дала нито лев за курсове, а има хора дето и 1000 лева са се изръсили за курсове.
и преди предварителния в СУ получих предупреждение да внимавам какво правя "защото са вложени пари в мен"
и сега ... съм двойно амбицирана
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
О, и аз съм така. Е, ходих на уроци, но не чак толкова колкото други познати. Ама и аз съм амбицирана, щот няма да издържа още една година да ми натякват разни неща относно ученето. Я да ходя аз студентка и да разчитам сама на себе си, пък като се видим с мама и тати и да се цункаме само и да няма време за разправии. Е, те това е то. 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз за това страшно много се притеснявах...ама бащиното тяло каза да не си го слагам на душата, че съм можела да канд ако искам и другата година, ако не вляза нещо, което ми харесва таяAerven написа:и преди предварителния в СУ получих предупреждение да внимавам какво правя "защото са вложени пари в мен"![]()
и сега ... съм двойно амбицираназащото иначе ще ми се натяква до края на живота
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Късметлийкаmaimunka написа:На мен няма кой да ми натяква за такива работи. Първо, че когато исках да ходя на курсове, наште не ме записаха и второ , че вече не живея с родителите си.

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мдаааа, определено го има това. Но аз просто мразя някой да се опитва да ми контролира живота. Има само 1 човек, когото съм оставила да го прави, но ако и родителите ми продължат с опитите си вече ще ми дойде в повече..maimunka написа:90 процента от кандидатстудентите искат да се отърват от родителите си по този начин.Не е тайна, че в България живота не е лек и често когато им се насъбере повече на хората си го изкарват на децата.

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, трудно е, ама пък кое ли хубаво нещо идва лесно и наготово
Поне имам доста познати из града и няма да ми е толкова скучно
Пък иначе София изобщо не ми харесва като град - за хора с такова пълна липса на чувство за ориентация това си е направо лабиринт 

- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Може ли и аз да се присъединя към васblack_lady написа:Мдаааа, определено го има това. Но аз просто мразя някой да се опитва да ми контролира живота. Има само 1 човек, когото съм оставила да го прави, но ако и родителите ми продължат с опитите си вече ще ми дойде в повече..maimunka написа:90 процента от кандидатстудентите искат да се отърват от родителите си по този начин.Не е тайна, че в България живота не е лек и често когато им се насъбере повече на хората си го изкарват на децата.
Понякога просто си мисля, че ако остана в тоя град ще се побъркам, честно
black_lady, ти като не можеш да издържиш в Бургас аз какво да кажа за Плевен? Уж града не е толкова малък, а вс се познават. Имам чувството, че всеки е или гадже на всеки или роднина. Няма скрито покрито, вс се знае. Ще ти дам един пример, на който вс мн се изненадват: Априлската ваканция гаджето ми беше в Германия и аз един ден викам да изляза с една приятелка да се видим и да се разходя малко. Вечерта той като ми звани и ме пита дали съм си изкарала добре и т.н. Представи си, че някой му се е обадил чак в Германия и му е казал за мен. Е, смятай за какво става на въпрос
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Точно затова си говорим! А между другото Бургас не е толкова голям колкото си мислиш... Аз като отида примерно в центъра и виждам поне по 4-5 познати
Ми дразнещо е... Затова си мисля, че в един такъв голям град като София или Пловдив, където никой не ме познава и ги няма родителите ми, ще се чувствам значително по-добре. Аз съм на 18, а у нас не спират въпросите от рода на "къде ще ходиш/с кого/ама защо/в колко ще се прибереш/защо не си в настроение/какво си говорихте с едй-кой-си" и т.н. и т.н. и т.н.
Най-голямата ми мечта е да не трябва да ми държи сметка никой 

И на мен ми задаваха постоянно такива въпроси, но както си ги научиш. Аз първо взех Събота и Неделя да преспивам в приятеля ми, като ги предупреждавах, че един хубав ден ще се изнеса. Те не вярваха ама аз 10 дни след бала наистина се изнесох. И така вече една година не живея с тях. И като се виждаме ми се радват много повече от преди.