Бездомните котки
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
1. Кога те е хапала бездомна котка?
2. Чувала ли си за полеви болници? И в коя армия по-точно е било широко разпространена практика избиването на собствените ранени?
3. Ако не можеш да си гледаш мачката откъде накъде ти, в качеството си на некадърно и низше същество, ще имаш правото да я убиваш?
Мойто момиче, разбиранията ти са за друга епоха.
2. Чувала ли си за полеви болници? И в коя армия по-точно е било широко разпространена практика избиването на собствените ранени?
3. Ако не можеш да си гледаш мачката откъде накъде ти, в качеството си на некадърно и низше същество, ще имаш правото да я убиваш?
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Хора, които искат да убиват котки не могат да разчитат на човечност и толерантност от мен! Не се правя на светец- обясних, че нямам скрупули да застрелям напълно хладнокръвно всеки, който пипне котко, за да я нарани!repi-s-lychec написа:Росен Тимчев, отношението ти към котките е трогателно, но далеч противоречи на човечността и толерантността, които, сигурна съм, се опитваш да ни внушиш, че всява подобен тип поведение.
Котките не ги ебе за хората. А рядко ги ебе и за самите тях. Нищо против животните - не бих се гаврила с труповете им - ето това е толерантност. Ама зщо някакъв си бездомен бацилоносител ще хапе потенциалните ми деца, ще им пренася болести и ще тежи сам на себе си с безполезното си съществуване? За самите котки е по-добре да бъдат избивани. Както и кучетата. На бойното поле смъртноранените войници са били доубивани, за да не севри врагът с тях. Спомнете си за Кочо от Перущица! Да направим света едно по-добро място за живот - нека унщожим бездомните паразитоносители на 4 крака. В крайна сметка сме хора, трябва да се подкрепяме! Освен това всеки трябва да поема отговорност за действията си - щом не можеш да си гледаш МАЧКАТА, удави я преди да е изяла пилетата на комшията!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Видиш ли се какви ги пишеш?!Росен Тимчев написа:Пагане, с лека ръка раздаваш унищожителни присъди!Паган написа:Да бъдат унищожени.Знаеш ли, има една хубава мисъл- Властта унищожава тези, които не умеят да си служат с нея
Помисли върху това! Помисли също ако ти и семейството ти, както и други хора сте строени в редица и аз мина покрай вас, погледна хладно и наредя - "Да бъдат унищожени!", дали ще ти бъде така весело??
Та както казах - Да бъдат унищожени
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
Като бях хлапе, едната от котките ни изчезна - една от драмите на живота ми. В последствие се оказа, че някакви деца от квартала се забавлявали с кварталните котки /нашите ги пускахме да се разхождат и после се прибираха/. Та така Луци /галено от Луцифер - беше черен като нощ/, пое към великите ловни полета. Брат му, слава Богу, навъртя 18 години и все още ни радва, въпреки че вече го тормозят старините.
Та исках да кажа че според мен, хора които причиняват болка на животни, за забавление, трябва да бъдат прибирани по съответните институции. С ризка с дълги ръкави и стая с меки стени.
И въпреки че харесвам плъховете /всъщност когато са питомни/, не мисля че е добра идея да позволим да се навъдят. Причинили са доста беди на човечеството /глад, чума, етц/ и ще е глупаво да се повтори. Също и за хората с бъдещите/евентуални деца - плъхът /за разлика от котката/, е достатъчно ербап, за да ги нагризе. Докато си спинкат, плъхчето започва от очите и после нататък. Кофти работа...
So, leave the fur balls alone.
Та исках да кажа че според мен, хора които причиняват болка на животни, за забавление, трябва да бъдат прибирани по съответните институции. С ризка с дълги ръкави и стая с меки стени.
И въпреки че харесвам плъховете /всъщност когато са питомни/, не мисля че е добра идея да позволим да се навъдят. Причинили са доста беди на човечеството /глад, чума, етц/ и ще е глупаво да се повтори. Също и за хората с бъдещите/евентуални деца - плъхът /за разлика от котката/, е достатъчно ербап, за да ги нагризе. Докато си спинкат, плъхчето започва от очите и после нататък. Кофти работа...
i know the human being and fish can coexist peacefully
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Хората, които си го изкарват на животни са с нисък умствен потенциал и имат сериозни комплекси. Това е научно доказано от психолози от Ивститута по психология към МВР, както и от техни колеги по света. Измъчването и убиването на беззащитни животни също показва проблемно детство, изпълнено със страх и насилие. Бързам да поясня, че ЛОВА за мен не влиза в тази категория- той е спорт, истинския авджия е един човек с висок морал, който стриктно спазва правилата за лов и риболов. Убиването на животни по жесток начин, както и масовото избиване са си чисти ПСИХИЧЕСКИ отклонения

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
Приятелю, хапали са ме всички видове животни от бълха до костенурка. И за разлика от разлигавилите се коткозащитници съм имала 12 котки наведнъж! Ама са си били вкъщи и не съм ги изхвърляла. Като те е жал за шибаната мачка я прибираш и се грижиш за нея - не си трошиш пръстите по форуми. Ако не поне не се превръшай в природозамърсител с излишния си биологичен отпадък!pora_e_priqtel написа:1. Кога те е хапала бездомна котка?
А пък за полевите болници, о плз, трогателно, но всички разбраха какво имам предвид и дори ти можеш да се сетиш, че не е чак толкоз безсмислено
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
И аз за това говоря, лоша работа...но няма да са само плъховете, ми и разни хвъркати, и други дет пълзят...Emmanuel Goldstein написа:И въпреки че харесвам плъховете /всъщност когато са питомни/, не мисля че е добра идея да позволим да се навъдят. Причинили са доста беди на човечеството /глад, чума, етц/ и ще е глупаво да се повтори. Също и за хората с бъдещите/евентуални деца - плъхът /за разлика от котката/, е достатъчно ербап, за да ги нагризе. Докато си спинкат, плъхчето започва от очите и после нататък. Кофти работа...
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."