Резултати от изпита по история 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Не, аз не се изнервям.Питай Алекс и Найтито какво спокойствие
ме е обзело.На мен ми е готино.Нека да му знае устата :wink:
Забавно е, навсякъде има такива всезнайковци и отворковци.
Ако ги нямаше, светът щеше да бъде скучно място за живеене :D

Ех, ***** ********, ***** ******, ***** ***** **, ***** **
** *********....
А сега познай какво исках да кажа!

П.П.О, колко си предсказуем, нямах предвид това, а нещо друго :lol:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

[quote="compaq"][

аххх......винаги съм смятал,че хората от дълбоката провинция(в случая Силистра) са много големи задръстеняци.MIND FIELD успешно го доказва.

Смятам 4е няма какво да коментирам тук засегна много хора...в друг слу4ай бих те сложил на задника ти(или на врата ти) но да коментирам изказвания от този род е просто смешно и глупаво...не не мога да се стърпя:умник у4иш история...колко ли4ности 4ийто биографиi у4иш са родени в София моля те помогни ми да се сетя СТОЛИ4АНИНО такъв ДВИЖЕЩА СИЛА В ДАРЖАВАТА СИ ТИ ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ТЕБ !!! и про4ети какво пише над аватара ми тва го е казал някои доста по-умен и от теб :P :P :P :P да си жив и здрав и дано да сме приети в една специалност...ще ти напрая само4увстието столи4аско на яица на о4и..ще ми пишеш домашното,ще ми носиш тетрадките,ще ми купуваш закуски и ще ми викаш "оби4ам те"
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

bulls eye
ах,колко красива е тази кирилица !
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

и пое4е твои исказвания предлагам на вси4ки да не коментираме нека си у4аства сам във Форумите..няма смисъл не е 4овек които го заслужава...а и наи-гадно е другите да те отхвърлят тои маи цял живот тва му се слу4ва за тва е такъв защитна реакция...
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Свестните хора не се определят по това, къде живеят.
Аз лично обаче мога да кажа, че впечатлението ми от повечето Софианци е: "натокани селяндури". Поведението на много от Вас е отвратително, самочувствието - без покритие, а езикът Ви дори не е български(да говориш миеко е 132143242 пъти по-добре, защото поне знаем кога се слага е, и кога я и къде да слагаме ударенията!), крещите по улиците като диваци(за да ме чуе някой в София какво говоря трябва да съм се ядосал, защото с такъв тон само крещя!)... и прочие.

П.П. Повнарям, че със сигурност има и много свестни шопи, както и отвратителни хора от вътрешността на страната (има израз, че всичко, което не е до морето е провинция - ако Ви е срам да го признаете, Ви го напомням)!
Последно промяна от явор на 23 Май 2006, 17:51, променено общо 2 пъти.
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

compaq написа:
блъскай си главата за изпита през юли
Аз въобще не искам да се намесвам в страшно интелигентния ви спор,но имам един въпрос към compaq.Хубаво е когато си доволен от себе,радвам се че си успял на изпита!Знам,че всичко става с труд и т.н.Минала съм по този път.Само не разбирам защо мислиш,че ти няма да си блъскаш главата за редовния.Не знам и не ме интересува за каква специалност се бориш,но за да си позволиш да не ходиш на него,ти трябва поне 5.50(не че иначе е невъзможно,но все пак за да си сигурен).И ако според теб успехът означава да излезеш доволен от един изпит...с най-искрена добронамереност ти казвам,че на много такива като теб миналата година им подрязаха крилцата...Хубаво е да си оптимист,предполагам и че наистина си се справил,но не всичко зависи от това какво си мислиш ти.Там някъде из кабинетите и аудиториите на СУ в момента стои някой с твоята темичка в ръце,който чете ли,чете...Сещай се и за този човек от време на време.
Аватар
elf4e
В началото бе словото

Мнение от elf4e »

Извинете, някой от вас знае ли кои са били темите в 15-те плика?
Не че е толкова важно, ама просто ми е интересно?
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

elf4e написа:Извинете, някой от вас знае ли кои са били темите в 15-те плика?
аз дочух нещо че 2 от темите от Новата история са били Съединението и Балканските войни
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Литературонаучно съчинение в 2 части:

1. Компак, дете на природата мило, Длибоката провинция е само нейде в главата ти!
Хората от провинцията както ги наричаш, са често много по-умни и възпитани от "софиянци". Апропо, "софиянци" в истинския смисъл на думата в Сф почти не са останали, има няколкостотин преживяли бомбандировките старци и потомците им, които ако са в Сф са малцина. Всичко друго е "селяни" както би ги <се> нарекъл, но заради идиотчета като тебе като пътуваме извън Сф всички ни гледат на кръв! И това не е защото са сдухани комплексари, а защото "софиянци" им изглеждат такива, и и как не след изцепки като твоята!

Като влезеш в СУ ще видиш че хората от провинцията често влизат с по-високи оценки от "софиянци" защото имат и по-добра мотивация - да дойдат в Сф и да учат/работят, докато мноого "сф" са си мързеливи - мн ясно, нали всичко им е наготово. Затова и нямаш право да ги обвиняваш че са тъпи, сигурен съм че юли те ще са много по-подготвени от тебе!
Бтв мами и тати откъде са ти?А баба и деди??? Я ги питай, току виж си се оказал провинциалист и ти!

2. Какво сте се наплашили за тия оценки бе хора, това е само проба :) като се издъните - това само ще ви покаже че е нужно да се стегнете, а имате още толкова време!

Само един hint: учете всяка тема, Пагане, като дойда в Бс ще те изпитвам!!!

Ако можете да пишете по всяка, все ще изкарате оценка, пък и да не влезете каквото искате: винаги може да се прехвърлите! Обаче е тъпо да разчитате на 7-8 теми ;)

Поне сега тази тема няма да ви се падне юли :lol:

дано са ви успешни резултатите, но и да не са-- имате два месеца само за историята :)
Изображение

Изображение
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

everyday_ написа:
elf4e написа:Извинете, някой от вас знае ли кои са били темите в 15-те плика?
аз дочух нещо че 2 от темите от Новата история са били Съединението и Балканските войни
ми за Балканските се говореше из ИФ..... обаче какви са били 15те е трудно да се каже, май не ги оповестяват всички
Изображение

Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

compaq написа:аххх......винаги съм смятал,че хората от дълбоката провинция(в случая Силистра) са много големи задръстеняци.MIND FIELD успешно го доказва. :P
пич, до сега не съм се обаждала в споровете на форумци с теб, но ти пък вече прекаляваш...то човешкото търпение си има и граници...какво казваш - софиянче си...абе пиле, почти на 100% съм сигурна, че не си кореняк софиянец...не случайно хората са казали:"Събота и неделя софиянци се прибират по родните си места"...и какво като живееш в Столицата - ок, със сигурност е по като град от някой провинциален, ама айде да сравниме моя и твоя живот до сега...отново не случайно хората са казали, че в провинцията се живее по-спокойно...аз когато съм започнала да излизам и съм се прибирала по 4-5-6 часа сутринта, ти пиле си бил още с вечерен час 8:30...и пич само да ти кажа ако не знаеш - специално в СУ има много високоуважавани преподаватели, които СА ОТ провинцията (например Андрей Пантев е от Видин и даже е завършил моята гимназия)...та както каза някой тук (мисля, че явор беше :roll: не съм сигурна) хората не се определят според зависи от местожителството си...а ти щом разсъждаваш по този начин значи си с ограничени интелектуални способности, с две думи - завършен капацитет...и ще си говорим септември - кой е влязъл и кой не, та тогава ще правим обзор колко сме от провинцията и колко сте столичани...и бтв с този начин на разсъждения и възлгеди до никъде няма да стигнеш, даже и бой можеш да ядеш заради такива тъпи, повръхностни изказвания...просто самочувствието ти е основано на една много ронлива почва, грешка тиня...та за пореден път се убеждавам, че много малко софиянци са свестни - то не е самочувствие, то не е гордост, то не е 330...кой знае кои са ти селата по България :lol: (само Berserker прави изключение :D )
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

мхм !! ее то пък..бива бива...
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Berserker написа:2. Какво сте се наплашили за тия оценки бе хора, това е само проба
Ми, какво да кажа.Не ми пука особено, че си излязох от залата
без да пиша.Просто тази тема не мога да я науча и това е.Щеше
да ме е яд, ако бяха изтеглили Симеон (да кажем) и не мога да
се сетя какво да пиша, въпреки че съм я учил :wink:

Така че този предварителен изобщо не ми тежи.Все едно
не съм се явявал на него :thumbright:

Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

Пагански,мен ми беше за втори път,и на третия незнам...ше изтрещя !
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Не се предавай!!!Давай напред и следващия път ще успееш :wink:

Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”