Имам предвид, айде, за другите очевадно имаме разминавания, но този човек беше не само страшен талант, голям работяга, позитивна личност със страшно здрави нерви, изключително успешен (май все още си се води най-добрият олраундър), ами и много земен и някак така и не успя да се разположи удобно под светлината на прожекторите. Биеше останалите съвсем редовно, но други бяха големите "звезди".
Абе, да. Както казах, тоя човек ми е изключителен източник на вдъхновение и това, което пишеш за златото му в Торино, много ме изумява. Точно щом гледаш толкова зимни спортове (а и спорт по принцип) трябва да си наясно, че подобно прекъсване е най-големият тест и тогава си проличава кой от какво е направен.
Колкото до бегачите в биатлона, няма лошо да им се кефиш, ама за какво са им тия пушки? Имам предвид, че огромната част от състезателите могат да бъдат едно 8-10% по-бързи, но се ограничават сами в името на стрелбата (т.е. имат и акъл, не само ски на краката). Гьоснер кво прави - търчи като отвързана и като застане на рубежа, всички залягат. Е, мерси - да си беше стояла в ски-бягането. Както казах и по-рано, Грос е талантлив, но не е бог. За допинга няма да пиша повече, ще си остана със съмненията и абсолютната убеденост, че никой няма да закачи най-големия "посланик" на биатлона в световен мащаб, защото това би била лоша реклама за спорта като цяло. Нито пък ще хванат някой от германците, което не е, защото са чисти като момини сълзи (и да, знам, че по-рано писах за Фишер и Грос и не, не съм глупачка - далеч съм от мисълта, че всичко е било напълно изрядно през цялото време и при тях).
Хм, като ти гледам пристрастията, снукър гледаш ли? Почти мога да се обзаложа кои биха били твоите любимци.