Вече не сте кандидат-студенти!
[КСК 2012] Логопедия
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: [КСК2012 Логопедия ]
Моля, приетите Логопедия да се ориентират към темата в раздела на факултета ви - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 13&t=11897

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- CrystalsnowflakE
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
Там е скучно и тук е скучно... няма ли студенти по Логопедия в този форум... :XPisobella написа:Моля, приетите Логопедия да се ориентират към темата в раздела на факултета ви - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 13&t=11897
Айде де, след 3 класирания не се ли излюпиха нови логопеди
Не се покривайте така 
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
Аз съм логопедка окончателноо..Дайте да направим ФБ група,че няма такава.
Психология,първи курс.
- CrystalsnowflakE
- В началото бе словото
Ще направим, спокойно (:kittyondrugz написа:Аз съм логопедка окончателноо..Дайте да направим ФБ група,че няма такава.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
По молба на HiluxBG оставям отключена темата засега.
- CrystalsnowflakE
- В началото бе словото
https://www.facebook.com/groups/4529439 ... 984745715/kittyondrugz написа:Аз съм логопедка окончателноо..Дайте да направим ФБ група,че няма такава.
Групата е готова девойко, заповядай, очакаме те!
-
FELIX
- В началото бе словото
- Специалност: кандидатстудент
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2012] Логопедия
Добър ден приятели. Имам ужасен проблем, не за мен, а за най-добрия ми приятел, който по една случайност е грък... Ще опитам аз да обясня какво иска момчето (макар че и аз не разбирам всичко хах) и ще ви помоля за сериозна помощ (то не знам дали в тази тема трябва да пиша или в темата специализирана за приетите, но ще опитам тук първо)
Та момчето е вече 1 година тук, когато пристигна се записа в НСА и е карал там една година, взел си е езиковия курс (на български език изпитите
Сега доколкото го разбирам документите са му в СУ в факултет по начална и предучилищна педагогика.
Записал се е обаче човека в друга специалност, а иска точно Логопедия, просто май са му казали че няма места. Интересното е че той не влиза като чужденец вече а като български гражданин, но ми казва че бройките за чужденци са попълнени... Моля някой да ми обясни тези условия в приема на чужденци ако разбира?
Също така искам да попитам има ли други класирания, попълнени ли са бройките и къде могат да се видят тези неща и да питам на място, а не по интернет (вероятно за питане да отида на Шипченски проход 69 А ще е най-лесно?
След това-да речем остава в специалноста в която е записан.
Може ли след първата година да се премести в специалността която иска (Логопедия) и как става това? (процедурата можете ли да ми обясните, въпреки че аз бях студент и в УНСС, сега и в ХТМУ и пак не ги разбирам тия неща да му ги обясня аз...)
Ще съм страшно признателен за всеки отговор по въпроса ми, дори и ако трябва да отида на друго място да попитам, просто гоним срокове и е жестока битка с тая работа. А пък и в последния момент стават тия неща...
Предварително благодаря и ще съм задължен да почерпя ако някой ми помогне по начин който да помогне на моя приятел!
Та момчето е вече 1 година тук, когато пристигна се записа в НСА и е карал там една година, взел си е езиковия курс (на български език изпитите
Сега доколкото го разбирам документите са му в СУ в факултет по начална и предучилищна педагогика.
Записал се е обаче човека в друга специалност, а иска точно Логопедия, просто май са му казали че няма места. Интересното е че той не влиза като чужденец вече а като български гражданин, но ми казва че бройките за чужденци са попълнени... Моля някой да ми обясни тези условия в приема на чужденци ако разбира?
Също така искам да попитам има ли други класирания, попълнени ли са бройките и къде могат да се видят тези неща и да питам на място, а не по интернет (вероятно за питане да отида на Шипченски проход 69 А ще е най-лесно?
След това-да речем остава в специалноста в която е записан.
Може ли след първата година да се премести в специалността която иска (Логопедия) и как става това? (процедурата можете ли да ми обясните, въпреки че аз бях студент и в УНСС, сега и в ХТМУ и пак не ги разбирам тия неща да му ги обясня аз...)
Ще съм страшно признателен за всеки отговор по въпроса ми, дори и ако трябва да отида на друго място да попитам, просто гоним срокове и е жестока битка с тая работа. А пък и в последния момент стават тия неща...
Предварително благодаря и ще съм задължен да почерпя ако някой ми помогне по начин който да помогне на моя приятел!
Re: [КСК 2012] Логопедия
Според мен най-адеквеатен отговор можеш да получиш във ФНПП, Отдел Студенти.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.