Японистика 2012/2013
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Китаистика и Японистика
и тая да е скалата, все пак е за всички - като ти нямаш 6 и другите няма да имат ;d
и между другото, миналата година, ако не се лъжа, е имало доста шестици на изпита и може да са решили малко да я стегнат, знам ли
и между другото, миналата година, ако не се лъжа, е имало доста шестици на изпита и може да са решили малко да я стегнат, знам ли
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
като се има предвид ,че се борим за специалности с прием 10-15 човека... пак е кофти...смея да кажа,че владея английски език на доста добро ниво...и все пак не успявам да си направя тестчето без никакви грешки...а 3 точки все отнякъде ще вземат...най-малко от есето - там може голямо рязане да падне 
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
и аз съм така с тестчето, ама най-много ме притеснява диктовката, защото винаги правя грешки там
иначе за есето си зависи от темата, ако на мен ме се беше паднало тва с торбичкити нищо добро нямаше да видя, тая за фейсбук по-биваше
иначе за есето си зависи от темата, ако на мен ме се беше паднало тва с торбичкити нищо добро нямаше да видя, тая за фейсбук по-биваше
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
аз съм точно наобратно
на диктовки не правя грешки изобщо...максимум 2 да направя...в най-лошия случай...ноо тея есета ме тормозят...имам си заучена frame, по която ги пиша,но в СУ искат да са малко по-завъртяни а- у ..а аз мразяяя да точа локуми
както му се вика
btw ти подаде ли документи за класирането
как подреди желанията

btw ти подаде ли документи за класирането
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
аз съм за английска филология първо желание затова ме интересува изпита ;d
мислех дали да пиша японистика на първо, но реших че няма смисъл, защото няма да докарам нужния бал и така
мислех дали да пиша японистика на първо, но реших че няма смисъл, защото няма да докарам нужния бал и така
- Fin_Paulux
- В началото бе словото
И аз си признавам без бой, че писах Японистика и китаистика, но не знам докъде ще ми стигнат силите. 
Това ми е резервният вариант, ако стане-стане. И все пак ужасно много ме радва колко много хора проявяваме интерес точно към източните ''-истики''. Успех на всички, които ще се явяват на английски ^^
Това ми е резервният вариант, ако стане-стане. И все пак ужасно много ме радва колко много хора проявяваме интерес точно към източните ''-истики''. Успех на всички, които ще се явяват на английски ^^
Ignorance may be bliss,but knowledge is power ღ

Or something...

Or something...
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
heyy kak sa ocenkite.. aaz imam 5.20 ;/ /sorry za latinicata,no boravq s virtualna klaviatura ;[
-
tydi
- В началото бе словото
Здравейте,аз искам да помоля някой да постне минималните балове за Китаистика от последните 3 год ? :> видях от предните кск,които са качени в официалния сайт,но тогава е било и друго балообразуването + тва са до 2009 ако не се лъжа
Видях някъде из форума за миналата година ,че е било 22,50 нещо от сорта...и все пак,ако някой бъде така добър да ги постне ,ще съм много благодарна ^^
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Цък и ров...tydi написа:Здравейте,аз искам да помоля някой да постне минималните балове за Китаистика от последните 3 год ? :> видях от предните кск,които са качени в официалния сайт,но тогава е било и друго балообразуването + тва са до 2009 ако не се лъжаВидях някъде из форума за миналата година ,че е било 22,50 нещо от сорта...и все пак,ако някой бъде така добър да ги постне ,ще съм много благодарна ^^
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Някой желаещ за японистика ще си сподели ли бала? Аз съм с 23.92 бал, дано да стане работата! 
Божичко, ти ако си с 23,92 бал, на мен ми се изпари цялата надежда... Срам ме е да си кажа оценката дори. 
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
22,43 ми се събира на мен,но не са ми първо желание,а са по-надолу в списъка..
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Много зависи от желаещите какво са направили. Мисля, че не трябва да правим предварително каквито и да е било изводи. Ето, и аз се мъча в момента над някакви си -8 стотни, защото не знам конкуренцията как е... Иначе се надявам да сме колежки! ^___^Hachiko написа:Божичко, ти ако си с 23,92 бал, на мен ми се изпари цялата надежда... Срам ме е да си кажа оценката дори.
Права си... Но е нормално да се мъчим покрай цялото това чакане. СУ ми скъси живота с 10 години поне.
Иначе бих дала всичко да сме колежки! Дано Господ ме чуе...
Иначе бих дала всичко да сме колежки! Дано Господ ме чуе...
-
tydi
- В началото бе словото
A защо предпочетохте японистиката пред китаистика?