Първокурсници 2011/2012г.

Подфорум към Биологическия факултет
Аватар
Dark Harvest
Пишете, о, братя
Специалност: Биотехнологии

Re: Първокурсници 2011/2012г.

Мнение от Dark Harvest »

Добре дошли и от мене, дано първата година ви хареса и не ви откаже да учите и за напред в Биологическия. За новите ми колеги по Биотехнологии-пазете се от Митов, късмет and the God of Harvest be with you.
Изображение

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
Аватар
Siss
Пишете, о, братя
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Siss »

Мерси за пожеланието и полезния съвет :mrgreen: А кой точно е Митов, че чак във Facebook ми се падна едно късметче с него ???
I'd rather be a climbing ape than a falling angel.
Аватар
Dark Harvest
Пишете, о, братя

Мнение от Dark Harvest »

Митов-scurge of БФ. Преподава Структурна и функционална зоология-част безгръбначни. Ако си биотехнологии-редовно, ще си при него(а и май и задочно) Един кисел дядка, на който никога не му е достатъчно какво прави ученика. Къса много. Някой си влачат изпитите до 3 курс. Аз го взех още на редовната, но беше зор. Ако си редовно ще имате още една част-гръбначни. Изпита ви е и на двете части. Друг преподавател ви води гръбначни-той е нещо като противоположността на Митов-един пълен, леко пиян, не му пука от нищо и за нищо. Ще ви даде лекциите, защото ще имате при него нещо от сорта на 2-3 пъти преди началото на сесията. Лекциите се огромни и няма шанс да ги научиш, ако не ги посъкратиш...Ако искаш пиши ми на лично, аз май още пазя систематизирани от мене лекции, може да ти пратя.
Изображение

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
ephemera
В началото бе словото
Специалност: Биология

Мнение от ephemera »

Здравейте! Приета съм биология,но не успях да присъствам на откриването днес от 3 часа.Програмата,която е публикувана на страницата на БФ,ли остава окончателно или има промени?
От 3-ти окт. ли започва учебния процес?
Аватар
Dark Harvest
Пишете, о, братя

Мнение от Dark Harvest »

Справка се прави на таблата долу на първия етаж на БФ.

И да почва от 3-ти.
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “БиоФ”