Изборни дисциплини

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Изборни дисциплини 2010/2011

Мнение от bggashnik »

Компютърни науки I курс
Аватар
Shin
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи

Мнение от Shin »

А дано. Аз съдех по една тема, но тя е от преди две години и се надявах положението да се е променило. :cheers:
Изображение
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

bggashnik написа:Съдя по това:
:arrow: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 18#p770418
Ми то тука си е същата конушма от рода:'Има ли тенис на маса и на корт - Да има ги и двете' и до там - нищо различно
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото

Мнение от svetlio.pernik »

конушма :shock: :scratch:
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

svetlio.pernik написа:конушма :shock: :scratch:
конушма=разговор,дискусия :pukeleft:
Аватар
Shin
В началото бе словото

Мнение от Shin »

Колеги, обадих се да попитам за тениса на маса и ми казаха, че е е само за състезатели. Явно се практикува по състезания между университетите само (предполагам) :}
Изображение
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

Shin написа:Колеги, обадих се да попитам за тениса на маса и ми казаха, че е е само за състезатели. Явно се практикува по състезания между университетите само (предполагам) :}
Интересно.Аз като цяло знам,че при повечето от спортовете се правят междууниверситетни състезания,нормално е,и едва ли точно състезанията са самата причина.Навярно имат предвид,че са им нужни хора,които преди това са се сътезавали на такива състезания в даскалото си,а не са някакви напълно begginer.Но как да им докажа,че съм ходил на такова състезание като купите ,които сме взимали са в бившето ми надскало на някаква витрина :bounce: ???
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото

Мнение от svetlio.pernik »

loserrrr написа:
Shin написа:Колеги, обадих се да попитам за тениса на маса и ми казаха, че е е само за състезатели. Явно се практикува по състезания между университетите само (предполагам) :}
Интересно.Аз като цяло знам,че при повечето от спортовете се правят междууниверситетни състезания,нормално е,и едва ли точно състезанията са самата причина.Навярно имат предвид,че са им нужни хора,които преди това са се сътезавали на такива състезания в даскалото си,а не са някакви напълно begginer.Но как да им докажа,че съм ходил на такова състезание като купите ,които сме взимали са в бившето ми надскало на някаква витрина :bounce: ???
отиваш там предизвикваш техния шампион и го смазваш :mrgreen:
иначе май става и просто да кажеш че си добър :roll:
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
Аватар
Shin
В началото бе словото

Мнение от Shin »

loserrrr написа:
Интересно.Аз като цяло знам,че при повечето от спортовете се правят междууниверситетни състезания,нормално е,и едва ли точно състезанията са самата причина.Навярно имат предвид,че са им нужни хора,които преди това са се сътезавали на такива състезания в даскалото си,а не са някакви напълно begginer.
Да де и аз това имах предвид. Само че според мен се събират само за състезанията, а не се води като спортна дисциплина, но не знам.
А и няма какво да доказваш... Просто им кажи, това не е някаква лига, че да взимат нещата толкова насериозно. Аз също бях по ученическите и ми казаха да се запиша след 1ви октомври.
Изображение
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Вижте, хора, тук не става въпрос да си ходил по ученическите :lol: Тук става на въпрос да си тренирал в някой клуб, да имаш определен състезателен опит и т.н. И естествено, че ще трябва да се докажеш, ако има прекалено много желаещи...За тенис на маса им трябват 4ма човека, ако се появят 50 човека от училищни, ще трябва да се види кои са 4мата най-добри ;)
Компютърни науки I курс
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

Честно казано на мен просто ми се ходеше,не толкова да тренирам и да се подготвям за състезания,а просто от удоволствието да го практикувам.Също така и за разпускане.Аз и преди това попитах,дали някой знае,къде се намират базите им :wink: защото ако е някое мазе с 2 маси от 1984,без мрежи.... просто няма смисъл.

@bggashnik А как става това?Ти знаеш ли?Ако има такова нещо бих отишъл.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Кое как става? Намираш треньора, записваш се и по-късно се уточнявате има ли нужда от турнирче или не...
Компютърни науки I курс
Аватар
Shin
В началото бе словото

Мнение от Shin »

Ами да, но след като тези 48 са били на ученически, а ние двамата също, знаем какво могат, защото най-вероятно сме играли срещу тях :D. Момчето каза, че имат купи, значи е измежду втория или третия отбор. А и ако има много желаещи, няма проблем да изиграя няколко игри, така ще е по-интересно. :}
Изображение
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

bggashnik написа:ще трябва да се докажеш, ако има прекалено много желаещи...За тенис на маса им трябват 4ма човека, ако се появят 50 човека от училищни, ще трябва да се види кои са 4мата най-добри ;)
Ами така казано,аз го разбирам,че преди да започне годината тряа да се изберат тия 4 мускетири,дето са дъ бест оф дъ бест и през целия зимен семестър само те да си цъкат?Сам виждаш ,че звучи глупаво.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Тия 4ма "мускетари" ще се изберат след като започне годината ;) Пак казвам-не си мислете, че светът започва и свършва с ученическите игри :lol: :lol: Ученическите игри са пълна пародия. Тяхната цел е учениците да поспортуват ;) Аз ако съм печелил градското в Койнаре, да не съм бог или к'во?
Компютърни науки I курс
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”