Има време за всичко, ако не спиш над учебника, а се мобилизираш и си свършиш работата бързо и навремеDreamstalker написа:-Moeto li4no mnenie e 4e kandidat studentskata kampaniq 4isto i prosto promiva mozuci i kara horata s po-slaba psihika da psihqsvat, kato znam kak zubriha 95% ot individite vuv ve4e biv6iqt mi klas...nadqvam se 4e nqma da se naloji da zubrim tolky mnogo v MF i da se prevru6tame v retardi kakto gorniqt poster se izrazi, a 6te si ima vreme i za jivot
ПРИЕТИ 2010
Модератор: dqvolito
- Polina_Nikolova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Курс: втори
Re: ПРИЕТИ 2010
-
amudov
- В началото бе словото
- Специалност: медицина
ае вие нормални ли сте бе ?!
(това беше за първокурсниците)
я малко по-спокойно... ваканция е, починете си, идете на море, планина, пустиня, кръчма и курва!
абе сашо нямаш ли направо конспектите по предметите да им качиш да си ги гледат
като те гледам какъв подробен разчет си им направил на предметите...
иначе много се радвам, че има ентусиасти за сантиари! в една болница може да свършат парите за лекарства, за отопление, ток, вода и храна, НО пациентите никога няма да спрат да СЕРАТ!
я малко по-спокойно... ваканция е, починете си, идете на море, планина, пустиня, кръчма и курва!
абе сашо нямаш ли направо конспектите по предметите да им качиш да си ги гледат
иначе много се радвам, че има ентусиасти за сантиари! в една болница може да свършат парите за лекарства, за отопление, ток, вода и храна, НО пациентите никога няма да спрат да СЕРАТ!
-
Dreamstalker
- В началото бе словото
- Курс: първи
phaha az si pravq smetki za kuponi, 4e i na kompa da visq...mani 6te go mislim kato mu doide vremeto.Polina_Nikolova написа:Има време за всичко, ако не спиш над учебника, а се мобилизираш и си свършиш работата бързо и навремеDreamstalker написа:-Moeto li4no mnenie e 4e kandidat studentskata kampaniq 4isto i prosto promiva mozuci i kara horata s po-slaba psihika da psihqsvat, kato znam kak zubriha 95% ot individite vuv ve4e biv6iqt mi klas...nadqvam se 4e nqma da se naloji da zubrim tolky mnogo v MF i da se prevru6tame v retardi kakto gorniqt poster se izrazi, a 6te si ima vreme i za jivotОт зубрене няма файда, защото те заливат с много повече материал, отколкото е трябвало, за да влезеш.
Ina4e tva za sanitarite-nali ne e zaduljitelno 6oty hi4 ne mi se hodi da kisna v nqkva bolnica da prislugvam na pacienti i da nosq kafence na lekarite^^
-
amudov
- В началото бе словото
не е задължително да си санитар, естествено!!! ;ддд
- the_invulnerable
- В началото бе словото
phaha az si pravq smetki za kuponi, 4e i na kompa da visq...mani 6te go mislim kato mu doide vremeto.
Ina4e tva za sanitarite-nali ne e zaduljitelno 6oty hi4 ne mi se hodi da kisna v nqkva bolnica da prislugvam na pacienti i da nosq kafence na lekarite^^
Бе не знам брат,но то принципно медицината си е "киснене в някоя болница".......Може би и ти си решил да спасиш света като един друг печален образ,който сега напусна МФ,за да учи журналистика
Основната грешка,която виждам,че много хора правят,е че учат каквото искат мама и тате,а не те самите...Медицината е ХУМАННА професия и щом си се борил,за да следваш точно това,значи би трябвало да си готов да се поставиш в услуга на болните....
Ако се правиш на интересен или си връзкар и се надяваш на по-административна работа(най-малко Министър на здравеопазването,разбира се
- Polina_Nikolova
- От дъжд на вятър
the_invulnerable написа: Бе не знам брат,но то принципно медицината си е "киснене в някоя болница".......
...Медицината е ХУМАННА професия и щом си се борил,за да следваш точно това,значи би трябвало да си готов да се поставиш в услуга на болните....
...
- the_invulnerable
- В началото бе словото
Тоя форум окончателно умря
R.I.P.
- dqvolito
- От дъжд на вятър
хахаха АЗ вярвам в него! В момента вегитира хахахаха
Последно промяна от dqvolito на 29 Авг 2010, 17:46, променено общо 1 път.
"Всичко в умерени количества е полезно" - Хипократ 
МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ
Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ
Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
-
svetoslav.joranov
- В началото бе словото
Здравейте пак! Някой може ли да ми каже как се стига от студентски град до МФ?
- Polina_Nikolova
- От дъжд на вятър
Автобус 94, слизаш преди дианабад и оттам автобус 88 е най- удобният вариант ( за стигане до болницата), иначе за биологическия най-бързо се стига с 280 и метрото до станция В.Левски.svetoslav.joranov написа:Здравейте пак! Някой може ли да ми каже как се стига от студентски град до МФ?
-
Arwen_
- В началото бе словото
А ще ме светнете ли къде ще са ни лекциите по английски и латински?
Какви спортове ще имаме и къде ще спортуваме?
Ей, нямам търпение да започваме!!!

btw, Сашо, ако имаш програмите за 1 курс, наистина ги пусни - само за инфо
))
Ей, нямам търпение да започваме!!!
btw, Сашо, ако имаш програмите за 1 курс, наистина ги пусни - само за инфо
-
Lyvsko Syrce
- В началото бе словото
По латински език би трябвало да са в болницата. По английски също бяха там. За спортовете вече съм писал. 
Програмите ги нямам, ще си ги получите на откриването.
Програмите ги нямам, ще си ги получите на откриването.
-
megerov
- В началото бе словото
Здравейте колеги, аз сам Петър от Казанлък. скайпа ми е megerov.
-
DragushevaE
- В началото бе словото
- Специалност: Medicine
Здравейте и от мен
. Аз съм Елена от София. Скайпът ми е baby_aivi. Ще се радвам да си пишем преди началото на годината, а и след това. Благодаря за информацията, която споделяте.
Знаете ли от колко часа и къде ще ни е откриванети и дали веднага ще започнем лекции както МУ?
Ники, ти не си ли от д - клас от НПМГ ?
Знаете ли от колко часа и къде ще ни е откриванети и дали веднага ще започнем лекции както МУ?
Ники, ти не си ли от д - клас от НПМГ ?
-
DragushevaE
- В началото бе словото
- Специалност: Medicine
Да кажем на всички, че утре в 16ч на централния вход на НДК пред фонтаните ще се проведе среща на първокурсниците с цел запознанство
. Нека всички, на които им е удобно да заповядат.