Разпределят се по факултетен номер. Въртят се през 4-ма (при 4 групи), да кажем XX300 - 1 гр, XX301 - 2-ра, ХХ302 - 3-та, ХХ303 - 4-та и така нататък, пак се почва отначало. Пълен ташак е :Д.bggashnik написа:Мхм, и аз исках да си я знамГледам, че сега летния семестър на 1ви курс най-яка е програмата на 1ва група, та ми се искаше да ме сложат 1ва
Ама сигурно няма да съм 1ва, че доста хора се записаха преди мене
Компютърни науки 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
Re: Компютърни науки 2010-2014

- Marchosias
- В началото бе словото
- Специалност: Комп. Науки ФМИ СУ
- Курс: първи
Armin^^ написа:Разпределят се по факултетен номер. Въртят се през 4-ма (при 4 групи), да кажем XX300 - 1 гр, XX301 - 2-ра, ХХ302 - 3-та, ХХ303 - 4-та и така нататък, пак се почва отначало. Пълен ташак е :Д.bggashnik написа:Мхм, и аз исках да си я знамГледам, че сега летния семестър на 1ви курс най-яка е програмата на 1ва група, та ми се искаше да ме сложат 1ва
И к'во ся? Излиза, че трябва да се молим да сме 1-ви човек
Truth enlightens the mind, but won't always bring happiness to your heart!
Всяка година програмата е различна, тъй че и първа група са прецакани понякога. Въпрос на късмет.bggashnik написа:Мхм, и аз исках да си я знамГледам, че сега летния семестър на 1ви курс най-яка е програмата на 1ва група, та ми се искаше да ме сложат 1ва
Групите вероятно ще си научите едва в началото на семестъра. Кофти е, но така процедират.

- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
@Victoria, мерси за разясненията
@Armin^^, почти 100% съм убеден, че тази година не ги редуват така, а запълват всяка група и след това продължават да запълват следващата
Тази година ще се учи Java, така ли?
@Armin^^, почти 100% съм убеден, че тази година не ги редуват така, а запълват всяка група и след това продължават да запълват следващата
Тази година ще се учи Java, така ли?
Компютърни науки I курс
Да, и най-яките асистенти са при насbggashnik написа:Мхм, и аз исках да си я знамГледам, че сега летния семестър на 1ви курс най-яка е програмата на 1ва група, та ми се искаше да ме сложат 1ва
Segmentation fault
- bggashnik
- Пишеща машина
Damn It
П.П. Искам да кажа, че администрацията на СУ се изгаври доста гадно със студентите, след като така и не промениха формата на снимките. Днес станах свидетел как едно момче сряза половината от бретона си, за да натъкми снимката
А най-лошото беше, че все още беше голяма и трябваше да среже е половината си врат, за да я събере
Масово колегите днеска бяха със плакати, а не снимки
Добре че на сайта на ФМИ си пише 3,5х4,5 , а и аз съм виден форумджия и ги знам тези неща

П.П. Искам да кажа, че администрацията на СУ се изгаври доста гадно със студентите, след като така и не промениха формата на снимките. Днес станах свидетел как едно момче сряза половината от бретона си, за да натъкми снимката
Добре че на сайта на ФМИ си пише 3,5х4,5 , а и аз съм виден форумджия и ги знам тези неща
Компютърни науки I курс
- morfei
- Форумно зомби
И аз бих искал да знам какъв език ще се учи тази година, а също така и защо в ЮФ могат да си избират групите, а ние не можем?!bggashnik написа: Тази година ще се учи Java, така ли?
Колко често всики групи имат общи лекции/упражнения и дали ще се промени нещо, след като групите в КН вече ще са 7?
Компютърни науки 1 курс
Миналата година можеха да се избират. Ама не е толкова фатално, така или иначе - винаги можеш да ходиш по упражнения с друга група и никой няма да ти каже нищо.morfei написа:И аз бих искал да знам какъв език ще се учи тази година, а също така и защо в ЮФ могат да си избират групите, а ние не можем?!bggashnik написа: Тази година ще се учи Java, така ли?
Упражненията винаги са само за една група и само по изключение се събират няколко. А на лекциите са всички групи в рамките на потока. Вие ще сте разделени на два потока, така че грубо половината хора от КН ще са заедно на лекция.morfei написа:Колко често всики групи имат общи лекции/упражнения и дали ще се промени нещо, след като групите в КН вече ще са 7?
Segmentation fault
- morfei
- Форумно зомби
Благодаря за инфото! Ако имам други въпроси ще задавам, надявам се нямаш против... 
П.П. А за езика не чух как стоят нещата...
Последно промяна от morfei на 26 Юли 2010, 22:44, променено общо 1 път.
Компютърни науки 1 курс
-
bubo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Най-вероятно java ше учите...тва не е нещо което се сменя сяка година
Лекциите се водят на цял поток, поток попринцип....а някой и на целия курс. Упражненията са по групи винаги.
-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
Това няма как някой да го знае. Зависи кой ще ви води. По всяка вероятност и вие ще сте при биров и ще сте на java, но преди да ви излезе разписанието няма как да разберете.morfei написа:
- morfei
- Форумно зомби
Бях чул, че се редували C/C++ и Java, ама явно не е баш така.
Компютърни науки 1 курс
-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
Ами доколкото ми е известно редуването се е дължало на факта, че преподавателят, който май единствен води Java във факултета (освен Кръстев, който обаче май води само на разни групи от по <50 човека) - биров тогава не е водел по някаква причина, та затова са били при друг преподавател и са учели C++.
Тоест няма да се учи C++ в КН,а само JAVA така ли да ви разбирам?