Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
webstil написа:Кво ни се падна след 7-ми клас на изпита?
Ангелинка... има ли я в конспекта :-О
Хахахахх със сигурност точно Ангелинка няма да е
Към горния пост ... да "Под игото" е по-добре,но беше контролна на предварителния ,така че Вазов ще е с епопеята,но може и с двете.Все пак имал неква годишнина.
Да Иначе, "Епопея на забравените" се е давал и ме съмнява него да турнат По-склонен съм към "Под игото" Когато аз кандидатствах се падна баба Илийца на Вазов и тогава отнесох 5.25
Щом аз не се явявам на литература, не очаквайте "Под игото" . В 11 клас и на общински и на областен кръг на олимпиадата се падаше все "Под игото", така че догодина, когато сигурно ще ходя на литература, очаквайте именно него
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
IcebreakerR написа:@shayne сподели твоите предсказания за Понеделник, че ние тука се ошашавихме
shayne да сподели за историята
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
IcebreakerR написа:@shayne сподели твоите предсказания за Понеделник, че ние тука се ошашавихме
Далчев (най-любимият ми ) или Яворов
La_Contessa написа:shayne да сподели за историята
Църквите и БЗНС
смени ги тези по история , не ми харесват