Като гледам си първи курс - така че ако не си филология няма какво да си говорим и аз съм учила английски и немски и какво от това?! Английския има доста общи неща с немския между другото.
Та, доста пресилено смело звучат изказванията ти.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
тва с облепената стая като от някой филмSunshiiine написа:Post-it му е майката. Тия листчета, залепени навсякъде, вършат чудеса. Използвам ги винаги, независимо дали ще е за да запиша информация във връзка с ученето, или какво трябва да правя утре, какво да купя и т.н. 3-4 пъти минеш покрай листчето и накрая нямаш особен избор, информацията влиза в главата. Така направих и за изпита по география(цялата ми стая беше облепена с тях) и да ви кажа, много ми помогнаха.
Into the endless we ride... 
Ivo Penev написа:тва с облепената стая като от някой филмSunshiiine написа:Post-it му е майката. Тия листчета, залепени навсякъде, вършат чудеса. Използвам ги винаги, независимо дали ще е за да запиша информация във връзка с ученето, или какво трябва да правя утре, какво да купя и т.н. 3-4 пъти минеш покрай листчето и накрая нямаш особен избор, информацията влиза в главата. Така направих и за изпита по география(цялата ми стая беше облепена с тях) и да ви кажа, много ми помогнаха.