Ванкувър 2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Re: Ванкувър 2010

Мнение от Norwegian Wood »

Иначе Све е казал още, че той самият не вижда проблем в гащите си.
А Юлсрюд разказва: "Един от нашите играчи (чудно кой) излезе да ни купи нови панталони. Казахме му: "Просто намери някакви" и той се върна с тези. Викахме "Не, не, не!" :mrgreen:

ед: ето го и звездата - в средата - http://gfx.dagbladet.no/labrador/104/10 ... e/320x.jpg

още един ед: тая снимка сигурно ще те зарадва - http://media.aftenposten.no/archive/012 ... 09313x.jpg
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Norwegian Wood написа:Иначе Све е казал още, че той самият не вижда проблем в гащите си.
Интересна формулировка... :lol:
ед: ето го и звездата - в средата - http://gfx.dagbladet.no/labrador/104/10 ... e/320x.jpg
Ще сънувам, че циркът е пристигнал в града. :clown: Мерси!
Страхотни са им гащите, много свеж вид им придават. Нямам търпение да ги видя. Ама те май ги ползвали само на тренировки - или? Много им отиват. :)
Колкото до другата снима - еми да, радва ме. Като не можем да видим вече това:http://www.olympic.org/Assets/MediaPlay ... print.jpeg и това: http://www.br-online.de/content/cms/Bil ... 151416.jpg (червеният и жълтият стартов номер, колко символично, м? ;)...

Ай лека, че утре и вдругиден пак ще има екшън.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Браво! Браво на Петра Майдич!
...
Само не знам дали това нейното беше подвиг или лудост - струва ми се, че изкара цялото състезание само на адреналин. Дано е добре, че я изнесоха в полусъзнание. :pale:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

Търговецът на кристал написа:Браво! Браво на Петра Майдич!
Това е олимпийският дух на истински боец!!
Тия малоумни организатори обаче! :evil: Не стига, че са допуснали толкова опасно място на трасето, а накрая я носеха като чувал с картофи!
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Скивахте ли вчера на спускането имаше една французойка, дето падна на третия метър от къщичката, беше убийствена. :mrgreen:
Иначе аз разбрах, че можело да се гледа бнт онлайн на официалния сайт, та си го пуснах и научих нещо много ценно "... сега минава 10, мога да ви го кажа - да си бил с Аня Першон, е все едно да си правил шведска тройка!" :mrgreen: Но жалко за нея, понеже чак на финала се провали, а спускането й беше супер - за сребро сигурно.

И айде - да даваме пак петици за биатлона!

Жени:
Нойнер :drunken: (Мекерейнен също е хубава, ама нещо във Ванкувър се излага, та няма да я слагам в петицата)
Йонсон
Зайцева
Слепцова
Бергер

Мъже:
Бьорндален (крайно време)
Устюгов
Свенсен
Черезов
Ландертингер

ed: ели, поздрав

Във фейсбук групата на панталоните има вече към 47 000 души от цял свят.

ed2: Аулеле, майко, Мария Киркова нямало да стартира за суперкомбинацията, щото нямала достатъчно точки за СК. Тя вчера до последно се чудела дали да се пусне (а па то какво пускане беше!) хей тъй, за разгрявка за комбинацията, а днес... Не, повечето българи са такъв ташак... :lol:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хъм-хъм, тия петици за биатлона са най-трудни. Твърде вероятно е накрая да нямаме и по един познат.

Хенкел (щото дотук е голяма длъжница на отбора)
Мари Лор Брюне
Йонсон (същото като Хенкел)
Нойнер (ако пак направи по-малко от 3 грешки, не е изключено да влезе в петицата)
Кузмина (все пак, стреля добре, бяга повече от прилично, а синът й е поръчал 3 медала :))

(почти сигурна съм, че при жените няма да позная и една, но ще стискам палци и за сестрите Семеренко)

Черезов
Фери
Жей (или Симон Фуркад, че дотук е голяма дупка във френския тим)
Едер
Бьорндален

(също изглеждат кофти, но да видим)
Изобщо не се изненадвайте, ако видите Украйна, Чехия, Словакия, Казахстан и други подобни в Топ 10 накрая. :salute:

Timber, мерси за поздрава, ама много задници, бе. Обаче пък задници в убийствени панталони! :lol:
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2539725
Сани Жекова паднала, Жени Раданова я болял вратът, Стефан Георгиев - кракът, Килиан - с шина, ски-бегачите ни не стартираха в спринтовете, щото много са се уморили от битката за 50-о, 60-о и 66-о място в интервалните стартове... Ще рече човек, че сме изпратили пациентите от някой диспансер на олимпийски игри.

Как пък Краси Анев веднъж не се оплака, че нещо го боли, направо се чудя (а не е като да не си изплюва дробовете по време на тренировка) - и никога не му е виновно времето, конкуренцията, Космоса и т.н.т. После - що го защитавам. Ми ще го защитавам - щото е свястно момче и истински спортист с голям потенциал. Особено на фона на олимпийските ни екскурзианти.

...

Ама Тимбър, гледаш ли какво става? Честито за Бергер, но след нея наистина се наредиха Казахстан, Беларус, Полша... Украинките също са се държали добре до последния момент, както разбирам от коментара (гледам само последните 20 минути, уви).
В края на ноември
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Да, а пък Тура сгреши на 20-тия изстрел за интрига. Иначе наистина е звяр, особено като спринтираше на финала.
Германките - Хенкел и Вилхелм - също вървяха добре, но на трета-четвърта стрелба си направиха грешките, имайки предвид бягането, само те можеха да я застрашат. Наистина малко не им стигна.
И евала на Полша, Казахстан и Беларус...

Имам известни проблеми с БНТ-то и превключвам на Евроспорта в гледайспорт.цом. Разликата между АйКю то на Дафовска и това на Ива Шкодрева е от земята до небето.

А за това, дето викаш - верно. Даваха вчера по БНТ интервютата с Клечеров и Анев след преследването - бяха суперлюбезни и отзивчиви. И ми направи впечатление, че този Клечеров си говори като чист българин. Останалите наистина не си заслужават коментара... :/
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Катето просто говори по-бавно, бе, недей така. Наясно съм, че може да й се намерят много кусури, но на мен винаги ще ми остане слабост.

Аз съм се срещала с нея само веднъж - в кафенето в хотела на Белмекен. Една мацка ме води да си взема авгораф (ама аз съм била 14-15-годишна, не повече). И аз седя и я гледам. Тя: - М? Аз (ама крайно объркано): - Какво?
А тя ме питала как се казвам. Същия ден се запознах и със Свен и Рико и... няма да ти обяснявам за какъв адреналин ставаше дума. Не бях си и представяла, че би могло да ми се случи.

А Краси наистина е пич, Мишо не го познавам лично, но също е работливо момче. Дано поне единият от тях да влезе в точките след малко. Едва гледам, обаче ще стоя, няма начин. И имам добро предчувствие за старта на Краси днес. :rabbit:
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хехе, браво, Норвежец! 8)

И на Краси браво! Впрочем, не знам дали обърна внимание, но когато той стреляше за втори път (когато допусна двете грешки), на стрелбището за прав имаше още двама души, като и двамата направиха грешки (Зуман - 2 и не помня кой беше другия, но също сбърка). И Асен и Ива са прави - има повече от десетина секунди аванс в стрелбата, въпрос на време е да го реализира.

Бьорндален май ще си търси златото в масовия старт (и в щафетата, разбира се, ама то там титлата им е гарантирана). Жалко за Круглов, много тъпо се получи.

Пък, Тимбър, гащите на норвежците вече имат над 73000 фена във ФБ. И цифрата расте главоломно след всеки рефреш. :lol:
В края на ноември
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Да, май Льогелек беше, дето сбърка на втората с Анев и Зуман. А за Круглов наистина отвратително. :/
От останалите се зарадвах за Хурайт - той ми стана симпатичен още от спринта.
За щафетата ще стискам палци Ханевалд и Бьо да държат фронта. Но австрийците също изглеждат доста стабилни...

о0.0ло0о0о0
Кликам значи на Фейсбук групата...
Кликам след две секунди и тя е с 6 човека повече!
Кликам след още две... и тя е с още 6 човека повече! :lol:

Айде, лека и до нови емоции. :flower:

Ед: Това лято ще преровя Осло, но ще си намеря такива гащи. Дано имам пари да си ги купя... :reindeer:
dexteriti
Да живей словото
Специалност: Economics with Journalism

Мнение от dexteriti »

Преебаха Плюшченко :| Перфектна олимпиада, тъпи индианци!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

dexteriti написа:Преебаха Плюшченко :|
:Laie_22: :Laie_22: :Laie_22:
Схвана ми мисълта. Да живее Алексей Ягудин и дано хората продължават да го помнят.

Колкото до Олимпиадата като цяло - твърде далеч е от съвършенството, уви. Имат още мноооооого да учат. Трупат бясно гаф след гаф.
В края на ноември
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Търговецът на кристал написа:Колкото до Олимпиадата като цяло - твърде далеч е от съвършенството, уви. Имат още мноооооого да учат. Трупат бясно гаф след гаф.
Аре първо да погледнем себе си.
Преди Ванкувър, домакин е бил Калгари, да не забравяме и Монреал на лятна олимпиада. Не е като да нямат опит.

А ние какво щяхме да предложим, ако бяха ни избрали нас за 2014? Но нали първата ни работа беше да скочим... то жертва сме на световен заговор, Газпром изсипали планина от пари...

Колкото до Плюшченко, в даскалото беше кажи-речи траурен ден - най-коментираната тема сред колегите и учениците. Дори след това загубата от Словакия бледнееше.

Но фигурното пързаляне е адски субективен... "спорт".
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ама не бе, Бетоне! Аз не съм казвала никога и никъде, че съжалявам, задето София не е домакин на игрите през 2014. Винаги съм смятала, че към момента кандидатурите ни са нелепи и не заслужават изобщо да бъдат разглеждани. Разбира се, ще се радвам, ако докато съм жива, София стане достоен домакин на зимни олимпийски игри - но не вярвам това да се случи.

Само че! Дали са домакинството на Ванкувър, заслужили са си го. Но да няма носилка на трасето, да не могат да пуснат едни биатлонисти, когато трябва (и не става дума за последните в стартовия списък, а за хора, които съвсем обективно могат да повлияят върху разпределението на медалите)... е, това си е за срам. И съм сигурна, че има и други неуредици, просто това са гафовете в спортовете, които аз следя, да речем.
А че по трасетата има (буквално) убийствени завои... хайде, грузинецът е бил млад и неопитен, направил е грешка, но Петра Майдич да я вадят от някое дере ми се струва несериозно. Да не говорим, че и другите бегачки са се оплакали от трасето за спринт онзи ден.

Като правиш нещо (особено с толкова пари) и те гледа целия свят, ми направи го като хората. Безумие беше да изнасят припадналата Майдич точно като чувал с картофи. Оставаше да я изпуснат накрая.
И режисьорите на предаванията по биатлон също не са в час. Вчера се поосвестиха, но докато влязат в крачка, олимпиадата ще свърши.
...
И да, много се радвам, че Плюшенко не взе златото. Само ме е яд, когато хората забравят толкова бързо. Но така е то, просто на леда се върна грешният руснак.
Историята показва, че двамата са се засичали на 4 световни първенства (3 победи за Ягудин), на 4 европейски (там победите са 2/2) и едни олимпийски игри - където Ягудин отново надделя над Плюшченко. Неслучайно в Уикипедия статистиката за победите на Евгени е в две части - преди и след 2001/2002 - сезонът, в който се отказа Ягудин.
Както и да е. Радвам се, че му подкастриха крилцата - и то в момента, в който почти беше започнал да приема поздравления.

Eто ви волната програма на Алексей от 2002. Комбинация четворен-троен-двоен, плюс още един четворен скок - заковани. И не знам си колко тройни скока, всички прекрасно приземени. Най-добрите стъпки (след Канделоро, разбира се). http://www.youtube.com/watch?v=tu3s9aR0 ... re=related Е?
И кратката, която е една от любимите ми (заради стъпките): http://www.youtube.com/watch?v=GEfR4dQ8 ... re=related
Абе... съвършен беше. А това е любимата ми негова програма (извън гала програмите и професионалното пързаляне): http://www.youtube.com/watch?v=tyoSJKjZums Четворните си ги скачаше за добро утро - а днес са едва ли не събитие.

А и, честно казано, ми писна от "педерастките" и клоунските изпълнения на Плюшченко.
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”