Недопустим модераторски произвол!

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Недопустим модераторски произвол!

Мнение от allshallperish »

Проблемът е, че ако аз си бях изхвърлила "отрицателната енергия" върху нея, при положение, че дори я нямаше в тая въпросна снимка, щях аз да съм изяла Банана вече. Тъпо е някакси да се възползваш от "положението", което имаш, да правиш някви неща и да ти минава безнаказано. И да ги правиш, защото знаеш, че ще ти мине безнаказано.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Prudence написа:Да ама ако аз бях обидила някой така, щяха ме баннат нали?
Тъпо е, че правилата са различни за различните форумци.
Сеш' се?
алабала
Щеше да получиш предупреждение, което вероятно вече се е случло и на Мила. :wink:
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Забраната за публикуване на чужди снимки без разрешение във форума вече е добавена към правилата. Освен това държа да спомена, че според самият Закон за Авторско право е незаконно да се копира, възпроизвежда или разпространяват информация или материали, обект на авторско право (вкл. снимки) без съгласието на собственика на такова авторско право. По принцип фотографът е собственик на авторското право върху снимката или изображението. В случая това ме касае лично (фотоапарата и снимката са мои), така че очаквам и конкретно извинение към мен.
Виждам и, че Мила се е извинила, обаче никъде не виждам, че извинението се приема, което според мен е необходимост при всеки спор, защото иначе си остава предпоставка за продължаването му и занапред. Пък и все още виждам разни неприятни определения, за които няма извинение - "Тъпо е някакси да се възползваш от..." - в духа на предните обвинения в обида на Олшелпериш, смятам, че това конкретно е обида към Мила, че прави тъпи неща...
Аз лично нямам проблеми с извиненията, дори и когато вината не е особено моя. И освен че нямам проблеми, старая се и да не се налага да се извинявам повече от веднъж по един и същ повод. Извинението не накърнява предполагаемата ми чест. Тук мога да се извиня и затова, че когато Мила ми се оплака за публикуваната снимка, и казах, че я подкрепям в това да си каже, какво мисли по въпроса, така че извинението за конкретната формулировка, а не по принцип, е и от мен.
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”