Това пък е моята фермичка
Farm Ville
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: Farm Ville
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Не стана ли ясно на всеки средностатистически интернет или компютърен ползвател, че линкове, които водят към private полета, на които не се знае достъпа, не вършат работа.
Фермичката можем да ти я видим като си дадеш регистрационния мейл и ти станем съседи. Не ми се обясняват сега set и get методи и спецификации за достъп.
Можеш, може и на мен да пратишfak написа:abe, az що не мога да изпратя на жокера покана за съсед?
Цъкаш на линка по-горе, даден от колежката и си влизаш в твоята ферма (или се стартира, ако не си влизал досега).ericsson написа:Здравейте и аз искам да си направя ферма,не че съм компютърен лайк, но съм НЕСВЕДУЮЩ относно компютърните игри.Може ли някой да ми даде покана или каквото трябва там за да стартирам ферма,че идеята като четох мненията ми допадна и аз да си направя имение.
Иначе логиката на играта ли искаш да обясня? Трябва да напиша чаршаф.

Bate, на тебе съм ти пратила рикуест от вчера!
Ма не ми приемаш поканата нещо
А на Жокера наистина не мога да му пратя покана за съсед. Не ми излиза в менюто...

Ма не ми приемаш поканата нещо
А на Жокера наистина не мога да му пратя покана за съсед. Не ми излиза в менюто...
la douleur exquise
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз съм си изчерпал поканите и подаръците. Трябва да чакам... 
Into the endless we ride... 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мойто ферме' не ми се отваря.
Като цъкна на neighbors, ми дава списъка с приятели, отваря ми и free gifts секцията, но като дам play, не ми зарежда нищо след рекламната картинка - т.е. забива на нея.
Ще ми отиде и реколта, и всичко.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
- Курс: втори
И аз току що си направих една ферма, зарибихте ме
Да видим как ще ми върви земеделието... 
I speak sarcasm as a second language.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
fak написа:Bate, на тебе съм ти пратила рикуест от вчера!
вече го одобрих
Чакам да ми одобриш поканата за съсед
пиши Joker в текстовото поле там и ще ти излезе.fak написа:А на Жокера наистина не мога да му пратя покана за съсед. Не ми излиза в менюто...![]()

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Махни рекламната картинка, бя!Търговецът на кристал написа:... като дам play, не ми зарежда нищо след рекламната картинка - т.е. забива на нея.Ще ми отиде и реколта, и всичко.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Около 22 часа не си ли влизала досега. Редовно има проблеми. Много маймуни на клона са най-вероятно.Търговецът на кристал написа:Мойто ферме' не ми се отваря.Като цъкна на neighbors, ми дава списъка с приятели, отваря ми и free gifts секцията, но като дам play, не ми зарежда нищо след рекламната картинка - т.е. забива на нея.
Ще ми отиде и реколта, и всичко.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз пробвах да вляза към 7:30, когато се събудих. Мама е опитала още към 4 сутринта - и още тогава го е имало тоя проблем. Писах на съпорта им и чакам отговор - хайде, една реколта ще я прежаля, стига да не се налага да почвам отначало, че тъкмо я направих достатъчно прилична.
Носфи, не става, братчето ми. Тая рекламна картинка ти върви, докато се зареди играта. При мен зарежда донякъде, после дава Done и... нищо. Седи си картинката. Няма къде да се кликне по нея, няма и skip.
Носфи, не става, братчето ми. Тая рекламна картинка ти върви, докато се зареди играта. При мен зарежда донякъде, после дава Done и... нищо. Седи си картинката. Няма къде да се кликне по нея, няма и skip.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
Така направих си фермата и си търся съседи който иска да пише да му пратя покана,че съм сам няма ниой около мен 
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Сега искам да си я сложа, че да я преборя тая реклама :РТърговецът на кристал написа:Носфи, не става, братчето ми. Тая рекламна картинка ти върви, докато се зареди играта. При мен зарежда донякъде, после дава Done и... нищо. Седи си картинката. Няма къде да се кликне по нея, няма и skip.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не се занимавай, Боби - само аз имам проблем. Тая реклама си я има от 3-4 дни, но проблемът се е появил по някое време снощи. Като си гледам news feed-a във Facebook, другите нямат грижи. Нямам идея какво се е прецакало и защо пострадах - разчитам на съпорта да ми каже къде е дефектът. И преди съм имала проблеми с влизането, но е било за час-два (наааай-много). Сега ще стане цяло денонощие.
Мерси за желанието да помогнеш - оценявам го. Но дори и да се регистрираш, няма да имаш проблеми, та да се чудиш как да ги бориш.
Мерси за желанието да помогнеш - оценявам го. Но дори и да се регистрираш, няма да имаш проблеми, та да се чудиш как да ги бориш.
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
А просто мразя реклами, затова съм си ги разкарал от целия интернет. Може да се каже, че си търся предизвикателство :Р
А някой от вас пробвал ли е версията на плейфиш - country story? Любопитно ми е коя е по-добрата.
А някой от вас пробвал ли е версията на плейфиш - country story? Любопитно ми е коя е по-добрата.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Първият от приятелите ми, зарибили се по ФармВил, я е пробвал - много негативно настроен беше, даде й само една звездичка при оценяването из сайтовете. Аз не съм я отваряла дори, не знам за какво става дума - но вярвам, че мога да му се доверя по тоя въпрос: просто имаме много еднакви вкусове с него.
* Хъх... "еднакъв вкус" или "еднакви вкусове"? Щото ако е "еднакъв вкус", излиза, че ако някой тръгне да ни яде, ще му се сторим еднакви. Но пък тия "еднакви вкусове" ми изглеждат ужасно неуместни граматически... А' сега, де...
* Хъх... "еднакъв вкус" или "еднакви вкусове"? Щото ако е "еднакъв вкус", излиза, че ако някой тръгне да ни яде, ще му се сторим еднакви. Но пък тия "еднакви вкусове" ми изглеждат ужасно неуместни граматически... А' сега, де...
В края на ноември
В края на ноември