Трябва да гледаме някой кръг двамата
Конфигуриране на аеродинамичен пакет, настройки на ходова част, спирачки, избор на гуми...
Потъпка цялата красота в спорта.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

ти знаеш ли?!Ivo Penev написа:Въпрос:Цитатът в подписа ти откъде е и с какво те е спечелил,за да си го сложиш
Тоя въпрос е достоен за бира. Не, честно, много ме разсмя - мисля, че е най-добрият въпрос в тема от РиС, който съм мяркала досега.blackout написа: 5. Отиваш в Гърция и гледаш статуя на древногръцки войн без глава, с половин ръка и с един крак и отдолу пише победител. Как според теб изглежда победеният?
proUSA написа:Здрасти отново:
В личната ми библиотека има предимно научна литература - учебници1. Имаш ли си лична библиотека и колко книги имаш в нея?
На английски... Голям зор падаше в тия часове2. Чела ли си Джон Кийтс?
Са да не мислиш, че ше тръгна да те успокоявам?!Търговецът на кристал написа:
Фак, ш'плачкам. Много, дълго и напоително.
Не бих обобщила никога поведението всички жени или всички мъже... Нито ше давам мнение какво трябва или не трябва да правят, чувстват, мислят...Една жена винаги трябва...
Една жена никога не трябва...
Един мъж винаги трябва...
Един мъж никога не трябва...
Направо извъртам поглед като видя жена в клин и туника по тялото. Също така туниката да липсва, а на нейно място да има блузаА, и още един - изброй няколко модни престъпления в твоите очи.
Бeтон написа: Потъпка цялата красота в спорта.
в профила ми го има, майproUSA написа:а и как ти беше блога?
полузаспала.. А ти?bubbly_water написа:как си?
всъщност.. На гробищата..къде беше преди малко?
тараторкакво яде преди малко?
Абсолютно! Някои просто не разбират как сами си провалят успехите, щастието, живота.. Не са достатъчно смели да поискат и затова не получават нищо, или пропиляват това, което вече имат...смяташ ли, че това дали човек ще е щастлив, зависи не само от нещата, които му се случват, но и от способност да бъде щастлив, с която е роден?
Ми.. предполагам, че първото е нормално, а отсъствието на второто щеше да е противоестествено..нормално ли е някой да играе фифа и да псува като каруцар, докато го прави?
а нормално ли е това да ме дразни?
неправите ли си редовно семейни вечери със семейството (вечери - множествено на вечерЯ не на вечер)?
да съм сам сама със себе си... и да нямам нищо да правяидеалната петък вечер?
да се излежавам поне до ранния следобедидеалната неделя сутрин?
Извод: жени ходете без дрехиfak написа:
Направо извъртам поглед като видя жена в клин и туника по тялото. Също така туниката да липсва, а на нейно място да има блузаА, и още един - изброй няколко модни престъпления в твоите очи.![]()
Шалварите също са некъв грозен абсурд.
Мразя тигрови и леопардови ботуши
И късите панталонки върху чорапогащник