Teatyr
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Вижте, не знам дали сте я виждали наживо, но тази жена кипи от енергия, ухилена, младолика, жизнена, абе...чудо!
А дали е САМО нейна заслуга, не бих могла да кажа, само знам, че е 1 година по-млада от баба ми (доколкото знам, е на 72), която почина преди 9 месеца, а Лолова изглежда готова за олимпийски маратон. Да е жива и здрава, обожавам я! И баба Лили с всичките си операции не може на малкото й пръстче да стъпи...
А дали е САМО нейна заслуга, не бих могла да кажа, само знам, че е 1 година по-млада от баба ми (доколкото знам, е на 72), която почина преди 9 месеца, а Лолова изглежда готова за олимпийски маратон. Да е жива и здрава, обожавам я! И баба Лили с всичките си операции не може на малкото й пръстче да стъпи...
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
аз много обичам да ходя на театър и се радвам, че тук има и други ентусиасти
не бих могла да кажа, кои театри са най - добрите, защото почти във всички съм гледала стойностни представления, но ако тарсите съвет, за истински предстваления, за които си струва да си дадете парите... ГЛЕДАЙТЕ!!!: "Коса" в театър София или "Вечеря за тъпаци"
и "Повелителя на глупците" в Сатеричния театър или "Кучета" в руския център, последното пожъна фурор във Франция
ще проверя как стоят нещата с тетралната трупа на софийския и техните представления 
и "Повелителя на глупците" в Сатеричния театър или "Кучета" в руския център, последното пожъна фурор във Франция
let the sunshine in
- fire
- Живее, за да пише
Аз обожавам да ходя на театър и цяло лято с нетърпение чаках да дойде началото на новия театрален сезон и театрите да започнат да работят на пълни обороти. А сега поради стеклите се обстоятелства няма да мога да ги посетя
Някой ако е гледал нещо интересно моля да го сподели, така поне ще зная какво изпускам
Някой ако е гледал нещо интересно моля да го сподели, така поне ще зная какво изпускам
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
fire, ама ти си била голям мазохист...
(шегувам се); и аз миналата година по една или друга причина всяка седмица се канех да ходя на кино и все не ходех...поне знаех постановките в повечето театри..
Но тази- ще се стягам!
Успях да гледам само "Хъшове" в Народния- беше супер!Актьорите бяха страхотни, а и не мога да повярвам, че една по-модерна интерпретация ми хареса толкова много. По принцип се дразня на модернистичните и налудничави идеи, които се вкарват в класическите творби...Но беше много хубаво!
Успях да гледам само "Хъшове" в Народния- беше супер!Актьорите бяха страхотни, а и не мога да повярвам, че една по-модерна интерпретация ми хареса толкова много. По принцип се дразня на модернистичните и налудничави идеи, които се вкарват в класическите творби...Но беше много хубаво!
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хъшове в Народния ти е харесал? ЛОЛ!
Мен прословутия и прехвален Валери Йорданов ми къса нервите, ужасен е...иначе са ентусиасти...
Ходете в 199, там е истината, хора, горещо препоръчвам:
- Секс, Наркотици и Рокендрол (преди 2 дни Баташов ни побърка да ни ебава с едно другарче, ама и ние бяхме достойни съперници
)
- Алхимикът (ВЪПРЕКИ Валери Йорданов)
- Никой не знае, че сън куче
- Дуенде
- Храбрият шивач (не се майтапя, сериозно говоря)
В Армията не препоръчвам кой знае колко неща (аз не съм ги гледала и всичките), но може да гледате Секс, Наркотици и Рокендрол (с Ивайло Христов, Дони и коцето Калки), да сравнявате просто...макар че едва ли има място за сравнение, Баташов е несравним, просто лудница, експлозив...Също и Майсторът и Маргарита - заслужава си, малко се побъркваш, но е добре направено
а и Георги Спасов като Воланд...мда, такъв кеф просто няма...И Мая Новоселска - Бегемот, такава двойка (смееееееех, смех). Пък и Майсторът е Вальо Танев, когото никак не харесвам, но когото много уважавам, страхотен е. Виж, Маргаритите са много зле, а и Стефан Вълдобрев и Камен Донев засират пейзажа, хубавото е, че се появяват за доволно малко време 
Засега толкоз от мен...а, да, препоръчвам и Ръгби в Народния, весело е, също и Ритм и SEXXX на Андрей Баташов в Сълза и смях и Януари в Сатиричния (ама Януари май повече заради Любо Нейков и Краси Радков)
Мен прословутия и прехвален Валери Йорданов ми къса нервите, ужасен е...иначе са ентусиасти...
Ходете в 199, там е истината, хора, горещо препоръчвам:
- Секс, Наркотици и Рокендрол (преди 2 дни Баташов ни побърка да ни ебава с едно другарче, ама и ние бяхме достойни съперници
- Алхимикът (ВЪПРЕКИ Валери Йорданов)
- Никой не знае, че сън куче
- Дуенде
- Храбрият шивач (не се майтапя, сериозно говоря)
В Армията не препоръчвам кой знае колко неща (аз не съм ги гледала и всичките), но може да гледате Секс, Наркотици и Рокендрол (с Ивайло Христов, Дони и коцето Калки), да сравнявате просто...макар че едва ли има място за сравнение, Баташов е несравним, просто лудница, експлозив...Също и Майсторът и Маргарита - заслужава си, малко се побъркваш, но е добре направено
Засега толкоз от мен...а, да, препоръчвам и Ръгби в Народния, весело е, също и Ритм и SEXXX на Андрей Баташов в Сълза и смях и Януари в Сатиричния (ама Януари май повече заради Любо Нейков и Краси Радков)
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка: