Спортове в СУ-1 курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Re: Спортове в СУ-1 курс

Мнение от HeyGod »

RadoRado написа:Абе мен не ме интересува колко е добър отбора ;) Искам да има хора, с които може да се направи 1 хубав баскет :cheers:

п.с. изпита по плуване не звучи толкова тежък. Каква е дължината на басейна ?
Към 30-тина метра.Изобщо не е тежък,важното е да си направиш присъствията.Аз гръб не мога изобщо да плувам и само се нагълтах с вода,ама пак ми писа 6-цата ...
Няма време ... просто ако спреш да си почиваш,ти казва да почваш пак и така.
Ама аз бях при жената,тя е доста по-толерантна...
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

bggashnik написа:
blackout написа:
Spondaic написа:
RadoRado написа:А някакви отзиви за баскета ? Как са условията там ? И какво им представлява изпита ?
При стадион Академик е в някво салонче до колкото разбрах,дано отбора на унито е добър,че искам да се запиша в него. За изпита не знам сигурно стрелба от фаловете и вкарване от крачки
Колкото по-добър е един отбор, толкова по-мизерен е шансът да влезе някой първокурсник в него.
Че кво общо има това кой курс си със това дали можеш да играеш баскетбол :roll: :shock: :shock: :shock:
Ако наистина има добър сформиран отбор, има голяма вероятност вообще да не стане въпрос за "прослушване", това е общото. Един приятел от техническия, който си беше център титуляр във Варна, има си физиката и височината, просто му казаха, че отбор си има и да си цъка в залата.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Е тва ще е наистина гадно ако стане така, но съм чувал, че не е баш от звезди отбора на СУ. :P
Компютърни науки 1 курс
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Е искаш да кажеш, че няма четвъртокурсници, които да са били в отбора и да са завършили? И доколкото знам отбора на техническия не е най-добрият, така че...РАзбирам да са първи всяка година и да не им трябват нови попълнения, но който може да си играе баскет си го може. Малко самонадеяно от страна на треньора :shock:
Компютърни науки I курс
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

Малко в размисли ме хвърлихте,то ако е така да ходя в друг университет, където съм говорил вече и всичко е точно,но нали исках да съм в СУ, та знам ли. Ако има такива тарикати където да не ми дадат да съм в отбора въобще не ми трябва да уча в такъв унитерситет, аз без баскет не мога
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
be_naughty
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от be_naughty »

А бадминтон може ли да се запише като спорт :roll: :roll: :roll: ?? и изобщо от кои спортове може да си избираме ? :bounce: :bounce: :bounce:
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър
Специалност: психология

Мнение от FoxyGirl »

И какво споменахте за танци? :)
Аватар
muligan-cho
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Китаистика

Мнение от muligan-cho »

тва изпитите по танци ще са егати добрия момент за наблюдаване. :mrgreen:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

бадминтон не знам, но има тенис на корт. абе много са спортовете - танци, катерене, туризъм, футбол, волейбол, баскетбол, джогинг, самоотбрана, фитнес, аеробика, каланетика... плуване...има и още ама не ги помня
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

Spondaic написа:Малко в размисли ме хвърлихте,то ако е така да ходя в друг университет, където съм говорил вече и всичко е точно,но нали исках да съм в СУ, та знам ли. Ако има такива тарикати където да не ми дадат да съм в отбора въобще не ми трябва да уча в такъв унитерситет, аз без баскет не мога
Защо просто не се запишеш към някой клуб в София...

ПП. Примерът беше за техническия. Не знам, дали е актуален и за СУ. Най-добре потърси в раздела Спорт, някой който е ходил на баскетбол и го питай.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

АА то за техническия, не съм те разбрал,ами писал съм одавна ама явно няма никой който да е в отбора,май не посещават форума тези хора
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски

Мнение от Jorkataa »

blackout написа:Не е точно така. Има си изпит и не е много лесен. Трябва да се правят 20 клека, ако не се лъжа, със тежест, колкото е собственото ти тегло. Не се кляка толкова лесно с 80 килограма, ако не си работил по въпроса. Иначе другите компоненти са разни набирания и тънъ.
Това са пълни глупости... аз от 5 месеца общо взето сериозно се занимавам с фитнес и едвам клякам моето тегло сега, а пък там да те карат такива неща да правиш :lol: :lol:

Иначе бях тая година на футбол на Академик (в съседната зала до баскета) и мога да ви кажа, че е така за да си играеш цяла година нямаш проблеми, ама да влизаш в отбора на СУ трябва да си пълен връзкар, или следващия Майкъл Джордан :mrgreen: Поне това е моето мнение =0
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Доколкото разбрах от теб целия отбор се състои от много добри играчи. Тук обаче идва въпросът какво разбираш ти под добър играч. Ако наистина са страшно добри не е хубава работата.... :|
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

До колкото чух били са унсс преди няколко месеца с 2-3 точки,двама мой приятели са в техния отбор е не са титуляри,че са първа година, но тренират с основния отбор, така че на дали са само звезди в СУ
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Spondaic написа:До колкото чух били са унсс преди няколко месеца с 2-3 точки,двама мой приятели са в техния отбор е не са титуляри,че са първа година, но тренират с основния отбор, така че на дали са само звезди в СУ
Абе и аз така си мисля сега... Колко ли изявени баскетболисти записват в СУ? Според мен ако си имаш талант се целиш в баскетбола като професия. Надявам се да се вредя.
Компютърни науки 1 курс
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”