Приети Социология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Re: Приети Социология
да кажем, че може и мен да броите 
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- maria_t
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
аммм
кажете по някоя дума за себе си. кой от къде е?
аз съм от Бургас

аз съм от Бургас
- Steinn
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
От София съм аз.
А кое желание ви беше Социото колеги? 
Því örlög hvers manns gefa lit sinn og hljóm sinn hans verki.
- be_naughty
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
Hа мен ми беше 2-ро желание,но сега съм много доволна,че влязох именно това!

Здравейте и честито на новоприсъединилите се към темата 
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- Green-Space^^
- В началото бе словото
- Курс: втори
И аз да се разпиша ...
П.С. Здравейте и добре дошли и от мен!
.. и при мен е така : )be_naughty написа:Hа мен ми беше 2-ро желание,но сега съм много доволна,че влязох именно това!![]()
![]()
![]()
П.С. Здравейте и добре дошли и от мен!
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..
All this pain is an illusion...
-
lol
- В началото бе словото
Брех, ние сме били много!
На мен ми беше първо желание (:
На мен ми беше първо желание (:
- Steinn
- В началото бе словото
На мен ми беше съответно 4-то (с език) и 6-то (с философия)
, като си мислех, че ще изкарам повече по език, отколкото по Философия, ноооо не стана така.
Иначе се радвам, че съм Социология, даже след като си написах желанията много се ядосвах защо не я бях сложил на трето място, след Психологията, но за малко съм се разминал със Унгарската филология, и ето ме тук.
Иначе се радвам, че съм Социология, даже след като си написах желанията много се ядосвах защо не я бях сложил на трето място, след Психологията, но за малко съм се разминал със Унгарската филология, и ето ме тук.
Því örlög hvers manns gefa lit sinn og hljóm sinn hans verki.
- wtf
- Драскач
Здравейте на новите колеги! Вашата тема е много по-жива от нашата миналата година
Спортът и езикът не са задължителни. По едно време се носеше слух, че ако не си записал език или спорт не можеш да запишеш магистратура, но МОНИ, инспекторката, разсея тезьи съмнения.
Групите не ни ги определиха по ред на записването, а на 1-ви октомври пуснаха 3 листа за 3 групи и всеки се записа където реши.
А тези, които искат философия, винаги мкогат да запишат като втора специалност.
Ако имате още въпроси - питайте, ще помагам с каквото мога
Спортът и езикът не са задължителни. По едно време се носеше слух, че ако не си записал език или спорт не можеш да запишеш магистратура, но МОНИ, инспекторката, разсея тезьи съмнения.
Групите не ни ги определиха по ред на записването, а на 1-ви октомври пуснаха 3 листа за 3 групи и всеки се записа където реши.
А тези, които искат философия, винаги мкогат да запишат като втора специалност.
Ако имате още въпроси - питайте, ще помагам с каквото мога
I speak sarcasm as a second language.
- Steinn
- В началото бе словото
Здравей!
Много се радвам, че няма да са задължителни.
Не, че имам нещо против да ходя на спорт де, но някак вповече като че ли ще ми дойде.
За езика съм чувал че нивото на преподаване не е кой знае колко добро във ФФ?
Това така ли е, защото ако да, малко се обезмисля да пиша и език.
А да попитам за групите - винаги ли ще сме по групи, или ще имаме и общи лекции?
И също за програмата - в първи курс в колко дни от седмицата има лекции горе-долу, защото аз бях гледал едни програми в които имаше заетост 6 дни в седмицата?
Иначе доволни ли сте от преподавателите, добре ли поднасят материала, и прочее?
За езика съм чувал че нивото на преподаване не е кой знае колко добро във ФФ?
А да попитам за групите - винаги ли ще сме по групи, или ще имаме и общи лекции?
И също за програмата - в първи курс в колко дни от седмицата има лекции горе-долу, защото аз бях гледал едни програми в които имаше заетост 6 дни в седмицата?
Иначе доволни ли сте от преподавателите, добре ли поднасят материала, и прочее?
- maria_t
- В началото бе словото
Темата трябва още да живне, стига се покривайте, колеги
Спортът е много добра идея, но за съжаление винаги се почва с ентусиазъм.. иии.... на третия ден се чудиш кой те е бил по главата да се записваш
ако трябва да съм честна и за езика също не очаквам да е на кой знае какво ниво. Обаче нямам търпение да видя групата
в като цяло се чувствам както преди горското училище в 3ти клас 
-
lol
- В началото бе словото
Малко остана, колеги, и ще се запознаем хехе.
Иначе аз искам да попитам щом не са задължителни спорта и езика, ако се запишем ще имаме ли оценки и те ще влияят ли по някакъв начин при формирането на успеха за стипендия и общежитие?
Иначе аз искам да попитам щом не са задължителни спорта и езика, ако се запишем ще имаме ли оценки и те ще влияят ли по някакъв начин при формирането на успеха за стипендия и общежитие?
- von
- В началото бе словото
- Специалност: СУ - Социология
Ако е възможно тези, които са компетентни и знаят да напишат повече за формирането на групите
Благодаря

Благодаря
- Green-Space^^
- В началото бе словото
wtf - Радвам се и благодаря, че обърна внимание на темичката ни
Поне един човек да може да ни разясни малко как стоят точно нещата още преди започването на годината .. ;]] Защото ние разглеждаме програми, коментираме, но е много хубаво, когато директно можеш да попиташ някой, който вече е малко по - навътре и може обективно /доколкото изобщо е възможно де/ да сподели впечатленията си ... ;]] Ето, например, за спорта и езика .. ние просто вече бяхме започнали да се ориентираме какво да изберем, като мислехме, че е задължително и тази информация сега е много полезна
Иначе, на мен също ми е интересно дали, ако запишем спорт и/или език по желание, ще имаме изпити - оценки и дали ще влияе на успеха, както попита и lol вече ...
Относно групите - това е чудесно, че сам можеш да решиш към коя група да се запишеш... Въпросът ми може да е малко глупав и неуместен, но не знам и ще попитам - Лекциите и упражненията на отделните групи по различно време ли са?! Т.е. - ако сам си избираш групата, можеш ли сам да определиш по кое време г/д /в зависимост от различните възможности, които се предлагат де/ да ги посещаваш ...
За 2-рата специалност .. за сега така го обмислям, ще видим в последствие какво ще стане .. ;]]
maria_t - За спорта .. след като при нас е избираем, това е известно облекчение, защото, който иска да запише, ще има тази възможност и се предполага, че ще ходи с кеф, защото сам си го е избрал, а който не иска - просто ще пие една бира някъде с приятели през това време и така ..
Иначе, ще се видим и бързо ще си омръзнем вероятно xDDD .. Що за оптимизъм?! НЕ, надявам се да не стане така ест .. ;]]
von - Ами, wtf е написала принципно как се формират групите
На мен по - скоро горните ми запитвания, свързани с тях, са ми интересни...
П.С. - И.. наистина не би било яко да учим 6 дни в седмицата...
Относно групите - това е чудесно, че сам можеш да решиш към коя група да се запишеш... Въпросът ми може да е малко глупав и неуместен, но не знам и ще попитам - Лекциите и упражненията на отделните групи по различно време ли са?! Т.е. - ако сам си избираш групата, можеш ли сам да определиш по кое време г/д /в зависимост от различните възможности, които се предлагат де/ да ги посещаваш ...
За 2-рата специалност .. за сега така го обмислям, ще видим в последствие какво ще стане .. ;]]
maria_t - За спорта .. след като при нас е избираем, това е известно облекчение, защото, който иска да запише, ще има тази възможност и се предполага, че ще ходи с кеф, защото сам си го е избрал, а който не иска - просто ще пие една бира някъде с приятели през това време и така ..
von - Ами, wtf е написала принципно как се формират групите
П.С. - И.. наистина не би било яко да учим 6 дни в седмицата...
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..