девствеността-гордост или проблем?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Hobbledehoy написа:Switched,ако твоята приятелка е достатъчно морална да го прави всяка вечер с този,който и плаща сметката,то се надявам да вземаш стипендия.И то добра.Ако не си забелязвал ,има и такива момичета,които след първата водка(пак зависи от килограмите ,де) харесват всички момчета,а има и такива,които по принцип си ги харесват.Като им е кеф да се праскат на поразия-да се праскат,ама защо трябва и да ги уважавам.

Не е особено подходящо да ми се правиш на социолог или психолог,както и да ми генерелизираш.Опитай се да осмислиш позицията си преди да аопострофираш останалите и самоцелно да употребяваш думички,които си чул от Иво Инджев докато си си пощил въшките.Освен това вече ви видях с Ози какви сте ми цървули в една друга тема. :wink:
Пич, с арогатния си начин на изразяване не постигаш нищо освен не особено положителнотп мнение у хората, които четат мненията ти. Ако това ти е целта - да изпъкнеш като го разтваряш отвореняк със самочувствие на вечно прав...ок, в противен случаи си прочети поста и се замисли дали тук е мястото да си изкарваш огорчението от живота ;)[/off]
По темата, имаш интересна логика. Значи всяко момиче готово да легне с повече от две момчета през живота си има намерение и да кръшка с всеки срещнат мъж? Просто говорим за различни неща. Явно си сложил емотиконката, за да изразиш мнението си за "пачаврите", но тъй като темата е конкретно за девствеността реших, че се мръщиш на това, че почти няма такива "запазили честта си".

ПП. Нито използвам думички самоцелно, нито се правя на психолог нито на социолог. Държа да отбележа, че и Иво Инджев не съм го слушал нито имам въшки.

А, да : РАЗБЕРЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ, ЧЕ ДА НАРЕЧЕТЕ НЯКОГО ЦЪРВУЛ(/ТЪПАК/МАЛОУМНИК...) НЕ ПРАВИ ТЕЗАТА ВИ НИ НАЙ-МАЛКО ПО-ВЯРНА. Излишна употреба на caps lock, нали? Всъщност излишен post, можеше просто да те нарека цървул и да се считам за прав 8)
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Каква чест бе ,какви 5 евро...Абе хора вие в 19век ли живеете...Тая тема е супер глупава.Който иска да се *бе да се...Който иска да се пази да се...пази :wink: .Който иска ,но не му пускат -има си жрийци на любовта...Хайде със здраве! :D
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Хахахаа, Мушрум, разби ме!
Иначе има доста излишни теми, все пак при всекиго си е индивидуално, не самоза девствеността, а и за брака,за случая с изнверите и т.н.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Абе не ,че са излишни(включително и тази тема),но някои хора ги взимат много навътре :lol:
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Да, но няма точни модели за живеене... Не може да се ръководим винаги от мнението на другите,за това се получават и излишните спорове... Пък с моята твърдоглавост,каквото ида ми кажат,аз ще направя това,което сметна за добре,за това някои теми мис е виждат излишни...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Hobbledehoy
В началото бе словото

Мнение от Hobbledehoy »

user-1209 написа:
Hobbledehoy написа: А,да :РАЗБЕРЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ ,ЧЕ СЕ ПИШЕ "ИМАМ ПРЕДВИД"( А НЕ НА/В/ОТЗАД/НЕДАЛЕЧ И Т.Н. ПРЕДВИД) И "НЯМАМ ПРЕДСТАВА"( А НЕ НЯМАМ НА/В/ПОД/ОКОЛО И Т.Н. ПРЕДСТАВА) .Тук не визирам никого конкретно,Включен,не се засягайте нито ти ,нито братството с големите кичари :lol:
А ти като си такъв разбирач, се научи, че се слага интервал след препинателния знак - не преди него!

Хахахахаха, ти си бил голям педа....нт, бе!След изследването с лупата само това ли откри?!Жалък си, а с този интервал направо обезсмисли глобалицията :lol: .Дай ме на съда в Хага за нарушение на изконните пунктуационни правила,заслужавам го.

Switched, намирам съприкосновението ти с клавиатурата за ръкоблудство,затова няма да се задълбавам нито с теб, нито с темата.Ще кажа само,че ти си този,който се прави на много модерен и вървежен.За теб явно е по-важно да се каже,че старото е лошо,вместо да се изрази някакво лично мнение.Това не е само твой проблем, де, а и на зловещи и безскрупулни пичове като усер-а :lol: .По-добре е да мълчиш,отколкото да въртиш едно и също,което и без това си е изградено изцяло върху отрицанието и води началото си от "непокорните" хипита(сега-метълите-антикомформисти хаха).Извън модерното и моралното има нещо повече,но във вашите случаи,момчета,това е въздух. Пробвай да мислиш за нещата по различен начин-по твой,всъщност.user,ти не пробвай,не си нагоден.
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Hobbledehoy написа:
user-1209 написа:
Hobbledehoy написа: А,да :РАЗБЕРЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ ,ЧЕ СЕ ПИШЕ "ИМАМ ПРЕДВИД"( А НЕ НА/В/ОТЗАД/НЕДАЛЕЧ И Т.Н. ПРЕДВИД) И "НЯМАМ ПРЕДСТАВА"( А НЕ НЯМАМ НА/В/ПОД/ОКОЛО И Т.Н. ПРЕДСТАВА) .Тук не визирам никого конкретно,Включен,не се засягайте нито ти ,нито братството с големите кичари :lol:
А ти като си такъв разбирач, се научи, че се слага интервал след препинателния знак - не преди него!

Хахахахаха, ти си бил голям педа....нт, бе!След изследването с лупата само това ли откри?!Жалък си, а с този интервал направо обезсмисли глобалицията :lol: .Дай ме на съда в Хага за нарушение на изконните пунктуационни правила,заслужавам го.
Абе ти си много просто момче, бе! Ама какво да ти обяснявам... аре пали...
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аватар
Hobbledehoy
В началото бе словото

Мнение от Hobbledehoy »

Ами ограмоти ме,бате!

Дано се сещате за КОГО говоря :?
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Hobbledehoy написа:Ами ограмоти ме,бате!

Их, не му бях забелязал грешката в подписа.
Както и да е...

МОЛЯ ДА ПРЕСТАНЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ!!!
АКО ИМАТЕ ДА КАЗВАТЕ НЕЩО ПО ТЕМАТА, ВСИЧКИ ЩЕ ВИ
ИЗСЛУШАМЕ С УДОВОЛСТВИЕ!
Благодаря предварително.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Hobbledehoy написа:Ами ограмоти ме,бате!

хех хитрец... :lol:
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Hobbledehoy, благодаря ти, че няма да се задълбочаваш с мен и ръкоблудството ми, но моля, не изисквай от мен да замълча. Не всички хиляда и кусур "усери" са отвратени от post-овете ми, така че остави нас заблудените псевдо-философи да си пишем псевдо-разсъжденията. В крайна сметка, всеки сам решава какво да говори и ако ти смяташ, че се излагам, аз не мисля така.

BTW, не отричам старото, а просто не съм съгласен с това всичко ново да бъде представяно като продукт на крайна деградация, малоумие и т.н.
Аватар
Cynthia
От дъжд на вятър
Специалност: Печатни медии
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от Cynthia »

девствеността-гордост или проблем?

Ъ!? Факт. Променлива. .....
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Че е променлива величина ,променлива е ,но само в една посока и е не обратима :lol: :lol: :lol:
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

John_Coffey написа:
Гост написа:
John_Coffey написа:
Гост написа:
John_Coffey написа:И ти нищо не каза, ама нейсе :D
едвали
Баш :wink:
Ц
Ц "ц"! :wink:

Разбира се, че има момчета, които могат да отказват - аз съм жив пример. Хич нямам намерение да пиша в такива лишени-от-смисъл теми, но просто трудно ще оставя твоето "ц" да е последното :lol:
Пуста гордост...
Not true.
Не говорим за крокодили, а по принцип. Момче си се натиска с мацка
и ей така изведнъж, от нищото, я реже. Познавам само един такъв
пример ама той се е гаврел нещо, така че не се брои.
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

user-1209 написа:А ти като си такъв разбирач, се научи, че се слага интервал след препинателния знак - не преди него![/b]
ей, ей, хора, успокойте се бре, моля ви се, пийс, плийз :lol:
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”