Избори 2009

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено

За кого ще гласувате ?

Коалиция за родината
1
2%
Синята коалиция
14
25%
Български национален съюз
0
Няма гласували
Национално движение за спасение на отечеството
0
Няма гласували
Обединение на българските патриоти
0
Няма гласували
Другата България
0
Няма гласували
Политическо движение "Социалдемократи"
0
Няма гласували
Зелените
1
2%
Партия на либералната алтернатива и мир
0
Няма гласували
Българската лява коалиция
0
Няма гласували
НДСВ
6
11%
Съюз на патриотичните сили „Защита"
0
Няма гласували
Коалиция за България
1
2%
Атака
2
4%
ДПС
0
Няма гласували
ГЕРБ
27
49%
ЛИДЕР
1
2%
Ред, законност и справедливост
1
2%
Няма да гласувам
1
2%

Общо гласове: 55

O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Избори 2009

Мнение от O|OeHukc »

НДСВ имат най-добрите кадри в политиката у нас, но просто не се получи с тях... така че, да се махат... следващите ще се махнат след 4 години... по-следващите също ще се махнат след 4 години... ... ...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

iliyana_blg написа:
Scorpion написа:Никой не ти говори за опозиция, а за "фина настройка" на коалиционното управление. НДСВ го умее
Честно казано не мисля, че НДСВ може да направи "фина настройка". Реално погледнато НДСВ не са направили нищо, с което да бъдат запомнени през последните 8 години.
Браво бе! Присъединяването ни към НАТО и ЕС какво да му помним...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Такам... народа иска внезапно подобряване на живота! Това никога няма да стане, но проблема е, че сегашните темпове са доста бавни... затова, ново правителство... нов цар, нов спасител...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

O|OeHukc написа: затова, ново правителство... нов цар, нов спасител...
Сизифов труд...
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

българският народ е един Сизиф

въртим се в омагьосан кръг...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Политическите реалии у нас поемат в погрешна посока още със слизането на консервативната партия от политическата сцена. Оттогава насам политиката се асоциира преимуществено с реторика и софистика...
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Хм, не може да се каже с консервите как ще се развиеше държавността!
Наборе, ти за Стамболов какво мислиш?
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Стамболов е българският Макиавели. Най-големият български политик. Изключителен държавник във всяко едно отношение - и във външнополитическата ориентация, и в икономическата политика, и във вътрешнополитически план, ако щете.
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика

Мнение от iliyana_blg »

Scorpion написа:
iliyana_blg написа:
Scorpion написа:Никой не ти говори за опозиция, а за "фина настройка" на коалиционното управление. НДСВ го умее
Честно казано не мисля, че НДСВ може да направи "фина настройка". Реално погледнато НДСВ не са направили нищо, с което да бъдат запомнени през последните 8 години.
Аз не казах, че по време на управлението им не се е случило каквото и да било, а казах, че те не са направили нищо запомнящо се. Все пак заслугата за приемането на България в НАТО и ЕС не е изцяло тяхна, не мислиш ли?

Както и да е, всеки има свои виждания за нещата. ;)
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

iliyana_blg написа:
Scorpion написа:
iliyana_blg написа:
Аз не казах, че по време на управлението им не се е случило каквото и да било, а казах, че те не са направили нищо запомнящо се. Все пак заслугата за приемането на България в НАТО и ЕС не е изцяло тяхна, не мислиш ли?
Не мисля
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

iliyana_blg написа:Честно казано не мисля, че НДСВ може да направи "фина настройка". Реално погледнато НДСВ не са направили нищо, с което да бъдат запомнени през последните 8 години.
Абсолютно вярно, но пък как се правеха, че работят. :)
Knights of the Cross
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

В неделя отивам да гласувам за ГЕРБ. Писна ми да гледам Хари Потър всеки ден по телевизията и да ми говори за финансовата криза, да ми пускат клипчета на Костов и Бойко. Значи могат да пускат репортаж как замерват Бойко с яйца, а да не кажат, че са освирквали Станишев във Варна.
Хвалят ми се колко работни места са създали. И къде са те ? В чужбина ли ? Една магистрала не построиха тия некадърници. Да изброявам ли още ? И ако Хари Потър си мисли, че заслугата да влезем в ЕС е на неговия кабинет, жестоко се лъже.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Местата, които създават са на минимална работна заплата. Тази минимална работна заплата получава също толкова минимално увеличение. Въобще при социалистите май всичко е минимално. :)
Цялата работа със свършената от тях работа е лъжа, ко се вгледаш по-надълбоко. Увеличават минималните заплати и пенсии, защото не могат да увеличат средните. Колко хора на минимална заплата познавате в България, че да се хвалят с това? Пълни глупости.
Knights of the Cross
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

След 4 години, като и от Бойко се разочаровате, ще се появи нова партия, начело с някое магаре, и вие пак за нея ще гласувате - колкото да бием шута на тия, които са управлявали досега...
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Всеки, който си мисли, че дадена партия ни е вкарала в ЕС и НАТО, дълбоко, ама ДЪЛБОКО се лъже

Влязохме в тези организации, защото ЗАПАДНЯРИТЕ искаха.Имам доста да уча и не ми се пишат сега фермани, но ще се опитам да се обоснова малко по-подробно.

Забежете последователстта на разширението на ЕС посока Изток - Чехия, Словения и Словакия , след това Полша и Прибалтийските републики, след това Румъния и България.Заговори се за присъединяване на Украйна към ЕС.Какво общо имат тези държави една с друга ? Всички те са бивши сателити на Русия (СССР).Целта на това присъединяване беше чисто и просто докато Русия се съвзема от краха на комунизма тези държави да бъдат изкопчени от кръга на влияние на Русия и да бъде "европеизирани".Тоест, да се елиминира руското влияние в тях.Ако погледнете картата и видите къде се намират Прибалтийските републики, Украйна и Грузия, ще видите, че правят един своеобразен "кордон" около Русия.Защо си мислите беше тази война в Грузия?Щото на Русия и пука за някакви алани с руски паспорти?Защо си мислите беше спрян газа на Украйна ? Защо Путин лично дойде до България да пописва споразумения ? Защо не спират тия афери с АЕЦ Белене ? Нали не си мислите, че България отговоря дори на 1/2 от изискванията за членоство в ЕС !?

Проблемът е чисто геополитически, а това, че дадена партия си преписва присъединяването на страната към ЕС за своя заслуга е чист популизъм.

пс. не отговорят на реплики към мен отправени от "политикани", които не се обосноват добре защо смятат, че не съм прав
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”