Размисли и страсти с Boromir
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Размисли и страсти с Boromir
Графиньо, Кристо да не се е вселил в тебе?Blood Countess написа: Н, какво мислиш за Кристо?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Кога ще пиеме бири? Беше споменал нещо по-рано... 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всеки от нас носи по един Кристо в себе си, просто някои добре се прикриватScorpion написа:Графиньо, Кристо да не се е вселил в тебе?Blood Countess написа: Н, какво мислиш за Кристо?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Ммм, тъй като днес съм дефектна, нека взема и аз да питам нещичко...
Каза, че си по-конфликтен от известно време - а защо? Какво може да те направи по-... кротък и толерантен?
Имаш ли гъдел? (Това даже нз от 'де ми хрумна)
Знаеш ли как се (раз)връзва оби?
Стайни растения - за или против? В саксия или ваза? Или японска чакълеста градинка?

Каза, че си по-конфликтен от известно време - а защо? Какво може да те направи по-... кротък и толерантен?
Стайни растения - за или против? В саксия или ваза? Или японска чакълеста градинка?
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Тва за Кристо, не биваше да го питате, аз си спомням отговора от миналото лято, като питах лично...
И ако Боромир, си го е променил, нека сподели...
пс: "Кристо не е нещо, което всеки има, но е нещо, което всеки би искал да има"
- Оскар Уайлд за Кристо
И ако Боромир, си го е променил, нека сподели...
пс: "Кристо не е нещо, което всеки има, но е нещо, което всеки би искал да има"
- Оскар Уайлд за Кристо
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Ха добър ден и на тебеБeтон написа:Ето ме и мен![]()
1. Ще помниш ли великите футболни моменти на ФК Форум СУ
2. Тимчев ли опропасти класирането ни за финала![]()
![]()
![]()
3. Актуален (не знам дали следиш БГ агенциите): - Черноморец в управата с Фреди Бобич и треньор Балъков, както и новото допълнение Гонсалес (приятел на Сичеро) ще бъдат ли фактор в новото първенство?
4. Обратно на логиката - какво има в България, а в Япония го няма (било в материален или духовен аспект)
5. Любовен - и все пак не си ли почувствал тръпка от пръв поглед към някоя женска, без значение дали е приключила след 2 минути, 2 часа и прочие...
6. Какво ти е мнението... за мен (ааа шегувам се. Това е запазена марка на мустакатото момче Кристо)
1. Е как? Винаги. Трябва пак да се съберем за някой мач.
2. Не. Аз бях.
3. Известни имена не значи качествени индивиди. Но пък щом могат да наемат тях, значи имат пари. А щом имат пари, ще имат и резултати. Фактор не смятам, че ще бъдат, но могат да бъдат трън в петата на по-силните отбори и да крадат точки от тях тук и там. И да се доберат до някое от по-предните места в средата на таблицата - 5, 6, 7. Повече - не мисля.
4. Имаме лекота на общуване, която хилядолетният етикет и традиции не са позволили да се развие в Япония.
5. Съм, съм. Но никога не ми е отнасяла главата. Да си кажа "Ей, какво хубаво момиче!" - случаи много, но да ми изпъкнат очните ябълки като на пекинез - няма.
6. Ти сам си го беше казал едно време - Илиян - тигъра

Blood Countess написа:Н, какво мислиш за Кристо?
Доколкото си спомням, преди бях казал, че мнението ми за Кристо е равно на неговото за мен. Ерго - не особено високо. И не ми харесват някои страни на поведението му - опитите да провокира, склонността да е на всяка манджа мерудия и склонността да занимава другите със себе си повече, отколкото добрият тон повелява.
Всичко това дотук е доброжелателна критика, защото така или иначе нямам интерес да се давим с Кристо по какъвто и да е повод. И за да не стане само критика - горните модели на поведение понякога предразполагат към много забавни за четене попадения и се е случвало да се подсмихна доволно на някое остроумно подмятане на Кристо. Никога по мой адрес, разбира се
Последно промяна от Boromir на 15 Май 2009, 01:22, променено общо 1 път.

Специално ще се свържа с теб за целта. Както вече споменах, ще съм у дома през август, особено втората му половина. Устройва ли те в общи линии?JudyRamone написа:Кога ще пиеме бири? Беше споменал нещо по-рано...

Я
Ммм, не е задължително да си дефектна, за да общуваш с мен. Но помага, фактinc написа:Ммм, тъй като днес съм дефектна, нека взема и аз да питам нещичко...
По-конфликтен съм заради осъзнаването на една тъжна истина - че където и да се намирам, е пълно с идиоти. Едно време питаех идеала, че идиотите се концентрират около определени точки по земната повърхност и тези точки могат да бъдат дефинирани и отбягвани. Мда, колко грубо може да сбърка човек... Като лорд Келвин, който се изцепил през 1902 г., че "...авиацията няма бъдеще. Никой балон и никакъв самолет никога не биха били успешно изобретение."
Та като следствие от осъзнаването на тази грешка нивата ми на търпимост към глупостите и изобщо съществуването на идиотите спаднаха драстично, което малко по малко повлия и цялостния ми характер.
Не, никакъв гъдел. Пълно дърво съм.
Не знам. В редките случаи, когато съм носил кимоно или юката, винаги е имало кой да ми върже пояса. Пък и за мъжете не е важно - виж, дамското оби с неговите мусуби-възли е висш пилотаж
Твърдо за, макар да нося постоянния проблем да забравям да ги полея.
Благодаря

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тъкмо ми хрумна - имаш ли си фетиши? 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, не му е точно тук мястото да обсъждаме сексуалните ти фетиши (има си 18+ за тази цел и може да те набутаме в [DE], ако имаш желание
), пък и не съм съвсем сигурна, че искам да знам
. Имах предвид материални, но може да споделиш и за религиозните си, щом спомена. 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Малко въпроси и от мен
1. Смяташ ли, че носиш на майтап? А на критика?
2. Имаш ли силата да признаваш грешките си пред другите?
3. Екстроверт или интроверт си?
4. Мизантроп ли си?
5. Какво означава според твоята представа "смислен живот"?
6. Кой е висшият съдник за теб - Бог или самият ти?
7. Би ли променил религиозната си принадлежност и в каква посока?
8. Коя трябва да е приоритетната насока в себеусъвършенстването - познанието, волята, вярата или нещо друго?
1. Смяташ ли, че носиш на майтап? А на критика?
2. Имаш ли силата да признаваш грешките си пред другите?
3. Екстроверт или интроверт си?
4. Мизантроп ли си?
5. Какво означава според твоята представа "смислен живот"?
6. Кой е висшият съдник за теб - Бог или самият ти?
7. Би ли променил религиозната си принадлежност и в каква посока?
8. Коя трябва да е приоритетната насока в себеусъвършенстването - познанието, волята, вярата или нещо друго?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
А, и аз не съм сигурен, че искам да говоря за сексуални фетиши и прочие девиацииBlood Countess написа:Е, не му е точно тук мястото да обсъждаме сексуалните ти фетиши (има си 18+ за тази цел и може да те набутаме в [DE], ако имаш желание), пък и не съм съвсем сигурна, че искам да знам
. Имах предвид материални, но може да споделиш и за религиозните си, щом спомена.
Та, материални - пристрастен съм към метални капачки от бутилки (Представи си чичо Скрудж как плува в трезора си с пари. Сега си представи 11 000 капачки на пода и аз се въргалям сред тях. Радост
Много обичам да си играя с пари - монети, банкноти, уотева - да ги премятам в ръчички, да ги трупам по купчинки. Изключително разтоварващо, когато има много ресурси по купчинките
Освен това обичам валчести, загладени от водата камъни във всякакви размери, от зарче до футболна топка.
Накратко - не съм съвсем У ред.
Сега религиозните - обожавам икони. Не мога да живея без икона наоколо. И не смятам, че са идоли, а че са физически символ на вярата и божествеността. Другите неща, което ми доставя висша наслада да гледам и да побутвам с пръсти, са резбовани амвони, иконостаси, тронове и прочие. Наистина е интересно да почувстваш къде е дялало длетото, къде е полирала шкурката, за да се получи такова красиво творение. А особено много обичам леки неравности и пукнатинки - дават усещане за човешко, топло несъвършенство, като същността на вярващия