Ще отговарям избирателно тая вечер, че нещо ме дразните с тези нападки в темата ми.
Scorpion написа:
1)Вие не знаете ли, че този форум не съществува и всичките тук сме си въображаеми другарчета?
2)Или напротив - това е истинската реалност, а всичко извън форума е заблуда? Дали просто не сме избрали червеното хапче ---------->
http://www.youtube.com/watch?v=te6qG4yn-Ps
Lord, кой от тези два варианта би предпочел? А кое хапче?
It is the world that has been pulled over your eyes to blind you from the truth...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нарочно цитирам целия ти пост, защото ме кефи замисълът, а отделните части самостоятелно губят смисъла си.
Форумът е толкова реален, колкото е говоренето по телефона, разговорите тет-а-тет, писмата, телеграмите, чатовете и изобщо всички останали начини за комуникация. Техниката се развива, хората не. Те се държат на живо, така както във форума, говорят по същия начин и изразяват подобни идеи. Никого не съм делил хората на "форумци" и други, ми това е все едно да ги деля на такива, с които говоря по телефона и такива, с които говоря само на живо. Форумът е средство (и чума, но това е друг въпрос).
Относно оплакването ти, че помежду си се държим "свежарски" - съжалявам (всъщност не ми пука, ама така е лафа), че те дразни, но във форума се отнасяме едни към други така както навсякъде другаде. И тъй като в "истинския живот" сме си близки, държим се като такива и тук. И е съвсем нормално с човек, който ти е близък да се държиш по-отпуснато. Ей това е нашто "свежарство".
Просто вие превръщате темата в автореклама...
Бил съм и страничен наблюдател на форума и зная, че наистина се оставя такова впечатление, но не е целен ефект - просто мястото е публично и всичко се вижда. Ама не върви да се държим сковано като девица през първа брачна нощ само защото на някой му се струваме елитарни. Каквито не сме. Точно обратното.
Митко да каже дали съм връщал хора
Не си бре, Кире. Бтв като ти гледам въпросите, няма да получиш отговорите, които очакваш, ама това е яко, защото ти не си и очаквал да ти дам отговори, които очакваш.
Scorpion написа:Хах, не, благодаря. Definitely not where I stand
Не се заричай. Форумът е чума.
Хах, току-що за шръв път през цялата си форумна кариера изтрих мнение. Верно е опияняващо, вече влизам в положението на модераторите.