1 май 2009 - Хората преди всичко!

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Re: 1 май 2009 - Хората преди всичко!

Мнение от tamerlan »

Machtwille написа:
tamerlan написа:И какво общо има размахването на неонацистки символи от групичка лумпени, пардон - свободни националисти - с деня на труда? :roll: Или може би просто "Комбат Адолф Хитлер крю" прави траурно шествие в памет на фюрера?
Родолюбиви младежи излизат на улицата, за да изразят протеста си срещу социалната несправедливост. Нещо лошо?
Аха, група неразбрани германски националисти, родени на грешното място и в грешното време - целият свят е пълен с такива онеправдани люде :( (или поне футболните стадиони...)
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Machtwille
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Machtwille »

tamerlan написа:
Machtwille написа:
tamerlan написа:И какво общо има размахването на неонацистки символи от групичка лумпени, пардон - свободни националисти - с деня на труда? :roll: Или може би просто "Комбат Адолф Хитлер крю" прави траурно шествие в памет на фюрера?
Родолюбиви младежи излизат на улицата, за да изразят протеста си срещу социалната несправедливост. Нещо лошо?
Аха, група неразбрани германски националисти, родени на грешното място и в грешното време - целият свят е пълен с такива онеправдани люде :( (или поне футболните стадиони...)
Това са Български националисти ;)
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Machtwille написа:
tamerlan написа:
Machtwille написа:
Това са Български националисти ;)
Разбира се, защо иначе ще се кръстят "Комбат Адолф Хитлер крю" :o Още хан Аспарух е имал татуировка "Blood & honor" на бицепса
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Лек оффтопик:
Като сте такива родолюбци, спазвайте българската граматика и пишете "български" с малка буква, идеологически промити мозъци такива.
(:
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Абе да... Феновете също пишем "Левскар" с главна буква и на мен ми харесва :)
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

А мен най ме радва като викат к*рр за Левски.
И като ги пишат отборите без кавички, например в заглавия като
Ботев легна на Левски
Масажистът на Ботев...
Треньорът на Левски...

Но най-култовото е
Феновете ще освобождават Ботев
Аз все си мисля, че Ботев е щял да освободи феновете... :)
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Дашо
В началото бе словото
Специалност: българин!

Мнение от Дашо »

Шепот написа:Лек оффтопик:
Като сте такива родолюбци, спазвайте българската граматика и пишете "български" с малка буква, идеологически промити мозъци такива.
(:
Не намирам за нуобходимо да се издребнява чак до толкова!
Аз съм един млад българин, който е горд от факта че е Българин, така че не виждам проблем, да пиша Българин и Български ск главна буква. Ако се явя на изпит по Български език и Литература ще имам впредвид твоята забележка. :wink:
България надъ всичко!!!
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Ако се явяваш на изпит по български език и литература, имай предвид, че "имам впредвид" е погрешно.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Норвежко храсталаче,
уби всичко детско в него... :mrgreen:
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Дашо написа:
Шепот написа:Лек оффтопик:
(:
Не намирам за нуобходимо да се издребнява чак до толкова!
Аз съм един млад българин, който е горд от факта че е Българин, така че не виждам проблем, да пиша Българин и Български ск главна буква. Ако се явя на изпит по Български език и Литература ще имам впредвид твоята забележка. :wink:
Ами, всъщност, не смятам, че издребнявам. Който се пише родолюбец е хубаво да спазва граматическите правила на езика, който уж толкова тачи.
Но нека издребнея още малко... Само на мен ли "България надъ всичко" ми напомняна един стар лозунг "Германия над всичко"? Откъде ли беше... :mrgreen:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

А според теб откъде е?
Според мен е от една песен на Йозеф Хайдн от 1840-те години Das Lied der Deutschen, която днес е химн на Бундесрепубликата. Нещо против този химн ли имаш? :shock:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Ами, всъщност, не смятам, че издребнявам. Който се пише родолюбец е хубаво да спазва граматическите правила на езика, който уж толкова тачи.
Но нека издребнея още малко... Само на мен ли "България надъ всичко" ми напомняна един стар лозунг "Германия над всичко"? Откъде ли беше...
Нищо не разбираш ти от патриотизЪма - който пише "български" с главна буква и развява байраци е "България", останалите сме "всичко". Ако въпросният освен това драска "14/88" по стените това вече е окончателно доказателство, че е въплъщение на народната памет, съвест и надежда за бъдещето на белите деца и паметта на фюрера, Тангра и прочее прословути болгарийци. Също е много важно да се кичиш с пагански символи (или да се прекръстиш на "Расате"), но същевременно да ревеш, че вместо църкви се строят джамии.
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

А вие не драскате ли некви лозунги по стените на блоковете, бе?
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

JudyRamone написа:А вие не драскате ли некви лозунги по стените на блоковете, бе?
Драскаме - любимият ми е "Станишев, Първанов, всички при Луканов" :)
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Ахах... еми, пак ми се види крайно, ама поне хвала за отношението
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Обратно към “Мнения”