Идеалната половинка?!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
да знае кога да говори и кога да мълчи
да знае какво да каже, когато говори
да може да ме накара да млъкна, т.е. да е способен на малко по-остри реплики и реплики, които да ме сложат на място (обожавам да чувствам, че някой в даден момент може да ме направи на нищо, дето се вика)
да е интелигентен
да ме кара да "играя" ... т.е. да мисля в общуването - за думи, реплики,действия..
да не позира, да не прекалява с някаква сериозност
да е естествен
да е енергичен,импулсивен, емоционален (неща, които да пробуди(породи?) у мен самата)
да е откровен
дългата коса и добро телосложение (особено раменете и гръбчето) също са плюс... ааа, да... хубавите очи и хубавата усмивка също ме разтапят..
да може да ме накара да млъкна, т.е. да е способен на малко по-остри реплики и реплики, които да ме сложат на място (обожавам да чувствам, че някой в даден момент може да ме направи на нищо, дето се вика)
да е интелигентен
да ме кара да "играя" ... т.е. да мисля в общуването - за думи, реплики,действия..
да е естествен
да е енергичен,импулсивен, емоционален (неща, които да пробуди(породи?) у мен самата)
да е откровен
дългата коса и добро телосложение (особено раменете и гръбчето) също са плюс... ааа, да... хубавите очи и хубавата усмивка също ме разтапят..
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Марти, на баба ти хвърчилото! Your grandma's Flying object! Дълга коса и хубав гръб...хаха...impure_blood написа:да знае кога да говори и кога да мълчи
да е интелигентен
да е естествен
да е откровен
Изтриваш всичко и оставяш само "да може да ме накара да млъкна, т.е. да е способен на малко по-остри реплики и реплики, които да ме сложат на място" иииии...точно това ти трябва!
Идеал за мъж нямам!
Като външност просто не искам да изглежда като дете (както повечето от моя бивш клас) и да не е идеално слаб. Иначе едно от най-важните неща са очите (поне за мен). В тях се крие всичко. Ако има дупчица на брадата е голям плюс, но това не е нещо толкова важно.
Като характер... не знам. Повечето, които ми пасват на представите за хубав характер ми стават добри приятели, така че ПРИВЛИЧАНЕТО май си остава най-важното. Иначе нещо конкретно - държа на това да ми внушава усещането за СИГУРНОСТ!
На кратко това е! И разбира се, да не е тъп!
Като външност просто не искам да изглежда като дете (както повечето от моя бивш клас) и да не е идеално слаб. Иначе едно от най-важните неща са очите (поне за мен). В тях се крие всичко. Ако има дупчица на брадата е голям плюс, но това не е нещо толкова важно.
Като характер... не знам. Повечето, които ми пасват на представите за хубав характер ми стават добри приятели, така че ПРИВЛИЧАНЕТО май си остава най-важното. Иначе нещо конкретно - държа на това да ми внушава усещането за СИГУРНОСТ!
На кратко това е! И разбира се, да не е тъп!
ОТ ВСЯКА СИТУАЦИЯ ИМА ИЗМЪКВАЦИЯ!!!
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
леле,това вече ми звучи мазохистично.Мене такъв мъж ме ужасява тотално!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
леле,това вече ми звучи мазохистично.Мене такъв мъж ме ужасява тотално!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
а на мен иначе ми е скучно... ако знам, че мога да говоря каквото искам и да нареждам само аз
.. Естествено, НЕ говоря за неуважение или няк'ва грубост
. Точен изказ може би.. и склонност към сарказъм... просто ми харесва 
Аа, да, пропуснала съм още няколко неща:
да е инициативен
да е решителен
да не се поддава на чужди влияния
......
толкова май
А пък.. Крем, явно злато си си взела

Аа, да, пропуснала съм още няколко неща:
да е инициативен
да е решителен
да не се поддава на чужди влияния
......
толкова май
А пък.. Крем, явно злато си си взела
искаш да кажеш май, че много говоря и че е нужно да ми затварят устата, а..иииии...точно това ти трябва!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- fire
- Живее, за да пише
Да, Жорко, именно. Всичко е толкова относително... Кажи, какво според теб означава да преобладава бялото. Точно за това е тази тема. Иначе е ясно, че няма идеални хора и слава Богу!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
За мен външният вид не е от голямо значение, защото търпи множество промени през годините. Характера и душата на човек са много по-важни. Един мъж трябва да знае кой е и какво иска от живота. Трябва да има себеуважение, честност и достатъчно кураж да преследва своите цели. С други думи - той трябва да бъде добър човек и истински мъж. Ако той ме приеме такава, каквато съм, с всичките ми добри и лоши качества, ако ме обича и е готов да сподели с мен възходите и паденията на живота, то този мъж ще бъде идеалния за мен, и бих го обичала с цялото си сърце
Мислите ли, че искам твърде много

Мислите ли, че искам твърде много
Аз знам, че нищо не знам....
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Какви половинки, какви четвъртинки, какви пет лева - влакът отдавна замина.
Аз съм едно цяло - и пътят, и истината, и животът. Аз съм началото и краят, алфа и омега 
Всъщност, просто не познавам достатъчно наличната половинка, за да съм в състояние да имам ясна представа каква трябава да бъде другата
Всъщност, просто не познавам достатъчно наличната половинка, за да съм в състояние да имам ясна представа каква трябава да бъде другата
-
impure_blood
- От дъжд на вятър