в Каварна концертът им беше в пъти по-добър - факт. но и по-кратък също...
иначе Деница съкваше изцяло. и наистина беше прекалено претъпкано, дори за метъл концерт - а съм ходил на доста претъпкани такива.
In flames в София
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: In flames в София
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- Arcturus
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Бях особено пренавит за концерта им, но в крайна сметка сетът не успя да ме удовлетвори поради липсата на класики от ранните им години. Поне Moonshield или Jotun да бяха изсвирили... пък и без Jesper не е същото, той си е най-ярката фигура в групата.

СУ- ЮФ - МО - II Курс
- streetdog
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология
- Курс: втори
Затова се ходи на концерти на групи, които не познаваш добреArcturus написа:Бях особено пренавит за концерта им, но в крайна сметка сетът не успя да ме удовлетвори поради липсата на класики от ранните им години. Поне Moonshield или Jotun да бяха изсвирили... пък и без Jesper не е същото, той си е най-ярката фигура в групата.
Аз така по доста групи съм се запалил - чуя ги на живо и реша, че музиката им е добра. После ги прослушвам отново и чак тогава казвам дали са ми харесали
На любими групи като ходя винаги съм едно на ум и никога нямам свръхочаквания, защото ми е пределно ясно, че от много високо да паднеш е най-болезнено
In flames не попада нито в една, нито в другата група, но се помъкнах по приятелите, които отидоха и не съжалявам. Дали ми харесва бандата - със сигурност не, но аз с кеф се мъкна по най-различни концерти тъй или иначе. Да има метъл само